De Iris vegan leren broek besteld en wat een super broek! Lengte is top. Ik ben super kritisch op broeken en zoek echt al heel lang naar de juiste combinatie van lengte, model broek en stijl. Met 1,87... Vis mer

Mooie broeken van goede kwaliteit. Goed te woord gestaan bij vragen over de vertraagde bezorging. Er werd direct actie ondernomen, waardoor ik de broeken alsnog de volgende dag in huis had. Top hoor.

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Jeansbutikk
  4. Haute couture-motehus

T FOR ALL isn’t just a brand—it’s a love letter to tall women everywhere. Picture this: a world where trousers always fit, where elegance doesn’t come with a caveat, and where every woman between 1.75 to 2.00 metres can walk with the confidence that her style is as elevated as she is. Emphasizing legs; Elevating heights, T FOR ALL was born out of a desire to rewrite the rules of fashion for tall women—We’re here to celebrate your height with clothing that’s as joyful, bold, and totally you. Every piece is designed to make you feel seen, empowered, and ready to take on the world—one perfectly fitting trouser at a time. It all started with a simple, yet powerful, idea: that tall women deserve clothing that celebrates their height rather than shying away from it. Founded by Mical Joseph in 2024, T FOR ALL began as a personal journey of frustration and discovery. After years of struggling to find trousers that fit her long legs, our founder decided to take matters into her own hands. What began as sketches on a napkin quickly turned into a brand that resonates with tall women everywhere. Our journey from concept to reality is marked by a deep commitment to quality, fit, and most importantly, to the women who inspire us every day.

4,5

Enestående

De kwaliteit van de broeken is erg…

De kwaliteit van de broeken is erg hoog. De service is heel goed, het enige mindere punt is dat de maten best wat kunnen verschillen ook als je exact dezelfde maten besteld. Maar per broek verschilt het hoe het valt. Maar het mag gewoon geruild worden en de mensen die je helpen zijn heel vriendelijk.

31. mars 2026

Super mooie broek

Super mooie broek en een goede pasvorm! Levering is ook goed. Ik bestel hier zeker nog een keer.

18. oktober 2025

Svar fra T FOR ALL

Hi Joyce, super om te horen dat je blij bent met de broek!

Super fijne broeken

Super fijne broeken, mooie stof en perfecte pasvorm. Blij mee!

12. september 2025

Svar fra T FOR ALL

Hi Amanda, heel veel plezier van de broeken!

Geen geweldige pasvorm en retour voor eigen kosten

Prima bedrijf maar broeken hebben vreemde pasvorm (wel lekker lang inderdaad!), zijn geen goedkope broeken dus verwachtte er meer van. Maar op de foto’s zie je het wel ook al een beetje dat ze net niet helemaal mooi zitten ook bij de modellen niet.
Retourneren is op eigen kosten dus iets om rekening mee te houden bij bestellen!

15. august 2025

Svar fra T FOR ALL

Hi Eva, dank je wel voor je feedback. We zijn momenteel bezig met de nieuwe collectie en hebben alle bestsellers geoptimaliseerd zodat de pasvorm nóg beter wordt! De broek die jij had besteld wordt ook helemaal geoptimaliseerd. Wie weet is het dan wel een match voor je. Fijn weekend! :-)

Mooie broeken voor lange vrouwen

Mooie broeken voor lange vrouwen!

Heel blij met de broeken. Verzending met retourneren duurde wel lang. Wie weet komt er ooit een fysieke locatie waar je kunt passen.

25. juli 2025

Svar fra T FOR ALL

Hi Paula! Dank je wel voor je feedback. We nemen het mee. Vanaf september is ons kantoor/showroom klaar en ben je welkom om fysiek te passen. ☺️ Liefs, T FOR ALL

Prachtige kwaliteit en goede service!

Inmiddels in het bezit van twee T FOR ALL broeken en ben enorm te spreken over de kwaliteit en fit! Hun linnenbroek (die niet doorschijnt) kan ik niet meer wegdenken uit mijn garderobe voor de zomermaanden! Ook heel fijn dat de nieuwere modellen in twee lengtematen komen (met mijn 1.77 is lengtemaat 38 net te lang, maar de lengtemaat 36 perfect).

20. juni 2025

So good!

I love this brand. Quality of the pants is very good and I wear them all the time. Great fit!! Delivery is very quick also. Would def recommend!

18. desember 2024