Ticketservice Anmeldelser

4,2

Bestilte fotballbillett 2 dager før kampstart, og fikk billett tilsendt i god tid før kampstart. De var også raske med å svare på mail, så disse kan anbefales

Første bestillingen gikk ikke gjennom. Det står at man skal få mail om den er gjennomført ellers må man bestille ny. Iom mail ikke alltid får mail på sekundet var det vanskelig å vite om man skulle be... Vis mer

Problemer med å få det til å virke. Jeg prøvde utallige ganger, men fant ut til slutt at før jeg valgte "retning" så måtte jeg få overskriften til å lyse rødt. Holdt på å gi opp da jeg utallige gange... Vis mer

Min erfaring med Ticketservice er meget god. Sist gang jeg hadde kjøpt fotballbilletter, ble kampen flyttet fra lørdag til mandag. Jeg ble umiddelbart informert om dette slik at jeg fikk anledning til... Vis mer

1. Billettutsalg
  2. Turistattraksjon
  3. Reisebyrå

TicketService.no er en billettmegler med lang erfaring som spesialiserer seg på å tilby internasjonale reisende de beste billettene til arrangementer over hele verden. Fra offisielle fotballbilletter til de hotteste showene i byen, fra sightseeingturer til de mest populære attraksjonene, TicketService har vært en ledende aktør i online billett- og reisebransjen siden 1980. Ticket Service tilbyr personlig service via nettchat og e-post, og du bestiller enkelt og raskt på nett. Du kan trygt bestille hos Ticket Service, da vi kun samarbeider med autoriserte billettleverandører som er pålitelige og yter god service. Siden 2021 har TicketService.no blitt overtatt av Connection Ticketing, en del av Travel Connection Group.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte fotballbillett 2 dager før…

2. september 2026

Svar fra Ticketservice

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at alt gikk knirkefritt. Vi er også glade for at du mottok billetten i god tid, og at vi svarte raskt på e-poster.

Takk for at du anbefaler oss – vi håper å kunne hjelpe deg med billetter igjen i fremtiden!

Jessica og TicketService-teamet

Fikk billetter som bestilt

Fikk billetter som bestilt. Fikk informasjon om at kampen ble flyttet i god tid.

1. mai 2026

Svar fra Ticketservice

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse!

Så hyggelig å høre at du fikk billettene som bestilt, og at du fikk informasjon om kampendringen i god tid.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og håper å kunne hjelpe deg med billetter igjen i fremtiden!

Jessica og TicketService-teamet

Det er vanskelig

Det er vanskelig, for ikke å si helt umulig å komme i kontakt med ticketservice

7. august 2025

Hei Gro!

Vi forstår ikke hvorfor du la igjen denne anmeldelsen!

Du sendte oss en blank e-post i går klokken 17:02, og jeg svarte innen 40 minutter klokken 17:40, selv om det var utenfor åpningstidene våre. Vi har ingen annen kontakt fra deg, verken via e-post eller chat, og vi har ingen bestillinger til deg.

Jeg inkluderer korrespondansen nedenfor:

Head of Customer Care
TicketService
Powered by Travel Connection
info@bticketservice.no

On Thu, Aug 7, 2025 at 5:02 PM Gro Ingeborg Løwe (I am removing your email for privacy purposes) wrote:
Hei

Sendt fra Outlook for iOS

--------------

Du har ikke svart oss ennå, så vi er veldig overrasket over å finne denne svært urettferdige anmeldelsen morgenen etter!

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, da vi allerede har prøvd å hjelpe uten å få svar fra deg.

Du har ikke bestilt gjennom oss, har ikke svart oss, så vi kan ikke hjelpe uten mer informasjon enn en tom e-post som bare sier «hei».

Jessica

Har fått veldig god service fra…

Har fått veldig god service fra Ticketservice når jeg fikk noen spørsmål i forbindelse med min bestilling. Kundebehandleren gav meg skikkelige tilbakemeldinger og ordnet opp mer enn forventet.

3. september 2024

Hei Stian,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din hyggelige tilbakemelding - det setter vi stor pris på!

Veldig glad for å løse forespørselen for deg, og det er alltid en glede å være til hjelp.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden

Jessica

God og rask hjelp av kundeservice.

God og rask hjelp av kundeservice.

Etter å ha kjøpt billetter til fotballkamp i England, opplevde jeg rask og god hjelp fra kundeservice når jeg tok kontakt angående endringer og hjelp.
Vil absolutt bruke Ticketservice igjen!

11. juli 2024

Hei Morten,

Tusen takk for hyggelige ord og positiv anmeldelse!

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse.
Det er alltid vårt mål å gi rask og effektiv assistanse, og vi er glade for at vi kunne hjelpe med billettendringer og forespørsler.

Vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Anbefales!

Vi var en gruppe på 12 personer som kjøpte billetter til Leeds kamp i januar 2024. Ticketservice var de som kunne tilby oss best pris på Hospitality billetter, etter å ha undersøkt flere andre aktører. De ga oss god informasjon underveis og var kjappe med svar på e-post.
Seriekampen vi hadde kjøpt billetter til ble flyttet pga FA cup kamp. Ticketservice hold oss oppdatert og ordnet til og med at vi fikk byttet kampbillettene våre.
Spesielt takk til Jessica for utrolig god service og svar på alle våre spørsmål.
Kan absolutt anbefales!

27. januar 2024

Utmerket kundeserive.

27. juli 2023

Hei Emanuel,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det settes stor pris på!

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Med beste ønsker,

Jessica

Problemer med å få det til å virke

Holdt på å gi opp da jeg utallige ganger valgt antall og pris samt trykket på retning , men der stoppet det når jeg ville kjøpe. Det bør stå en enkel anvisning der det forlanges ett trykk

29. februar 2020

To ganger avslag

Hei, veldig fornøyd at det er enkelt å bestille billett. Men jeg har søkt tre ganger og fått avslag to ganger. Skuffa, for må taste inn kortopplysninger hver gang. Håper nå at billetten min blir godkjent denne gangen. Hvis jeg får avslag igjen vil jeg ikke bruke dere mer.

24. februar 2020

Rabatt koden virket ikke.

Rabatt koden virket ikke.
Må kunne bestille til fler enn 4 personer.

13. februar 2020

Hei Cathrine,

Ticket Service tilbyr ingen rabattkoder, men satser i stedet på å ha så konkurransedyktige priser som mulig. Ta gjerne kontakt og fortell oss hva som ikke fungerte!

Maksgrensen for en samlet bestilling på vår nettside er 20 billetter. Er dere flere, vennligst kontakt vår kundeservice – vi hjelper dere gjerne med gruppebestillingen!

Med vennlig hilsen

Ticket Service