Telebyrån Anmeldelser 81

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var uppskattat att träffa på personerna som säljer tjänsten samt att veta exakt vem på bolaget som blir ens kontaktperson. Rent servicemässigt sticker dom ut från alla andra på marknaden. Vi är... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan inget annat än rekommendera detta till samtlig företagare! Upplevdes som proffsiga redan vid första mötet. De skapar en personlig kontakt där de ställer relevanta frågor, för att sedan skrädda... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi träffade 3 olika aktörer för att få hjälp med vår telefoni och växel. Telebyrån var helt den aktör som anpassade en lösningen för just oss. Väldigt kunniga och hade bred kunskap, vi är jättenöjda!

Informasjon om virksomheten

1. Skytjenester
  2. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  3. Mobiltelefonforhandler
  4. Netthandelstjeneste
  5. Telefonselskap
  6. Videokonferanse

Skrevet av virksomheten

Telebyrån är en helt oberoende återförsäljare utav telekomtjänster. Hos oss hittar du växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.Vi finns idag representerade på 3 olika orter i landet med säte i Kalmar och är idag en av Sveriges snabbast växande återförsäljare inom telekom. Telebyrån fokuserar på företagskunder och endast företagskunder, våra kommunikationslösningar passar både stora som små företag.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hade lite problem med vår gamla växel…

Hade lite problem med vår gamla växel men Alexander löste det på nolltid.
Allt flyter på nu och vi sparar dessutom pengar varje månad.
Tack för grym hjälp 🙏

Hej Mirko,

Stort tack för din fina recension! 🙏
Vi är verkligen glada att höra att allt flyter på som det ska och att Alexander kunde hjälpa er snabbt. Att ni dessutom sparar pengar varje månad gör det ännu bättre – precis så vi vill att det ska vara!

Tack för förtroendet och för att ni valt oss. Vi finns här om ni behöver något framöver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har nu haft samarbetet i drygt ett…

Vi har nu haft samarbetet i drygt ett halvår, och det fungerar perfekt.
Amanda och Alexander har båda varit otroligt tillgängliga och proaktiva – de hör av sig innan man ens hunnit tänka på problemet!

Hej Fred,

Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 🙏
Vi blir verkligen glada att höra att allt fungerar perfekt och att du uppskattar vårt engagemang. Amanda och Alexander kommer bli extra glada över dina ord – precis så vill vi att samarbetet ska kännas: enkelt, proaktivt och personligt.

Tack för förtroendet

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har haft många leverantörer genom…

Vi har haft många leverantörer genom åren men det här gänget sticker ut.
Amanda fixade allt snabbt och utan massa “ska kolla på det”.

Stort tack för din fina recension! 🙏
Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt arbetssätt och att Amanda kunde lösa allt snabbt och smidigt – precis så vi vill att det ska kännas att ha Telink som leverantör.

Tack för förtroendet och för att du delar din upplevelse!

Växeln och IT

Växeln och IT - installationen funkar klockrent. Skönt att ha någon som kan alla stora operatörer och inte tvingar oss till en enda lösning. Tack Alexander!

Svar fra Telebyrån

Tusen tack för din fina recension! 🙏
Vi är jätteglada att höra att allt fungerar klockrent och att du uppskattar flexibiliteten i våra lösningar. Att kunna anpassa efter kundens behov – utan att låsa till en operatör – är precis vad vi strävar efter.

Stort tack för förtroendet, och extra roligt att Alexander fått bidra till en smidig uppstart!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Borde ligga på varningslistan !!

Håller inte vad de lovar, skicka fakturor ifrån olika faktureringstjänster men så mycket mer är det inte. Det finns inget som är seriöst med detta företaget. Majoriteten av omdömen här är dessutom ifrån deras anställda, eller anställda i Telink. Vilket inte heller är särskilt seriöst.

Nej, jag skulle kunna tänka mig att anlita Telebyrån till att plocka upp skiten efter min hund på sin höjd.

Svar fra Telebyrån

Detta omdöme är falskt och kommer tydligt från en konkurrent. Vi har rapporterat det.

Vi fakturerar via seriösa betalningstjänster och levererar enligt avtal med våra kunder.

Vi fokuserar på att fortsätta leverera kvalitet till våra riktiga kunder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag hade väldigt dålig koll på mina…

Jag hade väldigt dålig koll på mina abonnemang och orkade inte riktigt ta tag i allting, då kom jag i kontakt med Telebyrån som hjälpte mig med alla mina tjänster och nu känns det väldigt skönt att ha fått hjälp med allting och kunna ringa min kontaktperson som hjälper mig med alla mina tjänster plus att jag fick ett mycket bättre pris. Otroligt smidig partner, rekommenderar starkt

6. august 2025

Väldigt nöjda

Väldigt nöjda! Växeln och IT-lösningen fungerar klockrent och teamet är både kunnigt och hjälpsamt. Sam och Ludwig, stort tack för toppensupporten!

30. september 2025

5/5!

Väldigt smidigt att jobba med dem! Växeln fungerar klockrent och IT-installationen gick snabbt. Tack Ludwig för att du gjorde övergången så enkel!

30. september 2025

Uppgav sig vara Tre

Uppgav sig vara Tre, fast dem endast förmedlar åt dem. Försökt lura mig till att skaffa ett Tre abonnemang fast jag redan har Tre.

1. september 2025

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv