Hele mooie items
Erg blij met mijn twee sweaters en jasje. Alles is zowat nieuw, en dat voor die prijs!
The best vintage branded clothes in the market. Each item has been handpicked and checked. Streetwear & designer brands include Ralph Lauren, Nike, Adidas, Carhartt, Stüssy, Obey, Olaf, New Amsterdam Surf Association, Burberry, Tommy Hilfiger, NBA/NFL and many more.
Ottima esperienza dall'Italia. Ho ordinato una maglietta Ralph Lauren rosa, ricevuta come da foto e descrizione in perfette condizioni.
Ho acquistato una polo a maniche lunghe ed è perfetta! Venditore gentile, rapido e preciso.
Product komt overeen met omschrijving. Snelle levering en eerlijke prijzen.
Fijne verkoper! Ik heb een trui gekocht en hij ziet er netjes/als nieuw uit, en de promotie is goed.
Venditrice perfetta! Come il capo che preso da lei!
La consiglio
Een trui gekocht via Vinted, precies als omschreven en netjes verstuurd! Erg blij mee!
Prachtig overhemd gekocht, snelle levering en prettige communicatie! Top
Goede en snelle communicatie, zeer betrouwbaar.
Snelle levering en heel professioneel. Alles klopt! Bedankt
Ik heb een Obey trui gekocht op vinted. De communicatie was erg fijn en ik ben nog elke dag super blij met deze trui!
Het artikel is precies zoals verwacht. Super snelle en nette verzending! Zeker aan te raden!
Ik heb op vinted een trui gekocht en deze is op aanvraag zeer snel afgegeven aan de courtier ivm een vakantie wat erg fijn was!! Een erg behulpzame verkoper dus.
Alles was helemaal in orde en de verzending ging snel!
Geweldige 2de handse kleren, voor een goedkope prijs. De foto's kloppen met wat je krijgt en de eigenaar is erg eerlijk. Erg aan te raden dus!
Snelle levering! Heel mooie kleding