Tomoshop Anmeldelser

4,6

Onderdelen en website zijn fantastisch, geniale webshop en op maat gemaakte onderdelen. Echter erger ik me enorm aan de leverings opties. Vanaf €99 is de levering gratis. Echter is er dan keuze of je... Vis mer

Merci de m'avoir permis de récupérer mon colis dans un point relais : les livraisons en France ne sont pas sûres et il est toujours préférable d'aller chercher son colis quand on peut, plutôt que d'at... Vis mer

Tomoshop is een en al een geniale winkel, alles wat je nodig hebt hebben ze gewoon. Het is heel fijn en georganiseerd, en de prijzen zijn ook nog eens top! Dan ook nog over de hulp, hulp is sn... Vis mer

Top bedrijf! Heb hier talloze keren een bestelling geplaatst en nog nooit problemen ondervonden. De website is handig ingedeeld en heeft vaak goede aanbiedingen. Na het bestellen wordt je goed op de h... Vis mer

1. Mopedforhandler

De online winkel voor al jouw Tomos onderdelen Met méér dan 50.000 Tomos onderdelen en accessoires op voorraad is Tomoshop.nl de grootste online winkel voor Tomos. Door onze grote voorraad en snelle service kunnen we vaak dezelfde werkdag nog versturen. Van Tomos fanaten, vóór Tomos fanaten. Je wilt je Tomos origineel houden, opvoeren of helemaal naar je eigen zin aanpassen (ook wel tuning genoemd). Dan kom je vroeg of laat vanzelf bij Tomoshop.nl terecht: ‘s werelds grootste webshop in Tomos onderdelen. Met méér dan 50.000 onderdelen op voorraad, fanatieke klantenservice, een gigantische kennis en ervaring plus een grenzeloze passie voor Tomos bromfiets en snorfiets. De voordelen van Tomoshop.nl Groot assortiment originele, tuning & imitatie Tomos parts Scherpe prijzen doordat wij groots inkopen Advies van Tomos specialisten Snelle verzending (vaak dezelfde werkdag verzonden) Garantie en retour binnen 14 dagen Veilig en gemakkelijk betalen Grootste assortiment Tomos bromfiets onderdelen en accessoires Alle Tomos brommer onderdelen en accessoires voor diverse Tomos uitvoeringen zoals A3, A35, A55, Quadro, Standard, Revival, Flexer, Streetmate en Funtastic haal je bij Tomoshop.nl. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment voor de Tomos Oldtimer modellen zoals de 2L, 3L en 4L. Ons assortiment bevat onder andere diverse motordelen zoals een 50cc, 60cc, 65cc of 70cc cilinder, cilinderkop, carburateur, krukas, zuiger en koppeling of framedelen zoals een stuur, spatbord, voorvork, zadel, schokbreker, handvat & nog veel meer! Je vind bij ons naast een uitlaten ook uitlaat dempers en toebehoren. Veilig rijden met hoogwaardige banden en remdelen. Ook voor alle filters kun je bij ons terecht zoals een luchtfilter en benzinefilter.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

61 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Klantvriendelijkheid ligt op de maan

De webshop is echt top! Helaas is de kwaliteit van de producten wat minder, maar voor de prijs is dat ook wel logisch. De meest belangrijke reden waarom ik deze 2 sterren geef is de klantvriendelijkheid. Al heb je maar 1 klein vraagje doen ze er alles aan om het zo onvriendelijk en asociaal te maken. Totaal niet professioneel en al uw vragen lekker aan chatgpt vragen want die geeft wel normaal antwoord.

11. mai 2025

Super goed!!

Super goed!!

ik had de verkeerde caberuteur, dit hebben ze super snel op gelost. Al vaak besteld en altijd super netjes in orde!

20. mars 2025

Goede service!

Goede service! Ik had problemen met mijn Tomos. Ik had vervolgens onderdelen besteld en die kwamen keurig ingepakt aan. Ook via WhatsApp kan je vragen stellen en krijg je binnen 2 uur hulp. Super handig!
Toppers!

7. mars 2025

beschrijving en levering kloppen niet

beschrijving en levering kloppen niet. misleidend en wordt verder zeer makkelijk over gedaan

10. februar 2025
Logoen til Tomoshop

Svar fra Tomoshop

Hallo, gaat dit over de KTM koppeling? Zoals reeds via e-mail uitgelegd stond er op het moment dat je bestelde duidelijk op de website dat je de koppeling zonder veren, met één set veren naar keuze kunt bestellen of alle 3 de sets veren. Dat er achteraf in de oude gebruikershandleiding staat dat mogelijk alle veren erbij zitten is hierin niet relevant want op het moment dat je dit bestelde was dit helemaal niet ter sprake dus dat je het nu als zijnde misleidend benoemd gaat hierin niet op helaas. Je hebt immers ontvangen zoals je hebt besteld.