God oplevelse
Har lige handler bil hos Th Biler. Fik en upåklagelig service og vejledning samt en hyggelig snak med Thomas. Alt i alt en god oplevelse. Tak for det.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til TH-Biler.
Fra første kontakt med Thomas blev jeg mødt af god service, forståelse og en rigtig imødekommende sælger. Dialogen op til købet var både god og hjælpsom, og selve handlen foregik i en rigtig hyggelig og afslappet atmosfære.
Også efter handlen har servicen været helt i top. Jeg fik 2 nye fordæk samt dækskift og montering med i handlen, da dækkene snart stod til at skulle udskiftes. Derudover har jeg fået foretaget kontrol af bilens væskeniveauer samt fået en ny baglygte – alt sammen uden beregning.
Jeg har simpelthen ikke oplevet noget undervejs, som jeg kan sætte en finger på, og det sætter jeg stor pris på. Jeg kan derfor varmt og trygt anbefale TH-Biler og ville bestemt ikke tøve med at handle hos dem igen.
Ku man skrive minus stjerner ville de få 5 minus stjerner fra mig . Jeg har skrevet en del mails omkring en bil jeg gerne ville købe og har også fået svar hver gang vi har aftalt en pris og jeg skulle komme søndag og prøvekører den og se den kører godt to timer over til firmaet fra Fyn for at få beskeden om at bilen kun bliver solgt til en med cvr nr hvilket jeg ikke har og der står ikke noget i salgs annoncen omkring det og har heller ikke fået besked om det i borde skriveri i mailes hvilket firmaet godt ku ha oplyst mig om inden jeg kørte denne lange vej men nej det skete ikke jeg måtte kører godt to timer hjem i gen uden en handel syntes han er utroværdig og uærlig over for en kunde og føler jeg har spilt min tid på en der ikke var ærlig 😡
Vi har netop købt bil hos Thomas fra TH Biler, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Thomas har haft en professionel tilgang gennem hele forløbet, været imødekommende, ærlig og altid klar til at svare på vores spørgsmål. Handlen forløb nemt og problemfrit, og vi følte os i trygge hænder hele vejen.
Vi kan varmt anbefale TH Biler til andre, der er på udkig efter en ny bil. 5 stjerner herfra! 🚗👏
Jeg købte for nylig en bil hos th-biler, og efter ca. en måneds tid opstod der desværre problemer med bilens kobling og et par andre ting som jeg gik i dialog med forhandleren om. Det er altid en træls situation at stå i som bilkøber, men th-biler har håndteret det absolut ordentligt. Sælgeren har under hele forløbet været samarbejdsvillig, lyttende og professionel. De tog hurtigt ansvar og har dækket stort set alle udgifter til at få fejlene udbedret uden nogen form for diskussion.
Det er i modgang, man for alvor tester en bilforhandler, og th-biler har vist, at de yder en god kundeservice – også efter underskriften er sat.
Jeg kan trygt anbefale at købe bil hos th-biler!
Fantastisk service i forbindelse med bilkøb og de sødeste mennesker;)