Jeg elsker ABBA, men av alle spin-offs var dette den jeg var mest skeptisk til. Jeg tok grundig feil. Det ble emosjonelt fra første skritt inn døra 🎶❤️ ABBA-perfeksjonert innenfor middags-show-forma... Vis mer
Veldig dyktige skuespillere, tro til bøkene, fine rekvisitter med flotte løsninger (f.eks. at man kunne åpne snekkerbua) og Ransäter er et idyllisk sted for å vise Emil. Flott at det er utendørs mtp a... Vis mer
Showet var så bra, Ronny og Ragge leverte… så kommer de negative… var 9000 mennesker inne i parken og de var sååå trangt og cideren tok slut i starten av førbandet og øllet under hoved showet så mange... Vis mer
Første gang vi var på Avici Arena. Ganske mye folk fra forskjellige steder kom. Hyggelig og bedre seter. Minus for at restaurant ikke god tok min visa DnB kort. Tok på kiosken.
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Ticketmaster.se är Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom musik, underhållning, sport och kultur.
Sverige
- ticketmaster.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
En fantastisk kveld
Alt gikk lett og smidig. Det var bra trykk og stemning under hele showet.
Selv ungdommene vi hadde med som ikke var så ivrige på allsång syntes dette ga stemning og var gøy. Så en fantastisk kveld.
💜🩷🎵🙋♀️🌼🤸🌸👍💙💛
Det var morsomt
Fin opplevelse
Fin opplevelse, bra show, meget god arena. Bra og nyttig informasjon i forkant av showet. Anbefalles.
Betale alt for mye for å sitte
Betale alt for mye for å sitte, men sitter mange der som ikke har kjøpt sitteplass. Det var urettferdig
Fei/dårlig info på arrangement
Jeg og kjæresten min er på konserten til Imagine Dragons i Sverige, 3 arena. Vi fikk opplyst på arrangementet at det skulle være mulig å kjøpe merchandise inne på arenaen.
Vi har official platinum tickets, inngang L.
Vi gikk rundt og lette etter merch standen, men det var ingenting. Vi får deretter beskjed om at vi har fått billetter på det eneste stedet hvor merchandise ikke vil være tilgjengelig.
Vi kom tidlig til arrangementet for å sikre oss merchandise, bare for å få beskjed at vi er innelåst på den ene delen av areanaen hvor dette ikke vil være mulig. Vi spurte flere som jobbet om vi eventuelt fikk lov til å gå ut igjen for å kjøpe merchandise ved Avicci Arena. Dette fikk vi heller ikke lov til.
Ja, man drar på konsert for å oppleve bandet. Men en del av opplevelsen er muligheten til å kunne kjøpe merchandise som du både kan bruke under konserten, men også i etterkant. Dette ødela rett og slett hele opplevelsen for vår del.
Dette burde vært spesifisert ytterlige i arrangementet, men og vært videre informert til vakter slik at man fikk denne beskjeden før man gikk inn i arenaen.
Jeg kjøpte billetter til en konsert
Jeg kjøpte billetter til en konsert, inkludert ekstra tilleggstjenester, men fikk aldri brukt dem. Jeg forsøkte å avbestille i god tid før konserten, men:
• Jeg sendte e-post
• Jeg prøvde å ringe
• Jeg fikk aldri noe svar
Det er veldig skuffende. Jeg ville avbestille, men ble ignorert – og konserten har nå vært uten at jeg møtte opp. Jeg betalte totalt kr 4000, og fikk verken brukt billettene eller refundert pengene.
Jeg ber derfor om:
1. Bekreftelse på at dere har mottatt denne henvendelsen
2. Informasjon om hvorfor jeg ikke fikk svar tidligere
3. Full refusjon for billettene og tilleggene jeg ikke fikk brukt
Dette er andre gang jeg opplever dårlig kundebehandling fra dere. Hvis jeg ikke får svar innen 7 dager, vil jeg ta kontakt med Forbrukerrådet.
Kass support
Support kan varken svenska eller engelska. Sidan funkade ej att boka via. Supporten ringer ej upp som lovat
Første gang vi var på Avici Arena
Showen var i sin helhet ganska bra men…
Showen var i sin helhet ganska bra men det var en del lite för grova inslag med anspelningar kring sex. Det drar ner poängen. Vidare tycker jag att det kunde vara bra med en kortare paus. Det var länge att sitta still.
Energisk show med Nanne i topp form.
Energisk show med Nanne i topp form.
Dyktige korister/dansere. Suverent orkester!
Kram fra Norske fans som kom til Karlstad for å se Nanne
Bra organisert inn og ut av arena
Bra organisert inn og ut av arena. Bra lyd, og selvfølgelig stjerneartist
Helt supert som fikk tak i billetter …
Helt supert som fikk tak i billetter til Rod Stewart konsert , alt fungerte kjempe fint ,med booking og konsert