The Snack Club Anmeldelser

2,0

I bought the Dubai style chocolate mix and I’m not happy with them. Only few crunchy bites and very little pistachios the rest of the ingredients are dark chocolate and milk chocolate chunks. 😩😩😩�... Vis mer

Moet zeggen dat ik toch meer had verwacht voor mijn 30€ Dacht zelfs dat een deel naar de bezorg kosten was gegaan maar zie nu net dat het gratis bezorgen is vanaf 29€ dus daar zaten geen kosten aan .... Vis mer

Zeer teleurstellende ervaring. Belofte op de website “bestelling voor 22h, volgende dag in huis”.. En dat was exact de reden hoe mij om te bestellen zodat mijn zoon op zijn verjaardag alsnog zijn sno... Vis mer

Makkelijk online bestellen, genoeg keuze al zou wat meer keus in chocolade/chips/koekjes welkom zijn 😉 Verzending is snel, word netjes verpakt en makkelijk te volgen. Ook contact is snel gelegd mocht... Vis mer

1. Godteributikk
  2. Brusutsalg

Ontdek snacks en snoep die je nog nooit eerder hebt gezien. Bij The Snack Club importeren we de lekkerste snacks en snoep uit het buitenland, om jou van de nieuwste en bijzonderste lekkernijen te laten proeven!

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijne site voor buitenlandse snacks!

Fijne site, met leuke producten. Goede prijzen voor producten die je niet overal kan vinden. Bezorging was snel. Er werd veel gebruik gemaakt van opvulchips in de doos, dit gaf veel troep en mijn prullenbak zat snel vol door deze zooi. Daarnaast is dit ook nog erg slecht voor het milieu.

17. november 2021

Beste Micky,

Dankjewel voor je bestelling en review! Ik wilde er nog even aan toevoegen dat we deze opvulchips gebruiken om de producten vast te zetten in de doos, zodat ze niet beschadigen. Bovendien zijn ze gemaakt van zetmeel, en daardoor volledig biologisch afbreekbaar (je kunt ze in de groene bak doen). Maar ik ontken niet dat je prullenbak er snel vol van gaat zitten ;) Echter, omdat ze van zetmeel zijn, kun je ze ook makkelijk in water oplossen, als je ze echt kwijt wilt 😛

Groet,

Tom van The Snack Club

Premier ordre

Certains produits ne correspondent pas (légèrement) à la photo, et le produit en lui-même est de mauvaise qualité (par exemple, les wafer rolls OREO sont complètement vides et sans remplissage).
De plus, toutes les marchandises étaient bien emballées et sans dommage, sauf une (le chocolat, complètement fondu et, à en juger par l'état, n'était pas stocké correctement).
Les boissons et les collations sont les meilleures que vous puissiez acheter ici.

30. oktober 2021

Wel prijzig

Wel prijzig, verder geen bijzonderheden.

20. september 2021

Svar fra The Snack Club

Hey Kiran, dankjewel voor je review! Thanks voor de feedback. We proberen onze prijzen altijd zo laag mogelijk te houden, en zijn altijd op zoek naar de beste deal voor jou.

Mocht je geen actie willen missen; schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Hier promoten we onze nieuwste producten en hebben we ook regelmatig acties met scherpe prijzen :)

Fijne dag nog!

- Tom

Lekker hoor.

Alles wat in de supermarkt ligt, begint een beetje saai te worden dus deze site is een leuke afwisseling. Bovendien gratis bezorging boven een bepaald bedrag. Hopelijk komen er snel meer producten bij.

18. september 2021

Svar fra The Snack Club

Dankjewel voor je review, Nathalie! We zijn iedere week aan het uitbreiden, dus neem op den duur zeker nog een kijkje!

Netjes geleverd alleen duurde het deze…

Netjes geleverd alleen duurde het deze keer iets langer dan ik had verwacht

9. september 2021

Svar fra The Snack Club

Hi Yessica, dankjewel voor je review & feedback! Ik zie dat je je bestelling had geplaatst aan het einde van de middag op vrijdag. Deze bestellingen versturen we helaas pas op maandag. Om de volgende keer een beter idee te krijgen wanneer je je bestelling ontvangt, verwijzen we je graag naar het schema in de FAQ: https://www.thesnack.club/faq/#1625510212102-65a218ac-a85a

Fijne dag nog en geniet van je snacks :)

Top!

Mijn pakket was ontzettend snel klaar gemaakt voor verzending. Ik heb dat nog nooit zo snel gezien! Daarnaast waa mijn pakket top in gepakt met voldoende bescherming zodat niks beschadigd raakte. Goede prijzen en leuk assortiment.

9. juli 2021