Je suis plus que ravie de mon expérience avec The Little Ones ! J’ai commandé dimanche un siège-auto Maxi Cosi, en profitant des soldes. La livraison a été incroyablement rapide. Le mardi il éta... Vis mer
Se hva andre synes
Zondag besteld, dinsdag geleverd😄 Je wordt op de hoogte gehouden via mail of je bestelling ontvangen is, of het aan de bezorgdienst is afgeleverd, wanneer ze gaan leveren en als het geleverd is van... Vis mer
Ik was even bezorgd omdat mijn pakje even zoek was geraakt door de koerierdienst, maar dat werd snel opgelost dankzij de snelle service van The Little Ones. Super bedankt! Met kerst gaat mijn zoontje... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel snel en goed kwaliteit
Heel snel en goed kwaliteit. Dank u!
Snel verzonden en goede prijs
Snel verzonden en goede prijs. Vriendelijk briefje erbij
Zeer goed!
Super snelle levering! Goede kwaliteit! We zijn helemaal blij met het jasje dat we hier besteld hebben! We bestellen zeker nog vaker! Bedankt!
Heel tevreden
Heel tevreden! Product werd echt heel snel geleverd: zondag besteld en dinsdag al ontvangen.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Bestellingen werden beide keren netjes en snel bezorgd.
Superfan van ducksday
Zondag besteld en vandaag correct geleverd door GLS, supercontent van deze snelle én goede service. Onze kleine man kan weer een tijdje genieten van zijn nieuwe ducksday
Expertise en snelle levering
Ik werd telefonisch erg snel en correct verder geholpen. Online besteld en de volgende dag werd het al geleverd waar we erg blij mee waren (nieuwe band voor de buggy, dus dan konden we snel weer op pad).
Verkeerde slaapzak ontvangen
Slaapzak besteld (Puckababy kidz bag) maar ik kreeg de 4-seizoenen slaapzak in de plaats. Ik ben zo eerlijk om hen dit te melden want deze is veel duurder. Kort antwoord terug om een verzendlabel aan te maken om deze te retourneren. Ik krijg de andere slaapzak pas nadat ze deze hebben ontvangen. Geen compensatie, niets! Terwijl ik zelf het retourlabel moet afdrukken, nog eens naar het postkantoor moet en moet wachten tot dat ze de juiste slaapzak verzenden (die we nodig hebben) door HUN fout.
If I could leave zero stars
If I could leave zero stars, I would. Ordered a personalised elephant snug took ages to arrive, when it did it was not personalised. 2 days spent trying to make contact via live chat, no response. No response to email. Totally disgusting way to treat customers. Will never shop with this company again.
Zeer tevreden
2 bestellingen geplaatst en telkens zeer snelle levering! Vriendelijke klantenservice!
Bedankt, wij zijn enorm tevreden.
Verkeerde Joolz Aer ontvangen
Verkeerde Joolz Aer ontvangen. Labels verwisselen kan gebeuren!! Deze heb ik 7 maart terug gestuurd (ook te zien in de t&t) tot op heden willen ze de juiste niet zenden want ze willen eerst hun eigen verkeerd verzonden Joolz terug. (Die dus zelfde dag retour gegaan is met hun eigen label ,kunnen ze ook zien) Ik als klant word dus opgezadeld met het probleem van het bedrijf. Ze hadden uit fatsoen alvast de juiste kunnen zenden. (Het is tenslotte NIET mijn fout ,dat zij labels verwisselen) bestelling op 5 maart besteld en nog steeds NIKS. Vind dit GEEN service. Zij zien dat het onderweg is en ik kan er niks aan doen dat BPost in staking was evenals ik er niks aan kan doen dat het bedrijf zelf mij een verkeerde wagen toe heeft gestuurd. Zo service heb ik nog nooit meegemaakt. Slecht! Echt slecht. Dit soort problemen die vanaf het bedrijf word gemaakt zouden anders opgelost moeten worden. Je kan niet een klant laten boeten voor de fout van je eigen medewerkers! Had gewoon uit fatsoen de juiste alvast toe verzonden. Jullie zien dat de andere al 8 dagen onderweg is retour. Als JULLIE deze fout niet hadden gemaakt had ik nu een wagen gehad!
Aanrader
24u na online bestelling al in huis, top!
Super toffe winkel met toffe mensen
Super toffe winkel met toffe mensen. Ook via de website besteld, wordt snel klaargelegd (of verzonden). bij problemen nemen ze met je contact op. Zeker een aanrader (zowel online als offline)
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.