Bare man træder ind mødes man med åbenhed, smil og god energi hvor man føler sig velkommen🥰🎶 De er professionelle og faglige dygtige og lytter til kundernes behov 👍💇♀️kan kun anbefales 🥳
Vigtig dårlig service ved hende der laver spray tan. Ikke en anbefaling her fra. Min datter fik en der ikke smittet af til hendes konfirmation men der er kommet noget på hendes kjole og efter 3 dage e... Vis mer
Betina er er fremragende frisør og klipper virkeligt godt. Hun er også ærlig og klipper ikke en frisure som hun ikke mener passer til dig. Derudover er hun altid punktlig og overholder tiden. Jeg er b... Vis mer
uanset hvad jeg har budt mit hår, så har THELOOK altid været min redningsplanke. Personalet er lyttende og rare og har altid en brugbar og køn løsning på udfordringen. Egne ideer bliver integre... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Du kan bestille tid på tlf. 86 28 70 22 eller via vores online booking www.jegvilbestilletid.dk/thelook
Hovedvejen 49, 8361, Hasselager, Danmark
- info@the-look.dk
- the-look.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Prøv det selv!
Lækker betjening og dygtig frisør og kosmetologer
Et dejligt sted at komme
Et dejligt sted at komme. Sødt og dygtigt personale, man føler sig altid velkommen.
Det er altid et fantastisk håndværk der…
Det er altid et fantastisk håndværk der bliver udført, jeg er kommet i salonen de sidste 15 år, og altid været super tilfreds med det udførte arbejde/klipning, og div. Andre behandlinger😊
Super personale, altid, på dupperne og med smil både før under efter.
Jeg bliver ved med at komme så længe jeg kan.
Dygtige frisører
Dygtige frisører, god stemning, nem parkering og meget fair priser.
Søde dygtige frisører
Søde dygtige frisører, lækker salon med altid god stemning, dejlig kaffe & sødt ❤️ min salon siden 2008
Super dygtig elevklip ved Freja og sødt…
Super dygtig elevklip ved Freja og sødt personale som er gode til at hjælpe Freja.
Jeg kommer helt klart igen og har allerede bestilt min næste tid ved Freja.
Altid en super oplevelse at komme hos…
Altid en super oplevelse at komme hos Ditte ved The Look. Ditte er vildt dygtig til farveteknik, så man går derfra med det lækreste hår. Salonen er flot og hyggelig, og der er altid en dejlig hjemlig stemning :-)
Kan varmt anbefale The Look, og især Ditte :-)
De er meget gode
Spraytan inden konfirmation
Mig og min veninde fik lavet en spraytan ca. 5 dage før vores konfirmation, og det blev super smukt! Vi blev taget i trygge hænder og fik en super naturlig solbrun farve, det er en helt klar anbefaling!
Dejlige lokaler med meget sødt og…
Dejlige lokaler med meget sødt og professionelt personale
Ikke pengene hver
Jeg skulle have levet negle hos dem og kom med et billede som de skulle efterligne. De lavede ALT andet en hvad der er på billedet og neglene mega korte. Det ligner noget jeg selv kunne have lavet. IKKE 750 kr hver!

Svar fra THELOOK
Fagligt dygtige og god energi ✨
Bettina har været min frisør lige siden, jeg var en lille pige (svært at tro, fordi hun ser så ung ud.😜 Men den er god nok🙌🏼). Jeg har altid været super glad for at komme i TheLook - lige meget, hvilket fase jeg har været i i mit liv og hvilke tossede idéer, jeg har haft, så har jeg fået kompetent rådgivning i forhold til både klip, permanent, farve og produkter.
Min datters første tur til frisør var også i Thelook og hun sang hele vejen igennem klipningen. 🥹 Frisøren lavede de fineste krøller med et glattejern og min datter følte sig som en prinsesse 👑 🙏🩷
Og så lige et skud ud til Pernille (P), som er kosmetolog. Hun er simpelthen så dygtig 😎 Hun har det mest vindende væsen og hendes kundeservice er virkelig i top. ✨Det er min klare fornemmelse, at hun er god til alle mennesker og så spreder hun bare virkelig en god energi i salonen 🤩 Jeg glæder mig allerede til, at jeg får taget mig sammen og bestilt tid til en ansigtsbehandling igen 🥳
Super dejlig salon og fantastisk…
Super dejlig salon og fantastisk personale, der altid er parat til at vejlede. Kan kun anbefale stedet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid fantastisk god behandling og…
Altid fantastisk god behandling og service. Super skøn stemning i salonen, men følger sig virkelig velkommen når man træder inden for døren.
Personalet er rigtig god til sparring uanset om det drejer sig om mit hår, negle osv.
Min søn, datter og jeg selv er kommet i salonen i mange år og det bliver vi ved med.
Fortsæt det super gode arbejde.
Jeg får lavet vipper hos Thelook
Jeg får lavet vipper hos Thelook - og jeg er så glad for det. Kan virkelig godt anbefale dem!
Eyelash extensions
Absolut anbefalings værdigt i forhold til eyelash extensions. I det hele taget et lækkert sted at komme med fantastisk atmosfære
Altid mega god service
Altid mega god service. Søde og professionel personale. Camilla laver de flotteste bryn og vipper