Det værste fup firma/ forretning Fik skifte skærm og touch knappen på min iPad og købte den dyre skærm med garenteret i 6 mdr , for hvis knappen nu rykke sig var det godt ta garenti i 6 mdr Nu ko... Vis mer
Rigtig flot butik de har flere masser cover med god kvalitet og bilig priser jeg kan varmt anbefale
Jeg har købt flere produkter hos dem. Derudover har jeg skiftet panserglas på flere telefoner. Har altid været glad for de produkter, jeg har købt hos dem, og det hjælp, jeg har fået.
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Gjenbruk og opplåsing av mobiltelefoner
- Mobiltelefonforhandler
- IT-tjenester
TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl
Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Det værste fup firma/ forretning
Det værste fup firma/ forretning
Nu kommer og vil ha lavet min knap på garanti så siger det at det kun er skærmen de dækker i 6 mdr selv og touch også stå på kvittering
I går sagde de at chef reparatør var der i dag men det var han heller ikke
I skal ikke stole på dem de er fulde af løgn kan ikke anbefale og indlever noget til rep der
Hurtig og MEGET kompetent hjælp
Hurtig og MEGET kompetent hjælp. Fik løst flere problemer samtidig, så nu virker både lyd, FaceID og skærm🌟
Byens bedste 💯
Supergod service :-) 👍👍👍
Hurtig og professionel
Har skiftet min panserglas hos TopFone
Har skiftet min panserglas hos TopFone de har rigtig god kvalitet og god behandling
Rigtig flot butik
Fremragende oplevelse med telefonreparation hos TopFone
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at få min telefon repareret hos TopFone i Ringsted
De var utrolig hurtige, super dygtige og virkelig kloge. Derudover var de også utroligt venlige og imødekommende. Priserne var simpelthen fremragende!
Fantastisk oplevelse
Jeg har for nyligt fået repareret min smadret telefon. Jeg var i starten lidt usikker på at den var til at rede. Men her blev jeg mødt af et super sødt og engageret personale, som forsikrede mig om at det ville lykkedes. Efter blot 15 minutters ventetid blev jeg positivt overrasket med en ny telefon som jeg næsten ikke kunne genkende. Kan varmt anbefales hvis man ønsker kvalitets service til en rimelig pris!
God behandling og hurtigt service
God behandling og hurtigt service rigtig sød medarbejder
God kvalitet
God kvalitet
Medarbejdere er rigtig hælpsome
jeg giver dem 5 stars
Rigtig god service jeg giver dem 5 stars
Det er så god serves og søde hjælpsom 🫶
Det er så god serves og søde hjælpsom 🫶
Hurtig betjening
Hurtig betjening, 2 timer og skærmen var fikset - helt perfekt :)
Rigtig god oh hurtig service:)
Meget fint
Fik hjælp meget hurtigt, havde ingen problemer 🤍
Rigtig god service og god priser
Rigtig god service og gode priser. Jeg anbefaler at I tager en dag og prøver dette sted😊
Held og lykke TopFone Ringsted
Behagelig behandling, god service og gode priser
God service, god kvalitet, venlighed og konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales.