Het was voor ons belangrijk dat de test goed afgenomen zou worden omdat wij onze reis niet konden uitstellen. Daarom kozen we voor Tester Aan Huis. Wij werden getest door Mirjam. Super vriendelijk en... Vis mer
Selskapet har svart
Dinsdagavond heb ik mij laten testen. Brenda weet hoe ze mensen moet geruststellen en heeft het supergoed gedaan. Ik heb een gevoelige neusholte en mijn ogen tranen snel, maar ik voelde nauwelijks wat... Vis mer
Selskapet har svart
We wilden zo snel mogelijk naar onze vrienden in Hodonin, Tsjechië, om mee te helpen na de tornado die daar is geweest. We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht ee... Vis mer
Selskapet har svart
Echt geweldige service! Er wordt goed contact gehouden via WhatsApp, voor vragen en informatie. Vriendelijke medewerkers die voor je klaar staan. Een collega uit Almere is zelfs naar Amsterdam gereden... Vis mer
Selskapet har svart
Bent u niet in de gelegenheid om naar een teststraat te gaan? Of past het niet in uw drukke schema? Wij zijn binnen een dag bij u thuis. Zo zorgen wij ervoor dat u niet onnodig de deur uit hoeft en verkleinen wij samen de kans tot verdere besmetting. Na afname van de test door onze zorgprofessional, weet u bij een sneltest binnen 15 minuten of u besmet bent met COVID-19. Bij een PCR test krijgt u de volgende dag de uitslag (en - bij een negatieve uitslag - ook gelijk het reiscertificaat). Wij maken gebruik van door het RIVM erkende antigeen sneltesten van Roche. Dit zijn dezelfde testen die de GGD gebruikt bij de snelteststraten. Daarnaast werken wij samen met een erkend (ISO gecertificeerd) laboratorium voor de PCR test. Ons team van zorgprofessionals wordt geleid door BIG-geregistreerde artsen. Na het maken van een afspraak komt een zorgprofessional bij u thuis (of op uw werkplek of een andere locatie naar uw keuze) om de test af te nemen. Hierbij nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om de test op de meest veilige manier voor u en voor onze zorgprofessional af te nemen. Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek.
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beste mensen,
Oplichters nummer 1. Ik raad iedereen af. Ik heb gisteren om een PCR test gevraagd. Ze hebben mijn Antigen certificaat gestuurd. Dus ik moest op het vliegveld van de bestemming weer een nieuwe test doen en weer betalen, ondanks de belofte dat de certificaat geldig is. OPLICHTERS.

Svar fra Tester Aan Huis
We belden vanaf een camping waar geen internet was en ik via mobiel slecht een afspraak kon inplannen. Vanaf dat moment, werden we aan alle kanten geholpen.
Ik durf eerlijk waar niet te zeggen wat er beter had ge kunt. Klasse! We hebben met drie personen drie testen gedaan en zijn wat blij dat alles zo snel ingeplant kon worden, gebeurt was en er zo goed mee werd gedacht aan onze situatie waarin we graag zo snel mogelijk wilde vertrekken.

Svar fra Tester Aan Huis
Dag van tevoren een berichtje gekregen met het tijdsblok. Er werd erg professioneel gewerkt. Mijn dochter van 7 had echt schrik en is erg gerust gesteld.
De volgende dag voor 18u de certificaten in mijn mailbox.

Svar fra Tester Aan Huis
Super geregeld, tester erg aardig en geduldig, keurig voor 18.00 uur de uitslag ontvangen.

Svar fra Tester Aan Huis
Tester aan Huis heeft alles geleverd zoals ze hebben beloofd. De verpleegkundige die aan huis kwam was vriendelijk en professioneel.
Een puntje van kritiek was het ontbreken van een bevestigingsmail, waardoor we even moesten bellen of alles wel goed was aangekomen.

Svar fra Tester Aan Huis
Wat een pisvlekken organisatie. Bellen de avond voor de test af omdat er een medewerker ziek is en het testen toch een aflopende zaak is. Zadelen mij met het probleem terwijl het hun probleem zou moeten zijn. Nu zelf op het laatste moment nog alles in het werk stellen om op tijd een afspraak te krijgen en belangrijker tijdig een uitslag te hebben voor ik op reis ga. Onbetrouwbare bende, ik snap niet waar de positieve recensies vandaan komen.

Svar fra Tester Aan Huis
Snel online thuistest ingepland bij tester aan huis! Snel afgehandeld! Erg tevreden!

Svar fra Tester Aan Huis
Super fijn aan huis echt luxe en totaal niet pijn lijk of vervelend. Echt geweldig de tester constateerde een foutief overgenomen naam en dit werd direkt gecorrigeerd. En op t juiste tijdstip de uitslag binnen.
Mocht het nodig zijn dan zouden wij een volgende keer zeker weer voor Tester aan huis kiezen

Svar fra Tester Aan Huis
Super tevreden! Het was de eerste keer dat wij een PCR test hebben laten doen. Service was super. Ik werd door klantenservice goed geholpen en de tester was erg ervaren en heel behulpzaam. We werden donderdag om 17:50 getest en de volgende voor 15:00 uur kregen we de uitslagen gemaild. Mocht ik ooit weer getest moeten worden, dan kom ik zeker terug. Test is niet pijnlijk!

Svar fra Tester Aan Huis
Snel, gemakkelijk thuis, uitslag op tijd, voor mij echt een betrouwbare keuze!

Svar fra Tester Aan Huis
Excellent communication, even for changes. Arrived on time, and the results were out the next day as promised!

Svar fra Tester Aan Huis
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.