Zo blij dat ik deze geweldige Curiosa webshop gevonden heb, zo vlak voor onze verhuizing! Wat een mooie, unieke, antique winkel. Erg blij met mijn emaille aankopen en leuke keramieken vaasje. Zodra we... Vis mer
Antieke houten schoenspanners zondag besteld, dinsdag ontvangen, supersnel. Keurig en stevig verpakt. Erbij zat een hele mooie kaart met een bedankje voor de aankoop. Erg attent. Artikel was precies z... Vis mer
Het product was volgens verwachting en werd keurig op tijd opgestuurd. Duidelijke e-mails over koop en verzending. Leuk: mooi kaartje met persoonlijke noot erbij. Ook positief: hergebruikte doos.
Wij zijn een webwinkel in kunst, brocante, curiosa, vintage & antiek. Kijk rond en laat je inspireren door onze mooie woonaccessoires voor warm en sfeervol wonen. Dagelijks zijn wij op zoek naar unieke items in binnen- en buitenland, zodat wij regelmatig onze collectie kunnen aanvullen. Zo blijft het leuk om geregeld onze webwinkel te bezoeken.
Nekkerweg, 13, 1462 LB, Middenbeemster, Nederland
- Info@thecollectionist.nl
- thecollectionist.nl
Wow super service!
Un beau service vintage
Un beau service vintage. Je suis ravis de cette commande qui était particulièrement bien emballée.
Jip en Janneke
Ik werd gebeld omdat ik had aangegeven dat ik het boek zou ophalen, maar dat kon helemaal niet vanwege de afstand. Hij heeft het toen direct opgestuurd en had het de volgende dag.
Inpakservice matig
Boek in goede staat ontvangen. Ik had tegen meerprijs de inpakservice aangeklikt want het is een cadeautje en op de site zag het groene inpakpapier met strik er heel chique uit. Het boek kwam alleen in wit vloeipapier? Dat vind ik eerlijk gezegd geen inpakken, niet feestelijk en ook aan de prijs.
Aanbevelenswaardig
Producten zoals omschreven. Goede communicatie en snelle verzending. Goed en met zorg ingepakt.

Svar fra The Collectionist
Dat wat ik besteld had was heel goed…
Dat wat ik besteld had was heel goed verpakt.
En alles was snel geregeld en verstuurd.

DANKESCHÖN !
Vielen Dank für die sehr freundliche Kommunikation, die tolle Ware und den zügigen Versand in sicherer Verpackung. *+*+* Jederzeit wieder *+*+*

Svar fra The Collectionist
It was exactly what I was looking for
It was exactly what I was looking for. Was packaged with care and delivered.

Eerlijk bedrijf.
Snelle levering, betrouwbaar.
Kreeg er ook nog een handgeschreven kaartje bij, dat maakt een mens blij.

Super service
Mijn pakket bleef lang weg. Contact opgenomen via de mail. Ik werd keurig terug gebeld het label was van mijn pakket afgegaan onderweg. Binnen twee dagen had ik mijn pakket alsnog in huis. Wat een super aardige man had ik aan de telefoon. Loste het probleem zo snel voor me op.

Svar fra The Collectionist
Keurig netjes en snel geleverd
Kerig netjes en snel geleverd.
Wat ik vooral belangrijk vondt en wat goed was gedaan, het inpakken van de spullen.
Dit kon gewoon niet stuk gaan met het vervoer.
Goed gedaan
prima prijs-kwaliteitverhouding
Hele mooie emmertjes voor een vriendelijke prijs. Makkelijk bestelproces, snelle verzending
Geheel door mijn schuld is het pakket…
Geheel door mijn schuld is het pakket op het verkeerde adres belandt, nu wordt het alsnog thuis gebracht (118 km verderop)!!! Zeer te spreken en een "forever" klant ❤️
Vlot verstuurd en netjes verpakt!