Elendig service! Vi havde fået to knivsæt, og ønskede derfor at bytte det ene. Det fik vi kun til nøds lov til. Da vi sender det retur, til den adresse de angiver, henter de aldrig pakken, så den s... Vis mer
Har netop modtaget 2 æsker til mine børnebørn. Redskaberne ser virkelig gode ud, så jeg glæder mig til at give dem i julegave, de elsker begge at være med i køkkenet.
Lillechef - Et univers til de små. Skab trygge og sjove oplevelser i bl.a. køkkenet for de mindste, med vores børnevenlige køkkenredskaber og tilbehør. Lær, leg og udforsk sammen!
Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering. Køkkenredskaberne er et stort hit herhjemme, og vi har allerede anbefalet jer til vennerne.
Børnevenlige produkter i høj kvalitet
Børnevenligt køkkenudstyr i høj kvalitet! Vi har allerede haft mange gode madoplevelser sammen som familie. Kan anbefales til alle med små børn.
En fornøjelse at handle her
En fornøjelse at handle her! Vores børn elsker at lave mad, og de nye redskaber gør det både sjovt og sikkert for dem.
Børnebørnene elsker det
Bestilte bageudstyr til mine børnebørn, og de var helt vilde med det. Hurtig levering og god kvalitet.
Mange hyggelige stunder i køkkenet
Vi elsker de her køkkenredskaber! Børnekniven har været et hit, og vi har haft mange hyggelige stunder sammen i køkkenet.
Perfekt til at inddrage børn i køkkenet
Super koncept! Produkterne er perfekte til at inddrage børnene i køkkenet. Leveringen gik hurtigt og uden problemer.
Et hit hos børnene
Vi købte et sæt børnevenlige køkkenredskaber til vores søn, og han er vild med dem! De er sikre, lette at bruge og i flotte farver.
En stor hjælp i dagligdagen og kreative stunder
Vi er så glade for det her læringstårn. Børnene står sikkert ved siden af os, når vi laver mad, og bagefter bruger de tårnet som et bord til deres kreative stunder. Det er virkelig praktisk at kunne folde det sammen, når det ikke bruges i køkkenet.
Fine produkter, men kunne bruge flere designs
Rigtig gode produkter til børn, men ville ønske der var lidt flere forskellige designs at vælge imellem. Vi er dog meget tilfredse med vores køb.
Høj kvalitet til rimelige priser
Fantastiske produkter og meget rimelige priser. Jeg blev glædeligt overrasket over kvaliteten. Min datter elsker sine bageværktøjer!
Fantastisk børnekniv
Super tilfreds med købet! Børneknivene var virkelig en god investering, da vores børn nu nemt kan hjælpe med madlavningen.
Perfekt 2-i-1 læringstårn til børn
Læringstårnet har virkelig gjort det nemt at inkludere vores datter i madlavningen. Det er stabilt og sikkert for hende at stå i, og når vi er færdige i køkkenet, forvandler vi det til et bord, hvor hun kan sidde og lege. Vi bruger også de andre køkkenredskaber fra The Tiny Universe, som er perfekte for små hænder.
Børnene elsker det!
De her produkter er fantastiske til børn, der vil hjælpe til i køkkenet. Vi er super tilfredse og kommer helt sikkert til at købe mere.
Et fantastisk læringstårn til køkkenet og mere
Vi har købt det 2-i-1 læringstårn fra The Tiny Universe, og det er virkelig et fantastisk produkt. Vores søn elsker at stå i tårnet, når vi laver mad i køkkenet, og når han er færdig, kan vi nemt folde det sammen til et lille bord, hvor han kan tegne og være kreativ. Sammen med børnekniven og skærebrættet, er det blevet et must-have i vores hverdag.
Bedste gave til min nevøs 4 års…
Bedste gave til min nevøs 4 års fødselsdag. Han har ikke leget med andet siden. Kæmpe plus med hurtig og nem levering. Kan virkelig anbefales!
Genial børneskralder
Børneskralderne er simpelthen geniale! Let for børnene at bruge og samtidig sikker. Vi er meget tilfredse.
Hurtig levering og god kvalitet
Produkterne passer perfekt til små hænder, og vores familie har allerede haft mange gode madlavningsstunder sammen. Rigtig god kvalitet og fornuftig levering.
Perfekt til små hænder
Har købt børnekøkkenredskaber til mine to børn, og de bruger dem hver dag. De føler sig så store og selvstændige, når de hjælper til med madlavningen.
Levering kunne være hurtigere
Rigtig tilfreds med vores køb, men leveringstiden kunne være lidt kortere. Produkterne i sig selv er helt i top, og børnene elsker dem.
Super koncept for familier
Et super godt koncept for familier! Vi elsker vores nye børnevenlige køkkenudstyr. Kundeservice var hjælpsom, da vi havde et spørgsmål om en vare.