Bestilte fotballbillett 2 dager før kampstart, og fikk billett tilsendt i god tid før kampstart. De var også raske med å svare på mail, så disse kan anbefales
Første bestillingen gikk ikke gjennom. Det står at man skal få mail om den er gjennomført ellers må man bestille ny. Iom mail ikke alltid får mail på sekundet var det vanskelig å vite om man skulle be... Vis mer
Problemer med å få det til å virke. Jeg prøvde utallige ganger, men fant ut til slutt at før jeg valgte "retning" så måtte jeg få overskriften til å lyse rødt. Holdt på å gi opp da jeg utallige gange... Vis mer
Min erfaring med Ticketservice er meget god. Sist gang jeg hadde kjøpt fotballbilletter, ble kampen flyttet fra lørdag til mandag. Jeg ble umiddelbart informert om dette slik at jeg fikk anledning til... Vis mer
TicketService.no er en billettmegler med lang erfaring som spesialiserer seg på å tilby internasjonale reisende de beste billettene til arrangementer over hele verden. Fra offisielle fotballbilletter til de hotteste showene i byen, fra sightseeingturer til de mest populære attraksjonene, TicketService har vært en ledende aktør i online billett- og reisebransjen siden 1980. Ticket Service tilbyr personlig service via nettchat og e-post, og du bestiller enkelt og raskt på nett. Du kan trygt bestille hos Ticket Service, da vi kun samarbeider med autoriserte billettleverandører som er pålitelige og yter god service. Siden 2021 har TicketService.no blitt overtatt av Connection Ticketing, en del av Travel Connection Group.
44 Moreton Street , , London , Storbritannia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Svar fra Ticketservice
Fikk billetter som bestilt. Fikk informasjon om at kampen ble flyttet i god tid.

Svar fra Ticketservice
Det er vanskelig, for ikke å si helt umulig å komme i kontakt med ticketservice

Svar fra Ticketservice
Har fått veldig god service fra Ticketservice når jeg fikk noen spørsmål i forbindelse med min bestilling. Kundebehandleren gav meg skikkelige tilbakemeldinger og ordnet opp mer enn forventet.

Svar fra Ticketservice
God og rask hjelp av kundeservice.
Etter å ha kjøpt billetter til fotballkamp i England, opplevde jeg rask og god hjelp fra kundeservice når jeg tok kontakt angående endringer og hjelp.
Vil absolutt bruke Ticketservice igjen!

Svar fra Ticketservice
Vi var en gruppe på 12 personer som kjøpte billetter til Leeds kamp i januar 2024. Ticketservice var de som kunne tilby oss best pris på Hospitality billetter, etter å ha undersøkt flere andre aktører. De ga oss god informasjon underveis og var kjappe med svar på e-post.
Seriekampen vi hadde kjøpt billetter til ble flyttet pga FA cup kamp. Ticketservice hold oss oppdatert og ordnet til og med at vi fikk byttet kampbillettene våre.
Spesielt takk til Jessica for utrolig god service og svar på alle våre spørsmål.
Kan absolutt anbefales!
Har brukt dere før også, ryddige, raske og pålitelige, klar 5'er fra meg :)
Holdt på å gi opp da jeg utallige ganger valgt antall og pris samt trykket på retning , men der stoppet det når jeg ville kjøpe. Det bør stå en enkel anvisning der det forlanges ett trykk
Raskt , enkelt og effektivt - nå gjenstår det bare å se om billettene funker ;-) Meget bra inntrykk så langt
Enkelt å bestille billetter på denne siden.
Fikk super hjelp, og alt virker veldig bra så langt :-) Heia heia
Hei, veldig fornøyd at det er enkelt å bestille billett. Men jeg har søkt tre ganger og fått avslag to ganger. Skuffa, for må taste inn kortopplysninger hver gang. Håper nå at billetten min blir godkjent denne gangen. Hvis jeg får avslag igjen vil jeg ikke bruke dere mer.
Flott service. Anbefale å bestille billetter hos Ticketservice
Musical billetter på rad langt fremme til halv av halv pris. Stor fornøyd. Kjøper gjerne billetter her igjen.
Rabatt koden virket ikke.
Må kunne bestille til fler enn 4 personer.

Svar fra Ticketservice
Enkel og kjapp service! Stor fordel med refundering dersom billettene ikke kan bli benyttet.