Topowe Koszulki Pilkarskie Sklep Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo polecam Topowe Koszulki! Świetna jakość wykonania, nadruk wygląda naprawdę dobrze, a sama koszulka jest solidna i przyjemna w noszeniu. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez żadnych prob... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zestawy dzieciece zamowilam na poczatku miesiaca. Paczka szła ok 3 tyg ale warto czekać ponieważ towar bardzo dobrej jakości. Nawet jak napisałam z zapytaniem na jakim etqpie dostawa to w ciagu jedneg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

To już moje trzecie zamówienie na tej stronie i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Ciuchy są bardzo dobrej jakości, myślę że może nawet lepsze niż oryginał, za to w bardzo dobrej cenie. Mam... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Chciałbym zwrócić lub wymienić koszulki na inny rozmiar, ale nie można się skontaktować, nie odpowiadają na wiadomości. Brak kontaktu. Zapłaciłem, a nie mam tak naprawdę pożytku z tych koszulek, bo są... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fotballbane

Skrevet av virksomheten

Kup koszulki piłkarskie w najlepszej cenie! Polska, Real, Barca i inne. Szybka wysyłka i darmowa dostawa już od 100zł!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

188 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dowcip

Absurd. Zamówiłem 5 koszulek + spodenki 2 tygodnie temu kupując przy zakupie szybszą dostawę (+75zł)wydając przy tym ponad 700zł. Paczka powinna być nadana już tydzień temu. Zero kontaktu, zero odpowiedzi czy to na mailu czy Whatsappie. Szkoda czasu oraz nerwów. Proszę o realizacje mojego zamówienia TWK#913910 albo zwrot pieniędzy.

28. juni 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super jakość

Super jakość, syn zadowolony. Dostawa praktycznie co do dnia do deklarowanej daty przy zamówieniu.

Co na minus?
Brak jakichkolwiek statusow o dostawie. Problemem nie jest samo czekanie (koło 20 dni) ale brak jakichkolwiek informacji o przesyłce w trakcie czekania - między 15 czerwca a 4 lipca zero informacji a numer z DPD miał tylko status „utworzono”. Nawet nie że „wysłano” czy odebrano od nadawcy. To wprowadza lekki dyskomfort tym bardziej że to nie jest najtańsza opcja na koszulki z Tajlandii (czyli wiadomo jakie ;))

6. juli 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Strój Hiszpanii zamówiony 6 czerwca

Strój Hiszpanii zamówiony 6 czerwca. Dotarł po ponad miesiącu. Bardzo ładny, jakość wykonania jak zwykle bardzo dobra . Minus jedna gwiazdka za czas oczekiwania i słaby kontakt.

10. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Czekam na przesylke od czerwca .Bardzo…

Czekam na przesylke od czerwca .Bardzo prosze o spawdzenie numeru zamowienia TWK#913297.W systemie dpd widnieje jako nie nadana .Bardzo prosze o informacje na emila kiedy bedzie.dziekuje

25. juni 2026

Brak kontaktu, brak wysyłki

Brak kontaktu, brak informacji, pod linkiem gdzie niby jest historia wysyłki od dłuższego czasu wisi informacja, że tylko wygenerowano etykietę ale przesyłka fizycznie nie została wysłana a firma w swoich wiadomościach twierdzi, że towar wyslano. Moje zamówienie ma nr TWK#913436, tak jak wyżej niby w drodze od 19 czerwca ale żadnego dowodu, że faktycznie jest w drodze, 300 zł poszło się …..

4. juli 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zamowilem 9 koszulek

Zamowilem 9 koszulek, z ekspresowa dostawa 12 czerwca, zamówienie: #TWK#9133392. Nie otrzymałem żadnej wiadomości o nadaniu paczki na aplikacji shop dalej nie ma żadnych szczegółów paczki. Chciałbym się dowiedzieć kiedy będzie paczka …

12. juni 2026

Koszulki

Cena jest bardzo dobra tak samo jak jakość, czas oczekiwania jest długi ale zgodny z tym o czym informuje firma. Koszulki są zrobione starannie i dokładnie i wyglądają realistycznie i zrobione z dobrego materiału. Polecam

24. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

To jest jakiś skam ta strona ?

To jest jakiś skam ta strona ? Oceny widzę podzielone, komuś serio dotarły koszulki ? czekam na zamówienie parę tygodni i nic nawet nie odp na maile Zamówienie TWK#913459
Jak dojdzie to zmienię ocenę ale zaczynam się martwić...
Edit. Koszulki doszły wszystko elegancko

30. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

personalizacja odpada

Czas oczekiwania może być lecz personalizacja po pierwszym praniu zaczęła odchodzić tak nazwisko jak i numer
Koszulki extra lecz płacić za personalizację która nie wytrzymuje nawet jednego prania w temperaturze 30°, to są żarty!

19. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv