Jeg har ingen klager på kvaliteten på…
Oppdatering: I svar på anmeldelsen min oppga virksomheten at de skal ha tilbudt refusjon 22. desember 2025, og at saken senere ble lukket på grunn av manglende respons. Jeg vil presisere at jeg aldri mottok noen slik e-post, og jeg fikk heller ingen informasjon om at saken var blitt lukket. Jeg har sjekket både innboks og søppelpost jevnlig.
I samme svar ble det også opplyst at kundeservice skulle ta kontakt på nytt, men dette har fortsatt ikke skjedd.
Jeg har ingen klager på kvaliteten på produktene, men kundeservicen deres er svært dårlig. Da jeg bestilte fra nettsiden, betalte jeg VAT automatisk, noe som skal bety at man ikke trenger å betale noe ekstra ved mottak i Norge.
På grunn av feil merking av pakken fra The Ordinary sin side måtte jeg likevel betale VAT på nytt ved levering, og endte dermed opp med å betale VAT to ganger. Jeg kontaktet The Ordinary umiddelbart 3. desember, men har fortsatt ikke fått noe svar.
Manglende respons over så lang tid gir et svært useriøst inntrykk.
Et selskap av denne størrelsen burde ha langt bedre kundeservice og oppfølging. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale å handle fra denne nettsiden.

Svar fra The Ordinary