Havde udfordringer med afhentningen af min pakke. GLS havde lavet en fejl. Havde en god dialog med Sebastian fra Tjele legetøj. Heldigvis lykkedes det at finde pakken. Tjele Legetøj tilbød i al fr... Vis mer
Selskapet har svart
Hurtig levering 👍. Ophængene passer perfekt til mine biler. Og så det mega godt ud 👍. Det gir mine lego biler nyt liv. Store anbefaling!
Selskapet har svart
Hurtigt levering og kommunikation :) Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være. Stor anbefaling herfra. Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.
Selskapet har svart
Det bestilte kom super hurtigt,godt pakket ind,og en lille gave samt personligt håndskrevet Hilsen,var ilagt pakken. Havde aldrig hørt om Tjele Legetøj,den dukkede op i en net søgning på Lego,vi valg... Vis mer
Selskapet har svart
Fornuftige priser på LEGO®. Hurtig levering med GLS, sikker indpakning. Bredt og voksende sortiment af LEGO® byggesæt, relevante sæsonprodukter og tilbud.
Sødalvej 19, 8830, Tjele, Danmark
Nem og overskuelig hjemmeside.

Svar fra Tjele Legetoj
Super hurtig levering nemt at handle kvalitets varer

Svar fra Tjele Legetoj
Lynhurtigt levering. Ganske fornuftigt udvalg i butikken og handler gerne der igen

Svar fra Tjele Legetoj
Fast delivery, everything as it should, good prices will look forward for more good deals! 🤝

Svar fra Tjele Legetoj
Hurtig levering, og varen var præcis som forventet.

Fantastisk service

Svar fra Tjele Legetoj
Købte ophæng til to forskellige Lego F1-biler, og de er super fine. Leveret med en venlig håndskrevet besked i pakken. Totalt god stil 😊

Svar fra Tjele Legetoj
Super nemt og fint at handle og super hurtigt levering, har ingen klager

Svar fra Tjele Legetoj
Hurtigt levering og kommunikation :)
Jeg har bestilt lego minifigure set og alt var som det skulle være.
Stor anbefaling herfra.
Min dreng er super glad for hans komplette kollektion.

Ekstremt hurtigt leveret - selv i december måned 👍

Svar fra Tjele Legetoj
Blev sendt samme dag som bestilling- og jeg fik den dagen efter - meget fin service.

Svar fra Tjele Legetoj
Jeg fik bestilt 2 x lego æsker den 11/12, og jeg havde det allerede dagen efter den 12/12. Så det er en hurtig bestilling, hvilket jeg er meget glad for, så man ikke skal vente så længe. Så 5 stjerner herfra.
Tænker ikke det er sidste gang :D

Svar fra Tjele Legetoj
Meget fine produkter til en meget rimelig pris. Samtidig var der rigtig hurtig levering og endda i starten af december.

Svar fra Tjele Legetoj
Pakken kom hurtigt, og den var pakket godt ind, så den ikke gik i stykker.

Svar fra Tjele Legetoj
Let og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Jeg handler meget gerne hos jer igen.

Svar fra Tjele Legetoj
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.