Super snel geholpen, mijn accu was kapot gister naar tiptoplaptop gegaan, ze hebben er een spoed van gemaakt direct nieuwe accu besteld en dag later om 14:00 kon ik hem ophalen! Super service

Via Marktplaats contact gelegd voor een HP 830G8 32GB 512 GB. We hebben steeds een duidelijke uitleg en professioneel antwoord gekregen op alle vragen (gaf vertrouwen). De laptop zelf gaan halen in Gr... Vis mer

Laatst heb ik een laptop gekocht met het idee om geld te besparen. Helaas bleek de laptop niet goed te werken. Ik heb hem teruggestuurd voor reparatie en vervolgens "gerepareerd" teruggekregen. O... Vis mer

Tijdens mijn tentamenperiode begaf mijn toetsenbord het ineens. Paniek natuurlijk, want ik had mijn laptop hard nodig. Via google kwam ik bij Tiptoplaptop terecht, en zij hebben me ongelooflijk g... Vis mer

1. Bruktbutikk for datamaskiner og datautstyr
  2. Datautstyrsbutikk
  3. Datamaskinreparatør
  4. Databutikk
  5. Elektroverksted
  6. Elektronikkbutikk

TipTop Laptop is gespecialiseerd in (refurbished) laptops. Wij vinden dat een goede laptop niet te veel mag kosten en willen dat onze klanten direct zorgeloos aan de slag kunnen. Kortom, een uitstekende tweedehands laptop met een eersteklas service. Dat is waar wij voor staan. Dat is wat jij van ons mag verwachten!

4,4

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

4,4

Alle anmeldelser

14 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Al 2 jaar een goede ervaring

De afgelopen twee jaar heb ik verschillende laptops aangeschaft bij TipTop Laptop, zowel voor privé- als zakelijk gebruik. Ik ben uiterst tevreden over zowel de producten als de hoge kwaliteit van de geleverde service. Wanneer ik er even niet uitkom met mijn laptop, kan ik altijd zonder moeite langsgaan, en word ik direct en vakkundig geholpen. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, wat TipTop Laptop voor mij tot een betrouwbare keuze maakt.

1. februar 2025

Svar fra TipTop Laptop

Ontzettend bedankt voor je trouwe vertrouwen en deze mooie woorden! We vinden het fijn om te horen dat je zowel privé als zakelijk tevreden bent over onze laptops én service. Klanten laagdrempelig kunnen helpen, ook ná de aankoop, is voor ons heel belangrijk—dus het doet ons goed dat je dat zo ervaart. Dank je wel voor je loyaliteit en we staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!" 🙌💻

Game laptop

Een paar maanden geleden een refurbished game laptop gekocht, 0 problemen werkt hardstikke goed. En heel aardig personeel

24. oktober 2024

Svar fra TipTop Laptop

Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de gaming laptop nog steeds perfect werkt en dat je tevreden bent over onze service. We geven jouw compliment zeker door aan het team – daar worden we blij van! Veel plezier nog met je laptop! 🎮💻🙌

Tijdens mijn tentamenperiode begaf mijn…

Tijdens mijn tentamenperiode begaf mijn toetsenbord het ineens.
Paniek natuurlijk, want ik had mijn laptop hard nodig. Via google kwam ik bij Tiptoplaptop terecht, en zij hebben me ongelooflijk goed geholpen.

Vanaf het eerste contact dachten ze echt met me mee. Ze begrepen meteen hoe dringend het was en zorgden ervoor dat mijn toetsenbord razendsnel werd vervangen. Echt top service !!!

Nogmaals heel erg bedankt!!!

22. januar 2025

Svar fra TipTop Laptop

Wat fijn om te horen dat we je juist op zo’n belangrijk moment snel hebben kunnen helpen! We begrijpen hoe stressvol dat kan zijn tijdens een tentamenperiode, dus we zijn blij dat alles op tijd gelukt is. Bedankt voor je vertrouwen en je enthousiaste review — heel graag gedaan en veel succes met je studie!

Goede keuze, scherpe prijzen

Goede keuze, scherpe prijzen en aardige, deskundige medewerkers. Aanrader.

29. januar 2025

Svar fra TipTop Laptop

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je keuze en onze service. We stellen je aanbeveling erg op prijs en staan altijd voor je klaar!

Samsung galexy flip 6Galexy flip 6 gekocht super…

Samsung Galexy flip 6 gekocht super toestel was geheel nieuw in verzegelde doos alleen jammer dat er GEEN lader bij zit maar dat is nu normaal bij Samsung naar de jongens hebben mij wederom ZEER GOED geholpen en zal ze nu en zeker in het vervolg aanprijzen voor hun service en hun behulpzaamheid en zeker voor de prijs.

15. januar 2025

Svar fra TipTop Laptop

Bedankt voor je mooie en enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe Galaxy Flip 6 en onze service. Jammer inderdaad van de ontbrekende lader, dat is tegenwoordig standaard bij Samsung, maar we begrijpen dat het even wennen is. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm. Graag tot een volgende keer!