Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en jakke hos Toldyouso.dk som desværre ikke passede. Vi valgte derfor at sende den retur. Den blev leveret super og pengene kom overraskende hurtigt retur! En god oplevelse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en lille udfordring med et par bukser, men kundeservicen hos Told You So var virkelig hjælpsom og imødekommende. De svarede hurtigt, tog min henvendelse seriøst og fandt en god løsning.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligste kuneservice oplevet i meget lang tid! Vil ikke returnere penge for en julegave til min søn pga. en teknikalitet, hvor der ikke er noteret “gave” i et felt, til trods for at der er skrevet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt igennem fantastisk oplevelse ! Bestilte varerne den 18 december Varen blev pakket og sendt samme dag Kunne afhentes dagen efter. Desværre blev varen købt for lille Mail til kundeservi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Streetwearbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Klesbutikk
  4. Herreklesbutikk
  5. Skobutikk
  6. Dameklesbutikk

Skrevet av virksomheten

Told you so / Fysisk butik i Holstebro & online. Stort udvalg fra alle dine favorit brands. Tøj- sko & skateboards / Voksen, junior & teen / Nørregade 17 Holstebro

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en jakke hos Toldyouso.dk som…

20. februar 2026

Tak Søren
Det betyder mere end du aner når du vender positivt tilbage.
Vores medarbejdere gør sig umage med at får varene hurtigt afsted, og de forsøger altid at kreditere samme dag vi modtager en retur pakke. Det tænker vi er fair. Tak fordi du selv var hurtig til at returnere jakken, nu kan en anden få glæde af den. Vi håber vi må hjælpe dig en anden gang.

Datoer er d.23.1+27.1- 2026

Datoer er d.23.1+27.1- 2026
Filippa som står i butikken, lyver os direkte op i hovedet!!!
Spørger til En str. I CM. Det kan hun ikke svare på, for det kommer an på vasken. Så spørger vi til en specifik vask, det siger hun det er også forskelligt.-Så spørger vi til, om hun så ikke kan måle dem, det kan hun ikke, idet de er på et fjernlager. Så bestiller vi et par, som vi tror der passer. Da det par ankommer,. Ringer vi til butikken igen, fordi de ikke passer i forhold til de andre par vores søn Har, I den størrelse, Der er faktisk op til seks cm forskel, -Det er meget synes vi. --Der siger Filippa lige pludselig, og det er godt nok sjovt, men det der fjernlager, det er pludselig rykket ind i butikken. Hold nu kæft, så lyver man bare så hårdt, så det render ned af Dig. Vi føler os fuldstændig til grin, og taget ved Numsen, af den her butik og skal betale f****** 40 kr, for at sende et par bukser retur, hvor vi har prøvet at gøre alt i forvejen For at de passer. Men butikkens medarbejder, Filippa er ikke er særlig medgørlig!
Tak for Ingenting, -Til butikken og deres måde at håndtere hele Sagen på... 😱
Sætter VIRKELIG aldrig mine ben der, Med den inkompetente medarbejder, især Filippa.

Sv.: til Told You So
Ser tydeligt du ikke har fanget alt, da mamge af de ting, du skriver i dit svar, er direkte løgn, -Men den lader jeg ligge på jeres banehalvdel, ligefrem at lyve, er da under lavmålet!
Jeg sagde ikke, jeg KUN havde købt de bukser brugt, for det passer heller ikke.
Vi har bare været så heldige, at folk har villet måle dem, inden køb el der har været en str. Guide de andre steder vi har købt. Det kaldes også almindelig kundeservice, når man har webshop!
Men Jer om dette, og de andre ting, hvor i lige twister sandheden, i en anden retning.

Jeg HAVDE skrevet jeg aldrig sætter mine ben i Jeres forretning, men du skulle lige skrive, jeg ikke var velkommen, totalt til grin, da du sagde i tlf, at vi bare kunne komme forbi, men tro mig, som jeg også skrev, Allerførst, kommer vi da aldrig til at sætte vores ben i Jeres forretning, -så klart du er nød til at skrive som du gør 😂

Forventer pengene retur Hurtigst Muligt, og bare rolig, de blev sendt retur i går, som er torsdag d.29.01.26 det regner vi med er tids nok, idet det er dagen efter vi modtog dem, d.28.01.26, -og mærker er på som da vi modtog dem, så regner ikke med vi skal til at slås om den retur betaling, så jeg skal lave en ny update. Kan se mange er utilfredse med jeres service, måske nogen skal til at revidere lidt! Altid sundt!

I sendte dem for i øvrigt heller ikke samme dag. Men skidt nu med det, er mere de løgne du kommer med, der er sådan lidt skørt, og jeg står ret undrende overfor, at du er nød til 🤔

Sv. Ja det er korrekt. Men decideret Ændret, funny, komma og rettelse Yes i den retning, korrekt og så tillægget det er det der skete 😂

Men god fornøjelse med butikken, håber I kommer lidt til fornuft og ændre på din meget negative kommentarer i har, refleksion altid godt Jeg gider ikke komme til at yderligere på jeres latterlige beskeder... De fleste butikker der er ordentligt vil aldrig kommentere som I gør, Jeg har aldrig oplevet noget lignende og dårlig kundeservice. Men det bestemmer i selvfølgelig selv 😂

23. januar 2026

Hej Susanne
Det er godt nok en meget personlig anmeldelse du har lavet her, på en medarbejder, der bare passer sit arbejde. Jeg havde selv "fornøjelsen" af at tale med dig i telefonen efter du havde kaldt Filippa en smatso. Filippa svarer helt korrekt, når hun fortæller dig, at vi normalt ikke har alt vores udsalg på lager i butikken. Men da vi har udsalg i butikken lige nu, er mange styles flyttet hertil i en periode. Da du ringede første gang, blev du sur over, at vi skulle ha 39kr i retur forsendelse, hvis den vare du ville bestille evt ikke passede og derefter smækkede du røret på. Du valgte allligevel at bestille bukserne, og vi sendte dem samme dag.
- det er helt korrekt, at der er forskel på str. i de forskellige vaske. Og du fortalte mig i telefonen, at du plejer at købe jeres bukser brugte, derfor kan der også være stor forskel på et par nye bukser i livvidde sammenlignet med et par brugte.
Vi tager stor afstand fra, at kunder ikke behandler vores medarbejdere godt. Derfor vil jeg også henvise til, at du ikke er velkommen i butikken.

TILLÆG TIL SVAR: 2. feb 2026
Jeg vil ikke kommentere på din redigerede anmeldelse.
Jeg kan se, du har ændret ordlydende og tilføjet på den 4 gange. (jeg får en mail hver gang)
-Men jeg kan bekræfte, at vi har modtaget dine bukser retur i dag, og de er krediteret i dag. Det har du fået en mail om.
Vi kreditererer altid samme dag, vi modtager retur pakker.
Jeg håber, at din søn finder de bukser, han drømmer om.

Venligst
Trine, TOLD YOU SO

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kæmpe anbefaling. Aldrig oplevet så god og hurtig en service

Jeg bestilte en jakke til min søn D. 15 december om aften.
Jeg modtog allerede jakken D. 17 december om morgenen.
Så utroligt hurtig levering.
Desværre var jakken for lille til min søn, jeg sendte den retur D. 27 decembe og igår modtog firmaet min retur vare. I dag er pengene allerede på min konto.

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så hurtig tilbage betaling. Jeg er målløs og virkelig glad. Det er mig en kæmpe gåde at andre kan være 10-14 dage om at betale pengene tilbage, når her der har taget under 24 timer og så er pengene på min konto.
Jeg kan klart anbefale denne side og vil klart bruge dem mere fremover

30. desember 2025

Kære Josefine
1000 Tak for denne fine anmeldelse.
- Skønt at der bliver sat pris på at vi gør os umage, for at give dig en god oplevelse.
Vi forsøger altid at krediterer samme dag vi modtager varen retur, det tænker vi er mest fair :-)
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang !

DBH
Trine & Team TOLDYOUSO

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligste kuneservice oplevet i meget…

Dårligste kuneservice oplevet i meget lang tid!
Vil ikke returnere penge for en julegave til min søn pga. en teknikalitet, hvor der ikke er noteret “gave” i et felt, til trods for at der er skrevet mail frem og tilbage om, at min søn ønsker sig denne bluse i gave! Virkelig dårlig stil!!!!!! Har både skrevet rettidigt mellem jul og nytår og forklaret, at blusen desværre var for lille, til alles ærgrelse, og at vi derfor var nødt til at returnere den, og talt i telefon med personalet, som jo har returret med pengene retur ved returnering frem til og med 8. Januar, men åbenbart ikke i vores tilfælde, fordi jeg havde skrevet “TAK” i bemærkningsfeltet i stedet for “”gave” - det er godt nok at GÅ I SMÅ SKO!!!!

30. desember 2025

Hej Mette

Hvis du ønsker det, kan jeg gensende hele mailkorrespondancen. Jeg kan også indsætte den her i tekstfeltet?

Du henvendte dig til os vedrørende en vare, som vi normalt ikke sælger online, men udelukkende i vores fysiske butik. Vi tilbød dog at lagerføre varen til dig, så du kunne bestille den, og spurgte samtidig, om du kendte den rette størrelse. Du oplyste, at du skulle bruge en str. small.

I korrespondancen nævner du ikke, at varen var en gave. Havde vi været bekendt med, at der var tale om en julegave, ville vi ikke have solgt varen online på dette tidspunkt. Netop fordi varen ikke var omfattet af julegavevilkår, var den heller ikke tilgængelig i webshoppen.

Da du kontakter os 14 dage efter, at returfristen er udløbet, med ønske om at returnere varen, tilbyder vi alligevel at tage den retur og udstede et gavekort. På dette tidspunkt er blusen udsolgt – også hos leverandøren – og vi kan derfor ikke tilbyde en anden størrelse. Varen kan heller ikke købes andre steder. Da vi modtager varen retur, tilbyder vi i en telefonsamtale samme model i en anden farve, hvilket du ikke ønsker.

Vi er således to gange kommet dig i møde:
Først ved at gøre det muligt for dig at købe varen online, og dernæst ved at acceptere returnering langt efter den gældende byttefrist.

I de handelsbetingelser, som blev godkendt ved købet, er vores returvilkår tydeligt beskrevet.

Vi er oprigtigt kede af, at vi ikke har kunnet hjælpe med netop den bluse, din søn ønskede sig, og vi er også kede af denne anmeldelse. Vi føler, at vi har gjort, hvad vi kunne for at komme dig i møde.

Trine & kristian TOLD YOU SO

Kan klart anbefales

Så søde og hjælpsomme og lynhurtig levering

26. november 2025

Svar fra toldyouso.dk

TAK...... vi er super glade for at modtage sådan en fin anmeldelse... Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang
Trine & team Toldyouso

Super god service!

Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan klart anbefales! 👏

– Mathias Petersen

12. november 2025

Hej Mathias
Tak for godt samarbejde om denne reklamation. Jeg er glade for at vi fandt en god løsning. Vi sætter stor pris på at du har lavet denne positive anmeldelse, det betyder meget for os. -TAK
Vi håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

- Kundeservice på et højt niveau.

- Kundeservice på et højt niveau både ved køb & reklamation.

3. november 2025

Hej Kenneth
Vi er super glade for at du har givet dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen.

Fantastisk butik

Fantastisk butik, og søde medarbejdere.
Virkelig dejlig service. Det er rart at komme i butikken, og medarbejderne tager sig virkelig tid til at hjælpe, men giver også plads til, at man selv kan få lov.

13. oktober 2025

Svar fra toldyouso.dk

TAK Sofie... Vi er altid glade for at se dig i butikken & sætter stor pris på dine pæne ord :-)

Mega fed butik

Mega fed butik! God service og rigtig lækre ting og vare. Klar anbefaling!!

11. oktober 2025

Svar fra toldyouso.dk

Tak.... Det betyder meget med de pæne ord. Vi gør os umage & glæder os over I sætter pris på det. Håber vi får lov at hjælpe en anden gang.
De bedste hilsner Trine & team Told you so

1. oktober 2025

:-) Vi er så glade for din anmeldelse! TAK

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lynhurtigt levering samt lækker…

Lynhurtigt levering samt lækker indpakning.

Virker som nogle gode folk bag virksomheden!

25. september 2025

Svar fra toldyouso.dk

Hey Lass... wauuw tak vi sætter pris på din fine anmeldelse. Vi har et fantastisk team der får pakket i en fart... Dem vil vi glæde med din anmeldelse. Dbh Kristian & Trine Told You So

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, hurtig refusion hvis nødvendigt

Hurtig levering, og hurtig refusion af beløb for varer retur hvis det er nødvendigt. Meget tilfreds.

29. august 2025

Svar fra toldyouso.dk

1000 Tak Pia, vi sætter stor pris på denne anmeldelse. Vi håber vi kan hjælpe dig en anden gang.
Trine & Team Told you so

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.

Blev mødt af en meget hjælpsom og sød ung mand som tog sig tiden at hjælpe os med at finde de helt rigtige størrelser. Gav råd og vejledning med på vejen.
Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer igen

25. juli 2025

Svar fra toldyouso.dk

1000 tak for at vende positivt tilbage. Jeg skal sørge for at beskeden når frem til den unge mand der hjap dig. Vi glæder os til at se dig igen. MVH Trine & team Told you so

Super forsendelse

Super forsendelse. Alt spiller
5 store stjerner herfra

25. juni 2025

Svar fra toldyouso.dk

Skønt Rita.. Jeg giver beskeden videre til dem der får det hele til at ske i en fart :-)
1000 Tak for din positive feedback.
Kh Trine

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et par sko få dage før de…

Jeg bestilte et par sko få dage før de skulle bruges, og havde derfor noteret det ved bestillingen. Kort tid efter blev jeg ringet op fra butikken, der rådede mig til at vælge en anden leveringsform for at være helt sikker på at varen nåede frem. Virkelig usædvanligt fin service. Skoene kom frem, og vi kommer til at handle hos toldyouso.dk igen.

1. mai 2025

Svar fra toldyouso.dk

Hey Signe... skønt at skoene nåede frem :-) Jeg er glad for at vi kunne hjælpe.

Vi sætter stor pris på din flotte anmeldesle og glæder os til at hjælpe dig igen.

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering

22. april 2025

Svar fra toldyouso.dk

Tak Emelie, jeg giver hurtigt beskeden videre til personalet der får det til at ske :-) Vi sætter pris på din positive anmeldelse.

God oplevelse

Hurtig levering og jeg fik en super flot udsalgspris på varen! :)

9. april 2025

Svar fra toldyouso.dk

1000 Tak Julie, Vi glæder os til at hjælpe en anden gang. Dbh Trine & Team Toldyouso

Mega god service I Told You So

Mega god service I Told You So! Min veninde og jeg søgte et bestemt par støvler, som de ikke havde på lager, men hurtigt fik bestilt hjem til os♥️ Jeg vil helt sikkert handle her igen

26. mars 2025

Svar fra toldyouso.dk

Hey Ida, vi var så glad for at kunne hjælpe. Vi glæder os til at se dig igen. KH Trine & Team Toldyouso

Mega god service I Told You So

Mega god service I Told You So. Jeg søgte et bestemt par støvler, som de hurtigt fik bestilt hjem til mig⭐️ Jeg vil helt sikkert handle her igen!!!😁

27. mars 2025

Svar fra toldyouso.dk

Hey Emma... Vi var super glade for at hjælpe, og vi ser frem til at se dig igen . KH Trine & Team Toldyouso

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv