Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg valgte en DECA vandhane til mit nye snedkerkøkken, og jeg må bare sige, at jeg går og glæder mig over både design, funktionalitet og udførelse hver eneste dag. Smukt og tidløst.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I betragtning af den meget høje pris for TONIs produkter lader kvaliteten meget tilbage at ønske. Vores brusearmatur (som har en listepris på ~DKK 30.000) er nu gået i stykker for tredje gang.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fem store stjerner. En virksomhed der fortjener at klare sig godt fremadrettet. Vi fik uden problemer tilsendt nye ventiler, som havde taget skade. Det skete med hurtige svar på henvendelser og... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Metallarbeidverksted
  2. Baderomsoppussing
  3. Kjøkkenombygger
  4. Metallprodusent
  5. Rørleggerutstyr

Skrevet av virksomheten

Med en 106 år gammel håndværkshistorie er TONI Copenhagen Danmarks ældste producent af armaturer til badeværelser og køkkener. Vi udspringer af en stolt familietradition, hvor dedikerede gørtlere gennem generationer har skabt kompromisløst design. Vi har altid lagt en ære i vores håndværk, fulgt udviklingen og forenet æstetik med funktionalitet. De værdier lever videre i vores arbejde i dag.

Kontaktopplysninger

3,7

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Rigtig god oplevelse!!

Virkelig god, varm og oprigtig interesseret behandling.
Toni er på ingen måde en stangvare og det er deres service bestemt heller ikke.
Kan på det varmeste anbefale Toni og deres dygtige team.

26. januar 2022

Kære Maria

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse og håber I bliver rigtig glade for de fine armaturer! :)

Mange hilsner Janni / TONI Copenhagen

Framragende kundeservice

Havde længe gerne ville skifte mine gamle Toni ventiler på badeværelset til nye keramiske. Jeg havde dog ikke kunne finde en VVS`er der ville gøre det. Det er åbenbart meget vanskeligt. Endte med at afmontere det hele og lægge vejen forbi Toni på Frederiksberg. Her modtog jeg ualmindelig god kundeservice. De rigtige dele blev fundet frem og jeg fik en fin mundtlig vejledning i at montere de nye ventiler og besked om at jeg bare kunne ringe hvis det alligevel gav problemer. Selve monteringen var overstået på under 15 minutter og det virker perfekt. Tusind tak til Toni Copenhagen, kan kun sende mine varmeste anbefalinger.

25. november 2021

Kære Jesper

Tusind tak for den fine anmeldelse - det betyder rigtig meget for os! :)

Hvor er det godt, at høre alt gik som det skulle med monteringen og skulle der blive noget fremover, så ved du hvor vi er.

Ønsker dig en dejlig dag!

Mange hilsner
TONI Copenhagen / Janni

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået en ualmindelig god…

Vi har fået en ualmindelig god behandling og service, vi er meget tilfredse.

18. mars 2021

Kære Aase,

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Dryp, dårlig og doven

Vi ville købe god dansk kvalitet og støtte dansk håndværk. Vi er blevet slemt skuffede.

Vandhanen drypper og Toni nægter, at det skyldes deres armatur: 'Det må være vandtrykket', er deres svar, selvom andre armaturer fungerer helt fint (og vvs'eren grinte, da vi sagde det). To gange har de været forbi og så kunne de ikke komme mere.

Virkelig doven service, for mange diskussioner og for lav kvalitet. Vi anbefaler IKKE at købe noget fra Toni.

Opdatering: Vi har købt en ny vandhane og begejstringen over at slippe for dryp-lyde er stor. Det var således ikke vandtrykket, men det dårlige armatur, som var årsag til drypperiet.

25. desember 2020

Kære Rasmus,

Vi beklager, at dét er det svar du har modtaget.
Det er ikke noget vi kan genkende, og vi vil meget gerne tale med dig igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på s@toni.dk, eller komme forbi vores domicil på Frederiksberg.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Usædvanlig fin service

Havde store problemer med mit Christiansborg brusearmatur, hvor vandet efter bad konstant dryppede kraftigt på trods af lukkede haner.
Efter stor og tålmodig hjælp via mail blev fejlen fundet: der skulle nye spindler i. Næste problem var, at jeg ikke kunne få de slidte spindler frigjort fra armaturets krop. Et tilbud om fysisk at komme ud til Rødovre for at få hjælp også til dette, tog jeg imod med stor glæde.
Alt var ordnet i løbet af ingen tid - så meget, meget stor tak til Heidi og værkstedet.

20. november 2020

Kære Susanne,

Fantastisk service

Vi havde problemer med at skifte pakning på vores Christiansborg armatur. Fik ingen hjælp (læs mere arrogant modstand) fra den utroligt uhøflige person hos sparpaavvs.dk,, hvor vi havde købt pakningerne. Jeg ringede derfor direkte til Toni - Tusinde tak til Heidi! Jeg har sjældent oplevet så god kundeservice ….. passer fint til de super fine produkter.

17. april 2020

Kære Karin,

Skandaløs mangel på service

Købte et Toni SP Køkkenbatteri på Nettet til over 6,000,- kr.
Fik et lokalt VVS-firma til at montere det for 3700,- kr.
Desværre dryppede det konstant, og efter ekstra eftersyn og yderligere regning på 435,- kr., fra VVS`eren, der havde monteret det, mente han, at det var defekt fra start.
Kontaktede derfor Toni, der arrogant meddelte, at det var der, hvor jeg havde købt armaturet, de måtte klare problemet.
Vedkommende, som jeg talte med hos Toni, ville ikke en gang oplyse sit navn. Det kan man godt forstå!
Kontaktede derfor forleden Henrik Fick hos Vedbæk VVS, der dagen efter kom, og efter 20 minutter havde han fikset armaturet, der endelig, efter flere år, fungerer som det skal.
Det er service :-)

27. oktober 2019

Kære Jørgen,

Vi beklager din uheldige oplevelse hos TONI Armatur.
I slutningen af 2019 fik TONI nye ejere, hvorfor vi i dag hedder TONI Copenhagen. Vi er i færd med at optimere virksomheden, så den lever op til vores ønskede standard.

Dejligt at du har fået løst problemet. Vedbæk VVS har god forstand på vores produkter, så dejligt at Henrik kunne montere det korrekt, så det nu fungerer. Som jeg kan forstå på din beskrivelse, er der derfor ikke tale om et defekt armatur, men en forkert montering.

Oplever du andre problemer, står vi klar til at besvare tekniske spørgsmål, og hjælpe så godt vi kan.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte et armatur der blev ved med at…

Købte et armatur der blev ved med at dryppe. Hver gang det skulle sendes ind til “reparation” måtte jeg selv bekoste VVS der skulle afmontere og efterfølgende igen montere. Toni søgte hver gang at det var min skyld at der ikke virkede. Det måtte være vandet, monteringen osv osv. Kundeservice er på ingen måde eksisterende eller forståelse for at man skal leve af tilfredse kunder. Flotte produkter i dårlig kvalitet og ingen service. Gå udenom er mit klare råd.

18. juni 2019

Kære Allan,

Vi beklager din uheldige oplevelse hos TONI Armatur.

Vi vil meget gerne høre nærmere fra dig.

Det leverede produkt har tydeligvis ikke levet op til vores generelle standard, og vi beder dig derfor sende en mail med forklaring og billeder til vores kundeservice på s@toni.dk. Så kan vi se nærmere på problemet.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores nye domicil på Frederiksberg, til en snak, kaffe, og rundvisning i vores værksted.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet og arrogant kundeservice

Jeg har desværre købt flere produkter fra Toni Armatur ApS. Brusebatteriet er defekt (7 måneder gammel).
Jeg kontaktede Toni Armatur i Rødovre, og jeg har ALDRIG oplevet så uforskammet og ubehøvlet kundeservice som da jeg ringede og fortalte om defekten. Nu skal brusehovedet nedtages og indsendes, og så skal vi vente på at få det retur inden vi igen kan anvende det brusebad. Absolut ringe kvalitet og kundeservice! Det er sidste gang at jeg har købt noget fra TONI ARMATUR ApS!

KAN IKKE ANBEFALES!

22. mai 2019

Kære Nikolaj,

Vi beklager din uheldige oplevelse hos TONI Armatur.

Vi vil meget gerne høre nærmere fra dig.

Det leverede produkt har tydeligvis ikke levet op til vores generelle standard, og vi beder dig derfor sende en mail til vores kundeservice på s@toni.dk, hvor du kan informere om problemet. Du må meget gerne inkludere billeder, så vi har nemmere ved at få en opfattelse af problemet.

Du er også velkommen til at komme forbi vores nye domicil på Frederiksberg, til en snak, kaffe, og rundvisning i vores værksted.

TRIST OPLEVELSE VED HENVENDELSE

Jeg plejer kun at anvende Trustpilot, når jeg vil rose.
TONI ARMATUR kan jeg desværre ikke give NUL stjerner, så den ene stjerne er ikke med min gode vilje,
Jeg købte for ca.7 år siden et blandingsbatteri i messing til håndvask.
Det er nu gennemtæret i tuden. Jeg forventede faktisk, at der på et produkt til knapt 7.000 kr. var en service. Det er der ikke, jeg fik en medarbejder i telefonen, der talte nedladende til mig. "Hvad havde du tænkt mig. Hvis du købte en cykel, kunne den også punktere - også med punkterfri dæk". Nu synes jeg der er en meget stor forskel i prisen på et dæk og et bl.batteri til over 6.000 kr.
Han kunne tilbyde, at jeg sendte bl.batteriet ind og de ville udskifte tuden og genbruge andre dele. Pris 1500 kr. Dvs 1875 kr. fragt t/r
en fagmand til af- og påmontering. Ikke under 3.000 kr. og så har jeg kun et produkt, der kan gennemtære et andet sted. Og nu en samlet udgift på ca.10.000.
Jeg nævnte, at jeg havde et produkt fra Bauhaus - købt samtidig for 500 kr. og INGEN fejl.
"NÅ, men så synes jeg bare du skal handle der igen".
Toni er et dyrt produkt. Jeg må konstatere, at råmaterialerne (selvsagt) ikke er bedre end andre mærker.
Jeg betaler for et flot design, men troede også, at der var service.
Jeg er overbevist om, at Bauhaus giver en bedre service.
Så TONI, selv om der ingen goodwill er hos jer, så burde jeres personale have en bedre tone.
Jeg har forinden denne anmeldelse henvendt mig skriftlig til Toni og forelagt min version af samtalen.
Måske er den ikke blevet læst, eller også så ses jeg som en kværulant, der ikke behøver svar.
Begge dele er lige arrogant.
Måske er Toni af en størrelse, så man ikke behøver, at tage sig af små
kunder, men små kunder kan heldigvis også ytre sig om firmaets service eller mangel på samme.

11. januar 2019

Kære Merete,

Vi beklager din uheldige oplevelse hos TONI Armatur.

Det leverede produkt har tydeligvis ikke levet op til vores generelle standard, og vi beder dig derfor sende en mail til vores kundeservice på s@toni.dk, hvor du kan informere om problemet. Du må meget gerne inkludere billeder og eller video, så vi har nemmere ved at få et indtryk af problemet.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores nye domicil på Frederiksberg, til en snak om problemet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sublim service og kvalitets produkter

Byggede nyt hus med armature fra TONI for 4-5 år siden. Alt levede op til forveningen pris/kvalitet - og virker 100 %.
Desværre begyndte cromen på en køkken-tud at blive plettet. Min VVS´er var gået på pension så kunne ikke klage dertil - så prøvede at gå direkte til TONI - (endnu en fordel ved at købe fra danke producenter!)
Til trods for at deres garanti var udløbet for længst, fik jeg en ny tud uden beregning!
Mail blev besvaret indenfor få timer, og jeg fik en service der ligger langt over hvad jeg havde forventet.
Ja det er dyrt, men også flot, og med en service i TOP!

17. mars 2017

Kære Jens,

Mange tak for den fine anmeldelse!
Det er glade for, at du har haft en positiv oplevelse.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Flot design, dårlig kvalitet og endnu dårligere service

Toni armaturer er nogle af de flotteste på markedet, men kvaliteten lever desværre ikke op til det gode design. Vi har købt deres batterier (vandhaner) flere gange gennem et byggeforløb, men de desværre alle tæret igennem i løbet af få år. Desværre er kundeservicen på samme lave niveau som produktkvaliteten. De svarer nødigt på henvendelser, man skal virkelig forfølge dem for at få dem i tale, og når det endelig lykkes, vil de ikke hjælpe. Da vi reklamerede var svaret, at man skulle fremvise en faktura fra Toni for, at de ville behandle sagen. Det er lidt arrogant og i øvrigt vanskeligt, når man køber deres køkkenarmaturer gennem en forhandler!! Det holder formentlig heller ikke, hvis man kører en forbrugersag på dem, men hvem gider det for en vandhane.
Vi må blot konkludere, at Toni er flot design, dårlig produktkvalitet og endnu dårligere service og så finde en anden leverandør.

2. februar 2015

Kære Per,

TONI Copenhagen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv