I am purchasing diecast models with TOM'S for a plenty of time already. Yes sometimes there are small issues here and there but OVERALL customer experience is amazing. Highly recommended to diecast lo... Vis mer
Na de vele negatieve reacties te lezen aarzelde ik om hier te bestellen, dus eerst even gemaild of de items nog beschikbaar waren. Snelle reactie hierop, dus dezelfde dag nog besteld(gistere... Vis mer
Bin oder vielmehr war hier seit mehreren Jahren Kunde. Habe hier insgesamt einen hohen 4stelligen Betrag für Modellautos ausgegegeben. Bis auf Kleinigkeiten und unzufriedenstellenden Bezahlmögl... Vis mer
Wat een rommelige winkel. Wel giga groot maar wat een onoverzichtelijke winkel. Alles staat door elkaar nergens geen prijzen en niks staat netjes gesorteerd op merk of type modellen. Ook is er maar 1... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
The official Facebook page of Tom’s Modelauto’s, a (online) shop for diecast modelcars, resin modelcars and plastic model kits. Here you’ll find information about new releases and all kind of interesting things about modelcars. For more information vis...
Ampèrestraat 52, 1446 TS, Purmerend, Nederland
- toms.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Uitstekende service
Zeer mooie zaak - Uitstekende collectie - Scherpe prijzen.
Service is zeer goed. Ik heb o.m. via de website een bestelling gedaan waarvan 1 originele verpakking een scheurtje had. Een ander exemplaar had na het openen van de verpakking enkele lijmsporen(kon verkoper niet zien van te voren!)) Robin constateerde de gebreken en ruilde ze meteen in voor 2 andere. Klasse!
Heb wederom weer een aantal modellen gekocht tot grote tevredenheid.
Ga weer langs binnenkort als ik in Purmerend moet zijn!
Rob Heezius
Ik bestel regelmatig iets en de…
Ik bestel regelmatig iets en de levering is snel. Van pre orders krijg je netjes een bericht dat het binnen is gekomen.
Wat een rommelige winkel
Ook is er maar 1 personeelslid die erg chagrijnig overkomt bah vreselijk en wat zonde van zo een grote zaak. Ondanks de ruime keuze aan modellen sla ik deze zaak liever over. Wat een troep.
Pleasant shopping experience
I am writing this review because current rating (single 1 star review) does not correlate with my experience.
I bought a Bburago model auto and 2 smaller model bikes, for kids. Price is lowest I could find anywhere, and purchase not too large to freak out. They've shipped the parcel the same day, and it was professionally packed (first time I saw degradable air pillows). They have a large number of models on stock, cheap and expensive, and a number of items that are not on stock.
In general it was a pleasant experience.
Waardeloze winkel
Waardeloze winkel. Vooraf betaald voor twee modelauto's, waarvan 1 op voorraad was. De auto op voorraad zouden ze vasthouden tot de 2e auto geleverd zou worden. Toen bleek dat de 2e auto niet geleverd werd door de fabriek hebben ze niets laten weten. Ik heb zelf contact moeten zoeken en toen kreeg ik te horen dat ook de 1e auto niet geleverd zou worden omdat deze al verkocht was aan iemand anders. Althans, dat zei de klantservice natuurlijk niet maar dat was wel het geval omdat ze eerder al hadden gezegd dat de auto gewoon op voorraad was en ze deze voor mij apart hadden gelegd. Ik had nota bene al betaald voor dit model. Erg slecht dat het gebeurd, nog erger dat ze met een slappe smoes er zichzelf van afdoen. Waardeloze zaak, met slechte klantenservice waar je vooral beter weg kunt blijven.