Efter et par tvivlsomme oplevelser hos repairshops i Roskilde, har jeg brugt Telerepair i City2 i et års tid nu. Gutten i butikken er dygtig, hurtig og altid sød og hjælpsom. Han rådgiver og er... Vis mer
Kundeservice er i top. Jeg skulle have skiftet batteri på en iPhone 7. Den engelsk talende medarbejder i City2, Taastrup klarede jobbet. Kundemindet og hjælpsom på høj plan. Fik tilbud om at montere... Vis mer
Super service og meget Venlige og så tog den ingen tid🙂
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Cityringen 22, 2630, Taastrup, Danmark
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Gutten i butikken er dygtig, hurtig og altid sød og hjælpsom. Han rådgiver og er fleksibel og løser altid problemet til fuld tilfredshed inklusive garantier osv.
Meget professionel forretning! De varmeste anbefalinger her fra!
Mvh. Jakob

Svar fra Telerepair.dk - City2
Den virkelig flinke men allermest dygtige unge mand der arbejder i butikker gjorder det umulige! iPhone 11 fået saltvand og helt død og unden nogen form for bakeup og alle inklusiv Apple support sagde der var intet at gøre og alle billeder var tabt… den unge mand der arbejder her fik åbnet min telefon og genskabt alle billeder fra 4 år tilbage og vores livs rejse, kæmpe kæmpe tak!! Og så for kun 400 kr, sikke en service 1000 tak🤩👍💪🥰

Kundeservice er i top.
Jeg skulle have skiftet batteri på en iPhone 7. Den engelsk talende medarbejder i City2, Taastrup klarede jobbet. Kundemindet og hjælpsom på høj plan. Fik tilbud om at montere mit medbragte panseglas uden ekstra beregning.

Svar fra Telerepair.dk - City2
Opdatering: blev kontakt af en medarbejder fra telerepair, som jeg havde en god dialog med, hvor vi blev enige om, at jeg får pengene tilbage, samt et valgfrit cover og panzerglas. Meget løsnings orienteret og god service.
Har nu fået skiftet min skærm 4 gange hos telerepair i city2, men den virker stadig ikke. 4 skærme på en måned og de påstår stadig at det er min skyld, at den ikke virker. Når man Beder om pengene tilbage, så nægter de. Enten bruger de dårlige komponenter eller så er de ikke kompetente til deres arbejde. Jeg bliver sgu træt af at komme tilbage en gang om ugen, jeg har bedre ting at bruge min tid på

Svar fra Telerepair.dk - City2
Min udmærkede LG G8s mobiltelefon måtte desværre en tur i asfalten under 2. etape af TdF i Holbæk. Det resulterede i et krakeleret bagglas. Da jeg er meget glad for telefonen og ikke har planer om at udskifte den foreløbig, ville jeg godt have den repareret. Kontaktede derfor flere firmaer, som reklamerer med reparation af telefoner, og her kom Telerepair med det absolut bedste bud. Selv om telefonen ikke indgår i deres standard sortiment, tilbød de alligevel at fremskaffe den nødvendige reservedel og reparere telefonen for et rimeligt beløb. Dette blev herefter udført helt perfekt hos Telerepair i City2.

Super service og meget Venlige og så tog den ingen tid🙂