J'ai fait une adhésion chez eux mais après réflexion je ne voulais plus être adhérent chez ils ont pris mon acompte mon annulation sans discussion et c'est ce que j'ai apprécié merci beaucoup
I can’t express enough how amazing Emerald has been in helping me cancel my subscription! From start to finish, their customer service was not only super fast but also incredibly reliable. I was worri... Vis mer
No problem with recognised transfers and worries Young man dealt with this so quickly Without augmentation Wish all people could be like this smooth query with no disappointment Thank you 🤩... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Its a great experience that i never…
Its a great experience that i never know that i am registered on the company i never know.And thank you for the refund that you will give for me if it will happens
I did not sign up to this site nor have…
I did not sign up to this site nor have I purchased anything from this company. Monies have been deducted 5 times from my account-each time approximately R165.70.
Please ensure that my account will be credited with these amounts otherwise I will report and list this company as a scam.
Están al pendiente y su respuesta es…
Están al pendiente y su respuesta es rapida
Bob está en contacto y te ayuda a…
Bob está en contacto y te ayuda a resolver el problema, Soporte útil, El problema se está gestionando correctamente
Muy buena atención del ejecutivo muy…
Muy buena atención del ejecutivo muy amable
Demande traitée
Bonjour,
Merci d’avoir traité ma demande si rapidement.
Great work by escalation team.
Great work by escalation team.
Agent was helpful
Automatick charge
I need as soon as possible cancelation and refund. Once its done, thats the time I will be comfortable to provide a positive response
They responded to my emails and…
They responded to my emails and answered my questions correctly on time
El problema se esta resolviendo bien…muy bien
El problema se esta resolviendo bien gracias a Kenny
Problem jest rozwiązywany dzięki…
Problem jest rozwiązywany dzięki panu/pani Kurt
Good service
Refund
If I could get a refund for something I never benefited from that would make this a honest and highly recommended application.
They replied kindy assist me thoroughly
Abofalle durch Betrug
Abofalle durch Betrug! Mit einem Lockangebot für ein geschenkset eines Namenhaften Herstellers wurden mir am Anfang erst 2 Euro abgezogen, auch für mykitchenvip also 4 Euro weg aber kein geschenkset. Danach hatte ich ein Abo was ich nie wollte! Es wurden fast 70 Euro abgebucht. Ich habe die beiden Fitma kontaktiert es wurde zwar gekündigt aber mein Geld habe ich nicht wieder und kein Geschenset. Damit aber nicht genug. Gerade bekam ich eine Mail von einem Jeremy der v im Nsmen dieser Firma arbeitet und er wollte mich erpressen das ich hier eine mindestens 4 Sterne Bewertung abgeben. Finger weg