The Kolektif Anmeldelser

4,8

Zoals alltid Super vriendelijk, correcte afhandeling, snelle levering! De koffie bevalt prima. De van mij tot nu toe uitgeprobeerde sorten worden door mijn lichaam goed geaccepteerd, wat ik van ander... Vis mer

1. Kaffebutikk

Wij zijn The Kolektif, gedreven door een missie! Onze missie wordt gedreven door een passie voor koffie dat verder gaat dan alleen smaak; we streven naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen, van boer tot consument, profiteert van ons collectieve succes. Bij ons ben je aan het juiste adres voor heerlijke versgebrande koffiebonen uit Indonesië en Papoea Nieuwe Guinea!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Duidelijk en informatieve website

Duidelijk en informatieve website. Koffie werd snel geleverd en het belangrijkste…. De koffie is erg smakelijk. Ook de verpakking waarin de koffie komt zorgt ervoor dat de bonen lang vers blijven. Ik ben er blij mee.

5. august 2026

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie, ik drink altijd de Gayo koffie, de kwaliteit daarvan is altijd goed. De levering is ook perfect. Besteld en de volgende dag kun je genieten van een heerlijk bakje koffie!

2. august 2026

Bali Koffie

Een heerlijke koffie. Snelle levering. Bij vragen en/of opmerkingen, krijg je altijd een goed en klantvriendelijk antwoord.

9. juli 2026

FANTASTISCH

Zoals alltid
Super vriendelijk, correcte afhandeling, snelle levering! De koffie bevalt prima. De van mij tot nu toe uitgeprobeerde sorten worden door mijn lichaam goed geaccepteerd, wat ik van andere merken niet kan zeggen. Ik ben helemaal blij med dat goed samenwerkend clubje. BEDANKT

30. juni 2026

Ècht lekkere koffie en goed bezig!

Ten eerste, erg lekkere koffie. Heb alle soorten uit het Kollektif-assortiment geproefd en de espresso meerdere keren besteld. Ook vrienden en familie vinden de koffie erg lekker. Maar behalve de kwaliteit van de bonen vind ik het merk erg sympathiek omdat ze op meerdere vlakken goed bezig zijn: milieu, transparantie, ondersteuning koffieboeren. Kortom, ik vind dat Kollektif door ons als consumenten ook de nodige steun verdient in die ondoorzichtige markt van grote koffiemerken.

23. mai 2026

Svar fra The Kolektif

Dank je wel voor deze mooie woorden, Huib! Leuk om te horen dat de koffie zo goed in de smaak valt, en dat je onze missie waardeert. Bedankt voor je steun!

Erg lekkere koffie

Erg lekkere koffie, goede service, mooie initiatieven.

27. mai 2026

Svar fra The Kolektif

Bedankt Willem, voor je vertrouwen in onze koffie en voor je mooie review! 🙏

Overheelijke en verantwoorde koffie

Vorig jaar in een zoektocht naar goede, betaalbare en eerlijke bonen op het Kolektief gestuit en sindsdien niets anders meer gekocht. Wij nemen altijd de espresso bonen en deze smaken echt overheerlijk. De levering is altijd optijd en vers, en de verpakking is praktisch. Daarnaast zijn de initiatieven van Rudi & Frank geweldig voor de lokale koffieboeren en de natuur, wat het drinken van een kopje nog een beter gevoel geeft.

26. mai 2026

Svar fra The Kolektif

Bedankt voor je mooie review, Lucas! Geweldig om te horen dat onze espresso bonen inmiddels je vaste keuze zijn geworden. En mooi dat je ook onze inzet voor koffieboeren en natuur waardeert. Daar doen we het voor!