Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde udfordringer med afhentningen af min pakke. GLS havde lavet en fejl. Havde en god dialog med Sebastian fra Tjele legetøj. Heldigvis lykkedes det at finde pakken. Tjele Legetøj tilbød i al fr... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering 👍. Ophængene passer perfekt til mine biler. Og så det mega godt ud 👍. Det gir mine lego biler nyt liv. Store anbefaling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtigt levering og kommunikation :) Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være. Stor anbefaling herfra. Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det bestilte kom super hurtigt,godt pakket ind,og en lille gave samt personligt håndskrevet Hilsen,var ilagt pakken. Havde aldrig hørt om Tjele Legetøj,den dukkede op i en net søgning på Lego,vi valg... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leketøysbutikk

Skrevet av virksomheten

Fornuftige priser på LEGO®. Hurtig levering med GLS, sikker indpakning. Bredt og voksende sortiment af LEGO® byggesæt, relevante sæsonprodukter og tilbud.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig levering nemt at handle kvalitets varer

20. mars 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Hans, dejligt du syntes det. Håber det hele var overskueligt. Du ønskes en god påskeferie. Mvh Sebastian

Lynhurtigt levering

Lynhurtigt levering. Ganske fornuftigt udvalg i butikken og handler gerne der igen

5. mars 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Kim, dejligt at høre. Prøver hele tiden at udvide sortimentet. Håber det hele var overskueligt. God påskeferie. Mvh Sebastian

Good choice

Fast delivery, everything as it should, good prices will look forward for more good deals! 🤝

2. mars 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hello Arnold, thank you for the good review, hope everything went as it should. Have a nice easter. Best regards.

Hurtig levering 👍

2. mars 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Nikolaj, dejligt du syntes det - og dejligt vi fandt ud af det hele. I ønskes en rigtig god påske. Mvh Sebastian

God oplevelse

Hurtig levering, og varen var præcis som forventet.

21. februar 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Bjarne, du skal have tak for den fine anmeldelse. Du ønskes en god kommende weekend. Mvh Sebastian Justesen

Fantastisk service

8. februar 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Alicia, tak for den fine anmeldelse - det er dejligt at høre, at du er tilfreds. Rigtig god dag. Mvh Sebastian Justesen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og gode priser

Købte ophæng til to forskellige Lego F1-biler, og de er super fine. Leveret med en venlig håndskrevet besked i pakken. Totalt god stil 😊

28. januar 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Elbron, dejligt du lagde mærke til den lille note. Det er en ting vi fortsætter med. Tak for den fine anmeldelse. Rigtig god dag. Mvh Sebastian Justesen

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Hurtig levering.

14. januar 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Brian, jeg siger tak for den fornemme anmeldelse. Du ønskes en god weekend. Mvh Sebastian

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super nemt og fint at handle og super…

Super nemt og fint at handle og super hurtigt levering, har ingen klager

8. januar 2026

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Benajmin, du skal have mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig at oplevelsen var god. Du ønskes en god resten af weekenden. Mvh Sebastian

Fantastisk

Hurtigt levering og kommunikation :)
Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være.

Stor anbefaling herfra.
Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.

11. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Diana, ja godt vi kunne finde ud af det hele :). Jeg er dælme glad for at høre alt er som det skal være. Tak for anmeldelsen, og i ønskes et rigtig godt nytår. Mvh Sebastian

Ekstremt hurtigt leveret - selv i december måned 👍

17. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Iben, det var dejligt at høre at alt bare kørte som det burde. Tak for den fine anmeldelse og rigtig godt nytår. Mvh Sebastian

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blev sendt samme dag som bestilling- og…

Blev sendt samme dag som bestilling- og jeg fik den dagen efter - meget fin service.

18. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Tinna, det var dejligt at høre. Tak skal du have for sådan en fin anmeldelse. God weekend. Mvh Sebastian

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ikke en finger og sidde på noget :D

Jeg fik bestilt 2 x lego æsker den 11/12, og jeg havde det allerede dagen efter den 12/12. Så det er en hurtig bestilling, hvilket jeg er meget glad for, så man ikke skal vente så længe. Så 5 stjerner herfra.
Tænker ikke det er sidste gang :D

11. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Bettina, det er jeg glad for at høre - især at den kom hurtigt. Du skal have mange tak for den fine anmeldelse og rigtig god weekend. Mvh Sebastian

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og gode priser.

Meget fine produkter til en meget rimelig pris. Samtidig var der rigtig hurtig levering og endda i starten af december.

12. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Johnny, tak skal du endnu engang have for en fin anmeldelse. Jeg er glad for at alt er som det skal være. I ønskes en rigtig god weekend og jul. Mvh Sebastian

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt, og den var pakket godt ind, så den ikke gik i stykker.

10. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Susanne, det er jeg glad for at høre. Du skal have mange tak for den fine anmeldelse. Rigtig god jul. Mvh Sebastian

Fantastisk nemt

Let og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Jeg handler meget gerne hos jer igen.

8. desember 2025

Svar fra Tjele Legetoj

Hej Jens, det er jeg glad for du syntes - det sætter jeg dælme pris på, da jeg selv syntes en nem hjemmeside er rar. Tak skal du have for den fine anmeldelse. Du ønskes en god jul. Mvh Sebastian

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv