Thetoptoybox Anmeldelser

4,0

De trustpilot no tengo queja, pero si respecto a la empresa en que realice el pedido y que no termina de devolver el importe pagado y dar por terminado el tema.

J'ai souhaité me désabonner et Nela du support m'a gentiment répondu en quelques heures alors que je n'y croyais pas du tout. Nela à proposer que je sois remboursée ce qui est très appréciable. Merc... Vis mer

I am very pleased with the assistance and knowing I’ll be compensated. Thank you excellent service I cannot remember the date but the staff is very efficient

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bonjour je vous et déjà envoyé un…

Bonjour je vous et déjà envoyé un message je ve aitre remboursé la totalité car en plus je n'ai rien reçu de ma commande à 9e99 c'est un taser et vous m'avez prélevé 27e et 9e95 que je n'ai rien commandé à c'est deux sommes là alors je vous demande de faire le nécessaire au plus vite je vous remercie d'avance

4. august 2024

Do not use

Do not use! Think youre buying a toy and end up with log in details for a subscription you know nothing about. I was able to cancel the subscription after 24 hours. Luckily my initial loss was only £2 but bank advised me to register my bank card as lost so that they no longer have my bank details. Also to keep any emails/proof of unsubscribing incase they take any more money so that I would be able to claim it back etc. Have reported to NCSC.

15. august 2024

Still awaiting my refund got told to…

Still awaiting my refund got told to leave a 5 star review to have my refund processed. Will now be contacting the police for theft!

Also was told to give Edith's name!

SCAM SCAM SCAM trying to blackmail to leave a 4-5 star review!

6. juli 2024

Recapacitar y mejorar en los errores.

Nefasta, vuelvo a repetir, yo compré una pantalla para vehículo , y no me ha llegado , pague 9,90€ y me dicen que no hay, y me retienen los 9,90 € , y además no reembolsables , si me lo devuelven sería que demostráis honradez. Así lo espero , la calificación de tres estrellas lo hago siempre y cuando me devolváis los 9,90€ pues son mios , cuando los reciba , seré yo quien califique lo que corresponda.
Saludos.

17. juni 2024