Ik moest snel schakelen - om mijn moeder weer veilig thuis te krijgen uit Jordanië (vakantie). Dankzij Tix.nl heb ik (voor de 2e keer) een goede vlucht gevonden voor een goede en eerlijke prijs (vrijw... Vis mer

Prijs na zoeken was 247,84 euro. Die vlucht heb geboekt zonder extra's. Prijs te betalen voor toevoeging van administratiekosten 280,84 euro. Hierbij staat geen uitleg, dus kompleet onduidelijk waar h... Vis mer

Het was gemakkelijk en de goedkoopste boeken, vooral nu ik vanwege bijzondere omstandigheden vaak naar Oslo vlieg. Dit was erg welkom

Ik probeerde een goedkope vlucht te vinden via vliegtickets.nl vanuit Nederland, maar vond een optie via Brussel met Tix die vele honderden euro goedkoper is. Aan het eind kon ik makkelijk terug om ee... Vis mer

1. Søkesider for flyreiser

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Of u nu op zoek bent naar een vliegticket, hotel of huurauto; u kunt bij Tix.nl terecht. Natuurlijk is een lage prijs van uw vliegticket, huurauto of hotel erg belangrijk, maar vanzelfsprekend zijn er meer criteria waar uw product aan moet voldoen. Want u wilt immers wel iets hebben wat bij u past. Waarom reizen met Tix.nl? Altijd een reisschema op maat door een uitgebreid profiel met eigen voorkeuren zoals: - extra beenruimte - goedkope vluchten - overstaptijden én alerts bij prijsverlaging. Tix.nl zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig datgene vindt dat bij u past!

4,4

Enestående

10k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

not accessible at all

I booked a flight through Tix.nl, but unfortunately my experience has been very disappointing.

The airline, Etihad Airways, has changed both my outbound and return flights by approximately 23 hours. This significantly affects my travel plans. I would like to adjust my return flight so I still have sufficient time at my destination.

However, because I booked through Tix.nl, they are responsible for making any changes with the airline. Despite multiple attempts to contact them via email, contact forms, and phone, I have received no response at all. The phone numbers listed do not work, and there is no other way to reach them.

This leaves me in a very difficult position: I cannot make necessary changes to my booking, while the airline is unable to assist due to the booking being managed by Tix.nl until shortly before departure.

It is very concerning that a company advertises customer support channels that appear to be inaccessible in practice. At this point, I am unable to manage my own booking due to the lack of support.

I strongly advise others to reconsider booking through Tix.nl, as the lack of customer service can create serious issues when changes occur.

10. april 2026