4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har oplevet et meget højt serviceniveau

Vi har oplevet et meget højt serviceniveau fra 1. Opringning hvor vi indhentede tilbud. Herunder de forskellige tilskudsordninger der er.
Firmaet kom fysisk ud og vurderede forholdene. Alle aftaler er overholdt også at fjerne gammel olietank og oliefyr. Altid behagelig service, hvilket vi værdsætter. Samtidig har firmaet konkurrencedygtige priser. Derfor anbefaler vi gerne Tgenergi.

26. januar 2024

Vi er alt i alt meget positive ved TG Energi

Lige fra overvejelser, til valg, til opsætning, til dagligt virke.

Vi har købt et bevaringsværdigt gammelt bondehus i familiens eje, det har et et-strengs radiatorsystem, så det kræver et godt valg af luft-til-vand varmepumpeanlæg.

Huset havde et anlæg fra OK, som ikke havde virket optimalt og vi indhentede i alt 3 tilbud på nyt anlæg til vores fine gamle bondehus.

TG Energi gav sig god tid til lange samtaler i telefonen og vi gennemgik huset, ét-strengs systemet og mulighederne, samt alle vores spørgsmål.

Vi fik besøg af en sælger/energikonsulent. Han gennemgik det hele. OK’s varmepumpeanlæg var fjernet og rør mv. var blivende, hvis dette kunne genbruges.

TG Energi var meget empatiske og dygtige, de ville ikke bare sælge, men sikre sig, at det anlæg vi havde brug for var muligt for dem at opsætte.

Fordi vi har ét-strengs radiatorsystem kræver det et godt flow, god cirkulationspumpe, godt tryk mv.

Sælgerne udtænkte et tilbud til os og fordi de var så grundige og realistiske i deres overvejelser og fordi, de kunne nå at opsætte anlægget inden vinterstart 2023, så faldt vores valg på TG Energi.

Der kom 3 mand og opsatte nyt anlæg. Vi havde et fyrrum og valgte det sikre anlæg med en udedel, en buffertank, en vandtank og diverse øvrige elementer plus en radiator op i fyrrum.

Alt blev opsat pænt, solidt og godt. Anlægget blev sat i gang. Men så opstod et mindre problem, der kom ikke flow til 1. salen og ikke god varme i alle radiatorer. Det viste sig, at TG’s folk havde sat anlægget til på OK’s tilbageblevne rør, men de havde lavet bagvendt løb. Altså varme ind i sidste radiator først, ind ved ventil og ud i bund = omvendt.
TG Energi kom hurtigt og byttede om på OK’s ”gamle” rør og nu virkede alt perfekt.

Vi er så glade, det er perfekt til husets radiatorsystem og vi har et godt flow og klager ikke over den kolde vinter, for vi kan snildt holde varmen 😊

Vi havde valgt en App styring, denne er trådløs og kræver et godt net – det har vi, men den hopper desværre ofte af, så nu skal der monteres fast ledning direkte til nettet/routeren.

Så smider udedelen desværre en hel del kondens, som løber ud på fælles grusvej og bliver til islag.
Desuden synes vi, at udedelen har en lidt høj ”hyletone”.

Så TG Energi vil kigge på dette og når vinteren er slut og jorden er blødere, skal vi have gravet et godt dræn.
Alt i alt er vi meget positive og taknemmelige over TG, de har fra start til nu udvist, at de er seriøse, empatiske og professionelle.

Vi kan klart anbefale TG Energi 😊

10. oktober 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Meget professionelt firma

Meget professionelt firma. Helt fra analyse- og tilbudsfasen til endelig implementering var der styr på tingene. Selv de uventede problemer blev håndteret hurtigt og loyalt. Firmaet får dog ikke den sidste stjerne, da undervisningen i brugen og tuning af varmepumpen reelt var fraværende. Det måtte jeg efterfølgende selv finde ud af.
Som kunde er vi dog overordnet set meget tilfreds!

17. januar 2023

TG Energi overholder aftaler

TG Energi overholder aftaler. Kommer som aftalt. Bliver til de er færdige. Følger op efter installation.
De vil være sikre på anlægget virker, at vi er tilfredse, og de handler hurtigt, hvis vi har problemer. De forsøger ikke at “ oversælge”, anbefaler det anlæg og størrelse, der passer til huset.
Prisen? Absolut en god pris.
Vi er meget tilfredse

2. november 2023

Installation af varmepumpe

Vi havde besøg af en meget tiltalende konsulent da vi skulle have varmepumpe. i den forbindelse kan vi kun sige at vi blev guidet godt om hvordan projektet skulle installeres.
Tilbuddet vi fik lød fornuftig , derfor blev det vores første tilbud.
Under installationen og efterfølgende har der været rigtig god kontakt mellem os og TG energi. Halit har ringet flere gange for at sikre sig at anlægget svarede til vores forventning, og om vi er ved at blive "dus" med systemet. Vi har haft lidt problemer med at vænne os til det nye varmesystem, men her var Halit været til stor hjælp.
Vi kan kun give vores bedste anbefaling

12. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

TG - energi: God service og hurtig respons.

TG - Energi har installeret vores varmepumpe i december 2022 og den kører perfekt. Arbejdet blev udført til tiden og prisen var absolut rimelig. Kommunikationen med TG- energi var helt i top med hurtig respons og en stor imødekommenhed. Det var nemt at komme i kontakt med firmaet.
Jeg sender TG- energi mine bedste anbefalinger.
Henrik Christiansen, Silkeborg

2. mars 2023

Etablering af solcelle anlæg

Vi har haft en helt igennem god oplevelse med TGenergi, i forbindelse med etablering af solcelle anlæg på vores gård.
Vi havde kontaktet flere virksomheder for ikke bare at få forskellige priser, men også sikre at vi fik den rigtige løsning. Af de fem virksomheder vi kontaktede, var det kun to der prioriterede at besøge os og se faciliteterne anlægget skulle monteres på. Den ene var TGenergi.
Da vi allerede havde luft-til-vand varmepump var vi meget interesseret i synergien i denne sammen med solceller, her lagde TGenergi en ekstra-ordinær indsats i at undersøge mulighederne for at få dem til at tale sammen. Desværre er dette endnu ikke muligt med elnettet i Danmark, men indsatsen var højt værdsat for os.
Denne villighed til at sætte sig ind i vores faciliteter og ønsker gjorde at vi valgte at takke ja tak til tilbudet fra TGenergi, med den krølle at vi ventede os barn på tidspunktet. Til dette var TGenergi meget forstående og havde ingen problemer med at sætte projektet på pause med øjeblikkelig virkning, skulle fødslen gå i gang. Dette blev heldigvis ikke aktuelt, da anlægget blev monteret og færdig tilsluttet på rekord tid.
Vi har derfor været yderst tilfredse med servicen vi har fået fra TGenergi og kan varmt anbefale deres ydelser.

28. juni 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mangelfuld installation af varmepumpe

I april 2022 fik vi opsat en varmepumpe. Imidlertid manglede der at blive installeret en måde, hvorpå det overskudsvand, som en varmepumpe genererer, kan blive ført væk fra ydredelen af pumpen og ikke mindst væk fra soklen af vores hus, så vi ikke risikerer vand eller frostskader. En umiddelbart ret væsentlig funktion og dermed indlysende mangel. Vi har derfor i løbet af dette års tid i perioder flere gange dagligt måtte tømme en balje med vand, som vi har haft stående under ydredelen af pumpen. Teknik-gruppen anderkender, at vi står med et lidt uheldigt problem, og generelt oplever jeg, at de er venlige. Efter lang tid med flere besøg og overvejelser fra TG omkring, hvordan problemet bedst bliver løst, så bliver deres forslag, at vandet skal føres væk via varmekabler, der graves ned i jorden og hen til et afløb. En forholdsvis dyr løsning både på den korte og den lange bane, da der løbende skal bruges strøm på at holde kablerne varme nok i vintermånederne.

Egentlig mener jeg, at TG burde påtage sig hele udgiften, da fejlen ret indlysende ligger hos dem, men vi indgår den aftale, at jeg betaler for gravearbejdet ifm. at få kablerne lagt i jorden, og så betaler TG for selve kablerne og installationen af dem. Den udløsende faktor for denne anmeldelse er dog, at TG vil have mig til at at agere mellemand mellem graverne og dem, så jeg skal bruge yderligere tid og energi på at koordinere deres respektive arbejder for at få sagen løst. Det synes jeg simpelthen ikke er rimeligt, hvorfor tålmodigheden nu er sluppet op. Da jeg har heller ikke hørt fra TG i en rum tid nu, så går jeg og overvejer, om jeg vil bruge tiden på at forelægge sagen i det relevante nævn.

7. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv