Se hva andre synes
Snelle levering en afhandeling. Mooi gegeurde verpakking, leuk detail! Aanbod van verschillende djalabas wel wat weinig.
Echt mooi! Lengtes kloppen zoals beschreven en ze versturen snel en een realistische prijs!
Erg blij met mijn bestelling, snel binnen 2 dagen geleverd. Erg snelle reacties op vragen.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ontdek de tijdloze stijl van The Kandora Factory, uw winkel voor hoogwaardige islamitische items. Als een bedrijf geïnspireerd door de Koran en Soennah, selecteren wij met zorg producten die voldoen aan de richtlijnen van onze geloofstraditie. Verhef uw stijl met ons assortiment, doordrenkt met elegantie en authenticiteit, en dat alles tegen ongeëvenaarde kwaliteit.
Kontaktopplysninger
Pasteurlaan 42, 9728LE, Groningen, Nederland
- +31 6 23 13 75 68
- thekandorafactory@outlook.com
- thekandorafactory.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top service!
Ik had mijn bestelling geplaatst en automatisch invullen ging niet goed (gaat altijd mis). Door deze fout herkende kandora mijn adres niet en werd ik dezelfde avond gebeld om mijn adres te checken en dezelfde avond op de post gedaan! Ik vond dit professioneel, klantvriendelijk en erg netjes. Service is top!
Goede kwaliteit en mooie prijs
Snelle levering en top kwaliteit
Snelle levering en top kwaliteit. Ik heb 2 gebedskleden besteld en de kwaliteit is super fijn. Ze gaan goed mee ik heb ze al een paar maanden en ook al in een wasje gedraaid. Allahoema barek!😊
Alhamdoulillah
De klantenservice is top
De klantenservice is top, ze reageren meteen wanneer er iets is. Echt fantastisch mashallah
Snelle service
Snelle service, mooie kwaliteit kandoura's, en uitstekende klantgerichtheid!
Altijd hulpzaam plus reageert altijd
Altijd hulpzaam plus reageert altijd, maten zijn percies wat je verwacht en de belangerijkste top kwaliteit
Beige kandora
Heb de beige handmade gehaald. Hij is van topkwaliteit! Levering mooi op tijd. Zeker een aanrader!
Kwalitatief i.c.m leuke acties!
Kwalitatief icm leuke acties en veel variaties tussen dames en heren! Ik ben tevreden en tot de volgende keer!
Vragen kunnen stellen via de website
Vragen kunnen stellen via de website, heel erg snel en vriendelijke geholpen!
Service is super en kandora erg mooi!
Goede kwaliteit!
Goede kwaliteit, en een snelle levering. Super bedankt heren, tot de volgende bestelling inshAllah!
Top service!
Top service! Ik kreeg de kandora dezelfde dag nog geleverd. Verder is de kandora ook van top kwaliteit. Zal zekers vaker hier mijn kandora kopen!
Het is het waard!
Mijn bestelling was snel geleverd. En de kwaliteit van de handgemaakte collectie is het echt waard.
Super fijn en duidelijk geholpen
Super fijn en duidelijk geholpen! Ik had een vraag waar ik zeer snel een antwoord op gekregen heb. Ik heb hier toen vervolgens met plezier mijn bestelling kunnen plaatsen.
Perfect
Alles was perfect de tijd waar ze kwamen hoe snel ze reageerden en vooral de kwaliteit het is super💯
Snelle bezorging en prachtig kledingstuk! Zeker een aanrader en kom hier vaker bestellingen doen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.