Set Ultima 40 MK4 luidsprekers in combinatie met mijn Sonos amp: een waanzinnige combinatie. Geluid klinkt goed van laag tot hoog, veel detail maar wel met een nadruk op lage tonen. Laat ik daar n... Vis mer
Se hva andre synes
fijne koptelefoon met mooie lage tonen. Soms moeilijk te verbinden met bluetooth. Het plastic van de oorkussens is erg dun en bij het opzetten van een bril: eerst bril en dan koptelefoon anders steek... Vis mer
Heel veel plezier gehad van Teufel 3sixty, gekocht in september 2021. Sinds 2 juli jl. is display defect. Kan het niet meer gebruiken en vind dat na 5 jaar het display niet meer werkt, wel erg snel.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.
Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn
Skrevet av virksomheten

- Verzeker jezelf van goede sound!
- Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.
Waarom Teufel?
Voordelen
Kontaktopplysninger
Budapester Strasse 44, 10787, Berlijn, Tyskland
- service@teufelaudio.nl
- teufelaudio.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Echt goed en zeer mooi spullen
Hallo ik heb thuis alles van teufel wat een geweldig spul is dit.
Super mooi vol geluid op alle geluid niveau.
Zou het iedereen aanraden veel beter dan dat spul van die grote merken .
Teufel ga zo door groetjes Jan Hennevelt schaijk
Gewoon geweldig
Ik had zelf nooit van Teufel gehoord maar ik zocht een vervanging voor mijn JBl partybox ultimate. Ik zocht een speaker die echt knoeihard kan en niet schel wordt en zijn sound behoudt. De JBL Is gewoon niet mooi boven 50%. Toen kwam ik al snel uit op de power hifi van teufel. Wat een fantastische sound signature uit deze speakers...Het laat de JBL als kinderspeelgoed voelen. Geen vervorming hoe hard je hem ook zet. Prijs is het meer dan waard en de levering was snel! Mij kun je niet blijer krijgen :)
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Beneden verwachting
De communicatie over de zending kan beter. De transporteur reageerd niet op de mail en daarmee wordt verwacht dat je een hele dag thuis moet blijven.
Ik heb de concept12 gekocht met satelietspeakers. Ik heb het gekocht om een oude set van logitech met 10 inch woofer te vervangen. De sub is wel drie keer zo groot. Echter komt er nog niet de helft aan output uit. Ik maak gebruik van de optische ingang, alle levels op max en toch....hopelijk ligt het aan mij. Maar ik ben bang dat........
##AANVULLING##
Na een paar dagen testen het volgende:
Het systeem levert van 25-50 HZ veel bas/sub.
Vanaf 60-200 HZ zit er een "gat" van wel 15 db in het geluid. Met een film met lage stemmen klinken de stemmen ook onnatuurlijk. Muziek is niet op deze set af te spelen, alleen maar sub en wat tweeter geluid. Mid en kickbas is er totaal niet.
Ik verander de waardering naar 1 ster van 2. Echt super waardeloos geluid, ronduit belachelijk.

Svar fra Teufel Nederland
Prima product voor prima prijs
De producten van Teufel zijn goed en hebben een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding. Daardoor had ik ook moeite mijn product terug te sturen. Toch gedaan maar direct een wat duurder product van Teufel gekocht en daar ben ik erg blij mee.
Top hifi is veel duurder en met de gekochte Kombo62 met Theater500s speakers ben ik erg blij!
Onlangs de teufel active 25 club edition aangeschaft. Wauw wat een geweldig geluid en zo handig met de ingebouwde dab+ / fm ontvanger. Ook Bluetooth en de draadloze verbinding is top. Zeeeer tevreden
Onlangs de teufel active 25
Eeen radio one klokradio gekocht
Eeen radio one klokradio gekocht , snelle levering, keurig verpakt.Even zoeken naar de juiste instellingen en je krijgt een geweldig geluid! heldere display en veel mogelijkheden(bluetooth,dab,helderheid)
Kortom een tevreden klant!
11/10 Ongelooflijk hoe goed het geluid…
11/10 Ongelooflijk hoe goed het geluid is als je van een goed bas kan houden. Zelfs met je geluid erg zacht is het geluid fabelachtig, dit is echt een verademing. Was altijd fan van Sennheiser maar dat is zo'n slecht geluid vergeleken met Teufel! Voor deze kwaliteit is het merk echt ongelooflijk goedkoop.
Fijne webshop
Fijne webshop, waar ik mijn product heb gekocht. Een direkte order/bestelbevestiging met een geschatte levertijd volgt onmiddelijk. Een factuur volgt binnen 24 uur. De gechatte levertijd werd overtroffen. De bestelling was er eerder dan ingeschat. Goed verpakt.
Mooi design
Mooi design, prachtig geluid, makkelijk te bedienen. Zeer tevreden.
Teufel Stereo L2
Teufel Stereo L2! Indrukwekkende luidsprekers: sprankelend hoog/midden, zonder fel te worden, en een strak laag. Prima in balans. Geluidbalans doet mij denken aan de Martin Logan luidsprekers welke ik ooit heb gehad. Kortom, een aanrader!
Top sound en snelle levering
Top sound en snelle levering. Besteld vanuit België en 3 dagen later was ik aan het genieten van het geluid. Dit zowel bij de bestelling van onze soundbar als een week later (overweldigd door de sound) toen ik onze verschillende Wifi multiroom speakers bestelde!
Goede producten met een snelle levering.
Goede producten met een snelle levering. Heb minstens al een tiental artikelen bij deze onderneming besteld en alles naar behoren en mijn tevredenheid.
Slechte service
Ik kan helaas nog steeds niet oordelen over het geluid omdat een luidspreker alsmaar niet geleverd wordt. Éen luidspreker is 2 dagen na bestelling netjes binnen gekomen. De andere staat al 8 dagen klaar voor verzending maar zijn ze blijkbaar kwijt bij Teufel. Gevraagd of ze dan gewoon een nieuwe willen opsturen. Doen ze niet!! Ze willen eerst (gründlich) gaan onderzoeken waar de fout zit, terwijl deze nog gewoon in Berlijn staat (volgens de bestelsite)
Het is een ongelofelijk situatie, moet er mee zien te dealen. Dus voor nu helaas maar 1 ster (had er eigenlijk géén moeten zijn. Als ooit de tweede komt, ga ik deze lage score bijstellen.

Svar fra Teufel Nederland
Ongelooflijk
Ongelooflijk, maandag besteld en woensdag om 9:00 geleverd. En dan moet ik het geluid nog horen...
Het product werd zeer vlot geleverd
Het product werd zeer vlot geleverd. Na besteld te hebben werd het product een dag later met korting aangeboden. Contact met de klantenservice opgenomen en dit werd keurig opgelost. Uitstekend product.
Alles goed verlopen en ook goede…
Alles goed verlopen en ook goede speakers.
Echt goed geluid
Echt goed geluid, nog beter dan de vorige. En vooral voor die prijs
Prachtige koptelefoon gekocht
Prachtige koptelefoon gekocht. Wat een waanzinnig geluid komt daaruit, ook bij lager volume. Noice cancelling is bij deze koptelefoon niet nodig want de muziek komt er dusdanig uit dat je gegrepen wordt door de intensiteit van het geluid. Hoge en lage tonen klnken geweldig. Levensduur van de batterij is zoals beloofd >55 uur zonder opladen.
Het definion 3 set bevalt uitstekend
Het definion 3 set bevalt uitstekend! De verleende service en verzending perfect verzorgd in zeer goede verpakking. Echter, de transporteur maakte er een beetje verwarrende communicatie van. Gevolg was dat bezorging niet op afgesproken tijdstip heeft plaats gevonden waardoor ik alles in het werk moest stellen om thuis te zijn.
Hopelijk mijn mooiste Hifi set tot nú toe.
Het is niet makkelijk om de meest optimale audioset online te kopen, zeker omdat weinig sets, internet radio ondersteunen. Blijkt dat toch meerdere sets dit toch ondersteunen, maar dat het niet in de specificaties opgenomen is.
De chat is echt ideaal, ook na sluitingstijd wordt deze chat inhoudelijk beantwoord. De chatbot mogen ze met pensioen sturen, daar heb je niks aan.
Uiteindelijk bleven er twee audiosets over die voldeden aan mijn eisen en nagenoeg dezelfde prijs.
Ook daar konden ze mij online adviseren welke set ik zou moeten kopen, inclusief subwoofer en spikes.
Nú wachten op de levering.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.