The Wedding Company Anmeldelser

1,5

De site geeft valse informatie. De garantievoorwaarden komen niet overheen als je uiteindelijk daar gebruik van gaat maken. Daarnaast valt het bedrijf onder twee verschillende namen. Ik heb daar een j... Vis mer

Zwaar opgelicht door deze winkel. Ik zou een nieuwe jurk krijgen waar ik de hoofdprijs voor betaald heb. Ik hoorde na meer dan 4 weken niks dus aan de bel getrokken. Volgens hun was de jurk binnen. Na... Vis mer

Zeer slechte ervaring, werd geen tijd voor je genomen. Had 12 uur een afspraak half 1 was er nog geen tijd voor mij. Uiteindelijk ben ik snel in een jurk geholpen weer liep me mededwerker weg naar een... Vis mer

We would like to thank the wedding company for an amazing day, we also would like to thank Rikke Mejl in specific for everything she did for us to make sure our wedding runs smoothly. We contact... Vis mer

1. Bryllupsseremonier

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

BESPOKE WEDDING & EVENT PLANNER. From the Yes to the IDO, you want every element to be just right and so we are always on hand to ensure everything is perfect. With more than 13 years extensive experience in wedding planning we are happy to have planned weddings and events for clients from around the world. A Wedding in Denmark is Nordic Elegance combined with the scandivavian fairytale...

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super hospitality and excellent service

Thanks to Zenna and Christel , to make our dream come true in short time. They arranged everything in 1 week and we were able to get all done on time. The castle was beautiful and nature was with us as well. it did snow only for that day and it added extra beauty to our day. Thank you very much The wedding company for everything. Hope to visit you in summer. We are very happy with your services. Greetings G/S

8. januar 2015

Undgå for alt i verden [navn], the wedding company og Næsbyholm slot

Vi havde i weekenden bryllup på Næsbyholm slot som [navn] har fremlejet.
På trods af en fast aftalt pris, er hun konstant kommet med ekstra regninger. Alt så fint ud i starten men eftersom vi nærmede os datoen, gik det op for as at det var os selv der skulle forestå det meste og de var umulige a komme i kontakt med.
Vi fik bland andet at vide at "de" gav brudesuiten, for senere at konstatere at det var et af de værelser som vi betalte ekstra for.
Vi måtte selv lave en excel liste med hvor at vores gæster skulle sove, og det tog os 2 dage at overbevise dem om at vi ikke havde brug for så mange værelser som vi havde betalt for. Så efter en lang kamp fik vi refunderet 2 værelser. Dette burde dog have været 4 da "brudesuiten" som omtalt før lige pludselig kom ind under disse værelse, samt at der var en af vores gæster som blev syg og ikke mødte frem.
Torsdag aften før bryllupet blev vi præsentere for en ekstra regning på + 10.000 Kr som betaling for 8 rugbrød og 8 franskbrød + opgradering af vin (som vi havde aftalt med leverendøren var 40 kr/flaske).
Efter brylluppet fik vi en efterregning på ca. 5.000 Kr som ekstra betaling for sodavad og øl under reception, samt for bar om aftenen, til trods for at vi havde valgt en all inklusiv pakke der indeholdt 2 timers fri bar. Efter en del palaveren med deres receptionist Nikata som ovenikøbet opførte sig rigtig nedladende, fandt de så ud af at bar regningen skulle stryges.
Rigtig dårlig oplevelse efter et fantastisk bryllup.
Nu mangler vi så at få vores depositum på 5.500 retur som var en garanti for bar regning udover den fri bar, til trods for at de indrømmede at den fri bar var lukket til tiden, vi har endnu ikke set 1 krone. Hvis der ikke snart kommer penge på min konto må vi gå retslig vej.
En helt igenne rigtig dårlig oplevelse med [navn] og hendes folk, jeg må på det varmeste fraråde at lave nogen forretning overhovedet med alt hvad [navn] er involveret i.

12. august 2014

De beholder dine varer og penge!

Da jeg købte min brudejakke til 3000kr. var chefen [navn fjernet] rigtig flink og vi aftalte en bankoverførelse, da jeg bor i Jylland. Aftalen var (som jeg har på skrift) at jeg havde 14 dages fuldreturret fra de afsender jakken. Indtil jeg bad om at de skulle sende den, ville den hænge i deres baglokale. Da jeg så ikke fik brug for jakken alligevel, gjorde jeg The Wedding Company [navn fjernet] opmærksom på dette og ønskede mine penge retur, som aftalt, da de stadig har jakken i deres baglokale.
Da en anden kollega fra The Wedding Company så min skriftlige aftale med [navn fjernet], ville hun straks sætte pengene til overførelse, da der ingen tvivl var, og jeg selvfølgelig havde min ret til at få pengene tilbage. Efter flere henvendelser over flere måneder, ignorere [navn fjernet] mig. Hun nægter at betale. Så nu er jeg nødt til at få en advokat på sagen. Hun har mine 3000kr og jakken. Jeg har aldrig modtaget den. Føj en virksomhed.

16. juni 2013

Helt ok

Helt ok handelsoplevelse hos dette firma. Manglede dog, at de sendte mig et Track and Trace nummer på pakken - og skrev mere udførligt om deres varer, så man på forhånd kender til materialet osv.

Ellers helt ok!

24. juli 2012