Drogo, ale przynajmniej słabo
Drogo, ciężko porozumieć się z obsługą mimo, że sprawnie odpisują. UI obsługi serwera zatrzymało się z 10lat temu. Zmarnowane niestety 18zł, ale przynajmniej dzięki tej wpadce znalazłem lepszy hosting.
Najlepszy hosting serwerów minecraft nie przechodzcie na gorsze.
Korzystam wyłącznie z usług hostingu WWW oraz poczty e-mail (nie korzystam z serwera Minecraft) i szczerze polecam tę firmę. Przerwy techniczne zdarzają się bardzo rzadko, a strony działają płynnie – nawet przy bardziej obciążonym WordPressie. Do tego ceny hostingów są naprawdę niskie. POLECAM!
Czy wy też nie możecie wejść na stronę?
Od dobrych 15h nie da się wejść na stronę, a chciałem zrestartować serwer bo są takie kurewskie lagi że to jest masakra. Teraz gdy chciałem wejść na serwer to przez przeciążenie (17gb ramuXDD i jedna osoba wchodząca na serwer go wypierdala) się wyłączył. Dopóki nie naprawią strony nie jestem w stanie w żadnym stopniu polecić tego serwera.
Szału nie ma. Słabe ceny, można znaleźć taniej i lepiej, sam hosting najlepszy nie jest, UI jednak jest nawet fajne i intuicyjne. Fajnie też, że można kupić domenę w przeciętnych cenach. Dobrego serwera jednak tutaj nie da rady zrobić.
Daty nie pamiętam, ale było to mniej więcej w podanej poniżej czasie
Beznadzieja, nie można nawet normalnie hostować serwera z modami:
- nie pokazuje wersji forge dopóki nie uruchomisz i nie zapłacisz za serwer
- trudno wgrać mody
- poradniki jak zmienić wersje forge nie współgrają z rzeczywistością
Plusy:
- Da się grać na vanilii
Najgorszy hosting dostępny na rynku.
cena bardzo wysoka a wydajność gorsza niż Aternos.
a o pingu to już nie wspomnę 10 osób na serwerze i każdy ma 1000 pingu pomimo mieszkania w różnych częściach polski i połączenia Ethernet (wybrałem serwery polskie)
Szczerze nie polecam w tej cenie można znaleźć dużo lepsze hostingi.
Kiedyś hosting miał lepsze serwery, od kilku lat jest okropnie, gdy robię i testuje serwer na swoim komputerze nie ma żadnych problemów, a gdy przenoszę wszystkie pliki to serwer w kółko ma wycieki RAM, a super doświadczony support mówi mi żebym sprawdził konfiguracje pluginów X D
nie polecam, chce podłączyć serwer z titanaxe pod mój vps ,żeby to zrobić musze poprosić o zxgode napisałem do nich a oni piszą że nie moge, jaki w tym sens? stfu
Fajny hosting dobry wystarczy 3 GB ramu i dobry serwer a pomoc odpowiada w 2 minuty polecam a proxy samo się łączy fajna opcja
Co Poszło nie tak ? Kurw4
4 śmieszne jeszcze pytać siedzisnh z kolegą 10h na jeban9 mitomans ass rozjebieny coś pozdrawiam maciusia 2010
rozjeabny jest ten titan ase 10 godzin juz siedze i probuje wgrac mody pojebie mnie zaraz
Wystarczy 3GB ramu zeby mieć spoko wydajny serwerek
Polecam bardzo nic nie ścina i tanio i jakość
Zdecydowanie najlepsza strona do hostingu serwerów MC. Tanio, wydajnie, i strona łatwa w obsłudze. Nigdy nie miałem tutaj żadnych problemów, jest dużo opcji na wpłatę pieniędzy na konto, a nawet z najtańszym planem dorzucają do zestawu witrynę.
Nie próbowałem hostingu TeamSpeak ani VPS, ale zgaduję, że są równo świetne.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.