Købte en jakke hos Toldyouso.dk som desværre ikke passede. Vi valgte derfor at sende den retur. Den blev leveret super og pengene kom overraskende hurtigt retur! En god oplevelse!
Jeg havde en lille udfordring med et par bukser, men kundeservicen hos Told You So var virkelig hjælpsom og imødekommende. De svarede hurtigt, tog min henvendelse seriøst og fandt en god løsning.... Vis mer
Dårligste kuneservice oplevet i meget lang tid! Vil ikke returnere penge for en julegave til min søn pga. en teknikalitet, hvor der ikke er noteret “gave” i et felt, til trods for at der er skrevet... Vis mer
Helt igennem fantastisk oplevelse ! Bestilte varerne den 18 december Varen blev pakket og sendt samme dag Kunne afhentes dagen efter. Desværre blev varen købt for lille Mail til kundeservi... Vis mer
Told you so / Fysisk butik i Holstebro & online. Stort udvalg fra alle dine favorit brands. Tøj- sko & skateboards / Voksen, junior & teen / Nørregade 17 Holstebro
Nørregade 17, 7500, Holstebro, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Datoer er d.23.1+27.1- 2026
Filippa som står i butikken, lyver os direkte op i hovedet!!!
Spørger til En str. I CM. Det kan hun ikke svare på, for det kommer an på vasken. Så spørger vi til en specifik vask, det siger hun det er også forskelligt.-Så spørger vi til, om hun så ikke kan måle dem, det kan hun ikke, idet de er på et fjernlager. Så bestiller vi et par, som vi tror der passer. Da det par ankommer,. Ringer vi til butikken igen, fordi de ikke passer i forhold til de andre par vores søn Har, I den størrelse, Der er faktisk op til seks cm forskel, -Det er meget synes vi. --Der siger Filippa lige pludselig, og det er godt nok sjovt, men det der fjernlager, det er pludselig rykket ind i butikken. Hold nu kæft, så lyver man bare så hårdt, så det render ned af Dig. Vi føler os fuldstændig til grin, og taget ved Numsen, af den her butik og skal betale f****** 40 kr, for at sende et par bukser retur, hvor vi har prøvet at gøre alt i forvejen For at de passer. Men butikkens medarbejder, Filippa er ikke er særlig medgørlig!
Tak for Ingenting, -Til butikken og deres måde at håndtere hele Sagen på... 😱
Sætter VIRKELIG aldrig mine ben der, Med den inkompetente medarbejder, især Filippa.
Sv.: til Told You So
Ser tydeligt du ikke har fanget alt, da mamge af de ting, du skriver i dit svar, er direkte løgn, -Men den lader jeg ligge på jeres banehalvdel, ligefrem at lyve, er da under lavmålet!
Jeg sagde ikke, jeg KUN havde købt de bukser brugt, for det passer heller ikke.
Vi har bare været så heldige, at folk har villet måle dem, inden køb el der har været en str. Guide de andre steder vi har købt. Det kaldes også almindelig kundeservice, når man har webshop!
Men Jer om dette, og de andre ting, hvor i lige twister sandheden, i en anden retning.
Jeg HAVDE skrevet jeg aldrig sætter mine ben i Jeres forretning, men du skulle lige skrive, jeg ikke var velkommen, totalt til grin, da du sagde i tlf, at vi bare kunne komme forbi, men tro mig, som jeg også skrev, Allerførst, kommer vi da aldrig til at sætte vores ben i Jeres forretning, -så klart du er nød til at skrive som du gør 😂
Forventer pengene retur Hurtigst Muligt, og bare rolig, de blev sendt retur i går, som er torsdag d.29.01.26 det regner vi med er tids nok, idet det er dagen efter vi modtog dem, d.28.01.26, -og mærker er på som da vi modtog dem, så regner ikke med vi skal til at slås om den retur betaling, så jeg skal lave en ny update. Kan se mange er utilfredse med jeres service, måske nogen skal til at revidere lidt! Altid sundt!
I sendte dem for i øvrigt heller ikke samme dag. Men skidt nu med det, er mere de løgne du kommer med, der er sådan lidt skørt, og jeg står ret undrende overfor, at du er nød til 🤔
Sv. Ja det er korrekt. Men decideret Ændret, funny, komma og rettelse Yes i den retning, korrekt og så tillægget det er det der skete 😂
Men god fornøjelse med butikken, håber I kommer lidt til fornuft og ændre på din meget negative kommentarer i har, refleksion altid godt Jeg gider ikke komme til at yderligere på jeres latterlige beskeder... De fleste butikker der er ordentligt vil aldrig kommentere som I gør, Jeg har aldrig oplevet noget lignende og dårlig kundeservice. Men det bestemmer i selvfølgelig selv 😂

Svar fra toldyouso.dk
Jeg bestilte en jakke til min søn D. 15 december om aften.
Jeg modtog allerede jakken D. 17 december om morgenen.
Så utroligt hurtig levering.
Desværre var jakken for lille til min søn, jeg sendte den retur D. 27 decembe og igår modtog firmaet min retur vare. I dag er pengene allerede på min konto.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så hurtig tilbage betaling. Jeg er målløs og virkelig glad. Det er mig en kæmpe gåde at andre kan være 10-14 dage om at betale pengene tilbage, når her der har taget under 24 timer og så er pengene på min konto.
Jeg kan klart anbefale denne side og vil klart bruge dem mere fremover

Svar fra toldyouso.dk
Dårligste kuneservice oplevet i meget lang tid!
Vil ikke returnere penge for en julegave til min søn pga. en teknikalitet, hvor der ikke er noteret “gave” i et felt, til trods for at der er skrevet mail frem og tilbage om, at min søn ønsker sig denne bluse i gave! Virkelig dårlig stil!!!!!! Har både skrevet rettidigt mellem jul og nytår og forklaret, at blusen desværre var for lille, til alles ærgrelse, og at vi derfor var nødt til at returnere den, og talt i telefon med personalet, som jo har returret med pengene retur ved returnering frem til og med 8. Januar, men åbenbart ikke i vores tilfælde, fordi jeg havde skrevet “TAK” i bemærkningsfeltet i stedet for “”gave” - det er godt nok at GÅ I SMÅ SKO!!!!

Svar fra toldyouso.dk
Så søde og hjælpsomme og lynhurtig levering

Svar fra toldyouso.dk
Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan klart anbefales! 👏
– Mathias Petersen

Svar fra toldyouso.dk
- Kundeservice på et højt niveau både ved køb & reklamation.

Svar fra toldyouso.dk
Fantastisk butik, og søde medarbejdere.
Virkelig dejlig service. Det er rart at komme i butikken, og medarbejderne tager sig virkelig tid til at hjælpe, men giver også plads til, at man selv kan få lov.

Svar fra toldyouso.dk
Mega fed butik! God service og rigtig lækre ting og vare. Klar anbefaling!!

Svar fra toldyouso.dk
Lynhurtigt levering samt lækker indpakning.
Virker som nogle gode folk bag virksomheden!

Svar fra toldyouso.dk
Hurtig levering, og hurtig refusion af beløb for varer retur hvis det er nødvendigt. Meget tilfreds.

Fantastisk oplevelse.
Blev mødt af en meget hjælpsom og sød ung mand som tog sig tiden at hjælpe os med at finde de helt rigtige størrelser. Gav råd og vejledning med på vejen.
Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer igen

Super forsendelse. Alt spiller
5 store stjerner herfra

Svar fra toldyouso.dk
Jeg bestilte et par sko få dage før de skulle bruges, og havde derfor noteret det ved bestillingen. Kort tid efter blev jeg ringet op fra butikken, der rådede mig til at vælge en anden leveringsform for at være helt sikker på at varen nåede frem. Virkelig usædvanligt fin service. Skoene kom frem, og vi kommer til at handle hos toldyouso.dk igen.

Svar fra toldyouso.dk
God kundeservice og hurtig levering

Svar fra toldyouso.dk
Hurtig levering og jeg fik en super flot udsalgspris på varen! :)

Svar fra toldyouso.dk
Mega god service I Told You So! Min veninde og jeg søgte et bestemt par støvler, som de ikke havde på lager, men hurtigt fik bestilt hjem til os♥️ Jeg vil helt sikkert handle her igen

Svar fra toldyouso.dk
Mega god service I Told You So. Jeg søgte et bestemt par støvler, som de hurtigt fik bestilt hjem til mig⭐️ Jeg vil helt sikkert handle her igen!!!😁