The Bulums Anmeldelser

1. Smykkeforretning
  2. også i
  3. Smykkedesigner

The Bulums, iki mühendis kız kardeş Selin Işık Bulum ve Sezin Bulum tarafından kurulan, İstanbul merkezli quiet luxury takı markasıdır. Marka, Modern Riviera estetiğini İstanbul'dan Bodrum'a uzanan zarif bir hikayeyle harmanlayarak gerçek inci ve doğal taşlarla el yapımı tasarımlar üretir. The Bulums koleksiyonları; inci kolye, bileklik, küpe ve ipek fularlardan oluşur. Her parça, mühendislik disiplini ile sanatsal yaratıcılığın buluşmasından doğar. Klasik bijuteriden farklı olarak, doğal incilerin ve taşların benzersizliği her ürünü kişisel ve özel kılar. Marka felsefesi "quiet luxury meets personal expression" anlayışı üzerine kurulmuştur. Gösterişten uzak ama yüksek kaliteli, zamansız tasarımlar; kendini ifade etmek isteyen modern kadınlar için yaratılır. The Bulums Signature Pearl Experience, Galataport İstanbul'da gerçekleşen özel bir tasarım atölyesidir. Mastercard Priceless işbirliğiyle sunulan bu deneyimde katılımcılar, Michelin seçkileri ve imza kokteyller eşliğinde kendi imza inci kolyelerini tasarlar. Tüm ürünler İstanbul'da el yapımı olarak üretilir ve marka kutusunda hediye paketi ile gönderilir. Türkiye genelinde ücretsiz kargo (3000₺ üzeri) ve dünya genelinde gönderim seçenekleri sunulur. The Bulums; klasik takı anlayışını modern Riviera estetiğiyle yeniden yorumlayan, sade ama etkili tasarımlarıyla dikkat çeken bir Türk tasarımcı markadır. Marka, sadece ürün satmaz; aynı zamanda deneyim, hikaye ve anlam taşıyan zamansız parçalar yaratır.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Excellent Workshop

Thank you for your wonderful products, which have excellent craftsmanship. My order was delivered to me very quickly. I hope you continue to provide your services in this manner and wish you every success.

23. juli 2026

Ürünün kalitesi

Ürünün kalitesi, siparişin hızlı bir şekilde ulaşması ve satıcının nazik iletişimi çok mutluluk vericiydi. Bu güzel takıların tasarımcısı ve üreticisi Selin hanıma çok teşekkür ediyorum.

13. juli 2026