Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget... Vis mer
Selskapet har svart
Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt... Vis mer
Selskapet har svart
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Vis mer
Selskapet har svart
Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Vis mer
Selskapet har svart
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har varet i kontakt med to medarbejdere fra terrassepris.dk, den forst var en direkte plage og jeg havde opgivet denne fremgangangsmade. Den anden, en kvinde, derimod var meget mere opmarksom pa at det var mig der var kober og at det var mine behov der skulle passes og ikke medarbejderens. Jeg har siden haft besog af en konsulent hvilket ogsa var en positiv oplevelese

Svar fra Terrassepris.dk
ringer ihvertfald tilbage, når de siger de ringer

Svar fra Terrassepris.dk
Der blev hurtigt lavet aftale om besigtigelse af min indkørsel mandag, efter jeg ringede fredag eftermiddag.God service :-)

Svar fra Terrassepris.dk
Udemærket forklaring og vejledning og venlig tone

Svar fra Terrassepris.dk
Jeg fandt terressepriser.dk på nettet og her stod, at man kunne få et overslag på to min. på en terrasse. Det skete dog ikke og det var først da jeg dagen efter blev ringet op fra terrassepriser.dk at jeg fik det lovede overslag.

Svar fra Terrassepris.dk
Vil anbefale terrassepris.dk til andre

Svar fra Terrassepris.dk
Vi brugte hjemmesiden i starten af april 2013 for at få en priside. Men der er alt for få detaljer til at det giver mening. Derudover kom der aldrig en pris (Da "det var noget en computer havde udregnet og alt for højt" var beskeden ) men blot en tlf.opringning fra en meget aktiv mødebooker som skulle sørge for en tømrer til opgaven. Han kom også som aftalt men har dd. stadig ikke givet sit tilbud pta. han selv sagde der godt kunne gå 14 dage for at få et tilbud.. Måske dukker der noget op en dag

Svar fra Terrassepris.dk
Ingen opringning eller anden kommunikation når man ikke kommer til aftalte tid og udebliver helt :-(

Svar fra Terrassepris.dk
God og informativ respons på henvendelse.

Svar fra Terrassepris.dk
Hurtig tilbagemelding fra Terrassepris hvor vi talte lidt om opgaven og 1 uge senere endda en søndag formiddag, kom der 2 mand og så på hvad de skulle lave og
gav mig et tilbud med det samme. Jeg kan kun anbefale at benytte Terrassepris.dk

Svar fra Terrassepris.dk
sikkert ok ,men hørte aldrig fra nogle der var interesseret.

Svar fra Terrassepris.dk
Bonderøve, brugte næsten en time på at vente!!! tusind tak for ingenting! Ringer til jer og får så at vide i vil vende tilbage til mig,!!! hører så ikke fra jer!

Svar fra Terrassepris.dk
Havde en klar aftale, dukkede aldrig op, da jeg ringede for checke op fik jeg flabet svar og urimelig behandling - de var simpelthen ikke interesserede i jobbet

Svar fra Terrassepris.dk
Flere aflysninger for en besigtigelse af opgaven - og i sidste ende udeblev fagmanden fra vores aftale! Så der sad jeg og ventede efter at være taget tidligt hjem fra arbejde. Spild af tid!

Svar fra Terrassepris.dk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.