Wij waren al in het bezit van een Tenderflame maar wilden iets meer power. Er was een mooie aanbieding en deze aangeschaft. Vlotte verzending en keurig verpakt. Daar kan echt niets mee gebeuren. Helaa... Vis mer
We hebben een prachtige ronde Tulip Tenderflame gekocht, brandt met een mooie flam en geeft daarbij een gezellig licht en warmte. Hij is makkelijk bij te vullen ( na afkoelen) geeft geen geur af en br... Vis mer
Snel mail contact over vragen. Foutieve levering werd snel opgelost. De tenderflames die ik nu heb branden prachtig en geven een fijne sfeer zowel binnen als buiten.
My Tenderflame was not working properly, so I was reaching out to the support that kindly tried to help me solve my issue. As all the suggestions to get it working again, didn't help, Tenderflame sent... Vis mer
Bij Tenderflame geloven we dat warmte meer is dan alleen temperatuur. Onze haarden en sfeervolle kaarsen brengen rust, stijl en veiligheid samen in één vlam. Dankzij onze unieke Tenderfuel-brandstof geniet je van echte vlammen, zonder rook, roet of gevaarlijke dampen. Of het nu gaat om een elegante tafelhaard, een verfijnde sfeerkaars of een stijlvolle open haard: elk product is ontworpen om luxe en sfeer in huis te brengen.
Ingenieur Lelyweg 8, 2031 CD , Haarlem, Nederland
- info@tenderflame.com
- tenderflame.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Nice product
Sfeervol
Sfeervol, gemakkelijke montage en bediening. Geeft heerlijke extra warmte. Enig nadeel: muur boven de haard is wel wat uitgeslagen ( zwart)
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, tolle Produkte.
Top Kundenservice
Wir haben uns vor 2 Jahren einen Tenderflame Tischkamin geholt und Sonderheit als begeistert. Der Kamin heizt unser ganzes Wohnzimmer. Ich habe mir letztens erst Tenderfuel bestellt und leider hat der Versandunternehmer mir keine Nachricht hinterlassen das mein Paket da wäre und ich es abholen soll. So ging es wieder zurück. Kurz mit dem Kundenservice geschrieben und zwei Tage später hatte ich mein Paket. Ich bin ein Riesen Fan.
Veilig om mee te werken
Veilig om mee te werken. Mooie produkten!
Snelle service!
Snelle service!! Mooie kwaliteit en super mooie tender flame aan de muur!
sfeervol en aangenaam
Tenderflame haarden zijn sfeervol en zien er goed uit. Temperatuur in huis gaat zeker 2 graden omhoog na het aansteken van de tafelhaarden. De webshop is ook duidelijk en makkelijk te bestellen.
Goede service!
Verkeerd bakje was bij de haard geleverd maar werd snel en keurig opgelost! Nieuw bakje werd persoonlijk geleverd door een medewerker van Tenderflame.
Heel klantvriendelijk!
Tolle Produkte zum fairen Preis 🥇
Tolle Produkte zum fairen Preis 🥇
Verwarming in veranda
Verwarming in veranda. Niet gedacht dat tenderflame zoveel warmte zou geven. Zelfs nu nog kunnen we genieten van onze veranda. Het is ook mooi en gezellig. We zijn er erg tevreden over.
Nog steeds superblij met Tenderflame
Nog steeds superblij met Tenderflame , wij hebben een tafelhaard en een hangende haard aan de muur . Geeft warmte en ziet er stylish uit 👌
Uitstekend product
Uitstekend product, snelle vriendelijke levering.
Super schnelle Lieferung
Super schnelle Lieferung, werde wieder bestellen.
Zuverlässig
Zuverlässig, im Design schön und modern, wärmend.
Vuur
Na het gemis van de houtkachel ,eindelijk weer vuur in huis..wat een verrijking..
Het team heeft zeer uitgebreid uitleg gegeven over de instalatie en onderdelen vervangen,fantastische service..
Heel mooi en goed
Vlotte bezorging en wat zijn ze prachtig.
Heel mooi product, alleen duur in gebruik
Heel mooi product. Het knettert als een echte openhaard en geeft extra sfeer. Daar ben ik heel blij mee.
Het enige nadeel is dat de tenderfuel steeds duurder wordt. Vorig jaar 19,95 voor 2,5 liter. Nu is het 21,95. Je bent nu bijna 10 euro kwijt voor elke keer dat je de openhaard aanzet.
Ik heb het niet ontvangen.