1. Dekkservice
  2. Bilutstyrsbutikk
  3. Hjulforhandler

Om Tirendo

Tirendo.dk er din personlige online specialist for dæk af alle mærker og størrelser. Find de rette dæk til dit køretøj i et enestående stort udvalg – uanset om det er en lille bil, limousine, motorcykel eller varevogn, finder du altid de rigtige dæk til en god pris.

Hurtighed er Tirendo.dk’s styrke: direkte fra internettet til vejen. Selv i højsæsonerne forår og efterår sikrer denne online dækleverandør konstant tilgængelighed takket være sit store lager.

Tirendo.dk tilbyder et usædvanligt bredt udvalg af dæk og biltilbehør inden for forskellige produktkategorier, såsom:

Tirendo GmbH, virksomheden bag Tirendo.dk, er en af pionererne inden for online dæksalg og driver webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet 1999/2000 har virksomheden tilbudt et bredt udvalg af dæk online.

Gennem et omfattende netværk af monteringspartnere kan kunder få deres nye dæk sendt direkte til et professionelt monteringsværksted ved bestilling.

3,2

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Fatal filtering

Levering - meget god.
Service og kommunikation - meget god.
Valg og kvalitet - meget god.
Beskrivelse - god.
Udvælgelseskriterier, søgefiltre - ubrugelige.
Det er for eksempel ikke muligt at vælge efter økonomiklasse eller støjklasse.

24. mars 2022

Bange anelser

Skulle til å bestille 4 dekk. Kom til betalingsalternativer så kunne jeg ikke betale med faktura pga betalingshistorikken min. Har aldri hatt en anmerkning på den. Synes dette var pussig men så kom det opp alternative betalingsmuligheter. Nei takk tenkte jeg, forhåndsbetales ikke flere tusen kroner til utlandet. De siste dagene popper det opp med mail fra Tirendo at jeg ikke har betalt dekkene. Jeg har da ikke bestilt noen dekk da ordren aldri ble fullført. Styr unna, kjøpte dekk på byttdekk.com istedet jeg.

17. april 2020

Fortsatt ikke kommet!!

Bestilte 2 stk scooterdekk (Pirelli Diablo)
Har nå gått over 3 uker! Det stod 3-6 dagers levering..
De har sendt sporing på mail, men her står det at de kun har kommet inn en bestilling på frakt, men ingenting skjer!
Nå er det 3 dager siden jeg sendte sist mail! Ikke noe svar!
Virker som et veldig useriøst selvskap!
Jeg kommer nå til å kontakte paypal og kreve penger tilbake!

mail: tom(att)hbt.no
Ordrebestilling: NO616715 den 24.06.2016

Bestilt på tirendo.no

7. juli 2016

Kære Tom,

Skriv venligst en e-mail til den rigtige e-mail adresse med dit ordrenummer (Har du bestilt på vores danske eller svenske hjemmeside?). De tjekker denne afsendelse. Vi kan ikke finde din ordre på vores danske butik.

Bestillte 2 nankang

Bestillte 2 stk. sommerdekk Nankang 255/40-18 og 21/4 er den blitt scannet ut av butikk og 22/4 ble den sendt og jeg har betalt de dekkene.
I dag er det den 28/4 og sporingen stoppet på 22/4 så når jeg leser andres erfaringer lurer jeg på om je g har blitt lurt eller en useriøs butikk.

Har sendt inn angreskjema til tirendo support

28. april 2016

Kære Hr.

Desværre kan vi ikke hjælpe uden nogle oplysninger om din ordre. Skriv venligst en e-mail til service@tirendo.dk med alle oplysninger om din bestilling (bedst ordrenummer) så vi prøver at finde ud af, hvad er det sket med dine dæk.

ventetid

en del ventetid men varene ok

19. mai 2014

Hej Alan,

Vi beklager hvis du føler, at leveringstiden har været for lang.
Vi skriver dog på vores hjemmeside, at leveringstiden er 2-5 hverdage og din ordre har overholdt denne leveringstid.
Det glæder os, at du er tilfreds med dine varer.

Med Venlig Hilsen
Dit Tirendo Team

Vis anmeldelser på alle språk. (291 anmeldelser)