100% a SCAM - DO NOT BUY The Federal Trade Commission Act protect consumers from false advertising and making deceptive claims. Edith and Mae falsely warrant on their Website that they are a Vancouv... Vis mer
Mailadres klopt niet en ook bij bestelling geen bestelbon of factuur ontvangen. Kan iemand me het correcte mailadres bezorgen waarop ik iemand kan contacteren
Drie pakken besteld, kwamen alle drie niet overeen met afbeelding. Pure dropshipping. Mensen die snel geld willen verdienen, zelf het product nooit in handen hebben gehad en dus niet 100% zeker zi... Vis mer
The set looks different to the pictures on the website and looks like worse quality. They also deleted my review on their website.
Har ikke svart på negative anmeldelser
I reiterate everything everyone has…
I reiterate everything everyone has said and wish I had done some research before I bought from them! Do not touch them! They take months to arrive - not the 5-9 days stated and when they do they are a poorly made replica of what they show on the website! Absolute con artists.
It's been a month since I am wainting…
It's been a month since I am wainting for my order....
Awful service , do not buy from there!!!
FRAUDSTERS
FRAUDSTERS. I got scammed - please don’t buy
Absolutely awful
Absolutely awful
Untrustworthy, clothes took weeks to arrive and either were completely different to what I ordered or poor quality. Want to be able to give them a 0/10 but that's not possible. Terrible customer service.
DO NOT BUY
DO NOT BUY! Waited weeks for products to arrive only for them to be incredibly poor and cheap quality. Tried contacting customers services numerous times and no response.
Don’t order from here
Don’t order from here, you won’t get your products
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Ook geen mail van bestelling. Website is nu buiten gebruik, dus geld is weg.
Meuk
Helaas geen reviews opgezocht toen ik ging bestellen. Totaal andere jurk binnen gekregen als dat er op de site staat. Onwijze meuk uit China. Trap er niet in
Typical drop shipping items
Typical drop shipping items. Very very bad quality of fabrics and delivery takes weeks. Customer service replied fairly quickly I must say. I indicated I wanted to return the item. This is only possible by sending it back to China. I paid 21€ for the delivery…. Do not order here :(
Niet bestellen!!
Chinese troep, trap niet in hun mooie advertenties!!! Komt niet overeen met de werkelijkheid. Zeer slechte service en bieden geen goed retourbeleid.
Niet bestellen
Tot twee maal toe verkeerde maat gestuurd. Geen optie tot terugbetaling, alleen als het retour gestuurd wordt naar China twv 30 euro. Belachelijk. Bestel er niet
Nooit iets kopen hier
Wat een fake website. Artikelen komen uit China. Als je iets wilt retourneren komen ze met 600 opties behalve met het retour adres.
Uit eindelijk als je het wilt retourneren moet je het zelf terug naar China sturen.
Wat een slechte zaak
Koop hier niks!
Koop hier niks! Na drie weken wachten kwam de broek aan. Het is troep uit China en van zeer slechte kwaliteit. Product kwam niet overeen met de foto´s. Toen ik mijn product wilde retourneren kreeg ik allemaal vage berichten over kortingscodes en het zo moeilijk mogelijk maken om het terug te sturen. Na een paar mails kreeg ik helemaal geen bericht meer terug.
Scam
Let op. dit is een scam. Dropshippers met chineze zooi zonder KVK in NL.
Slechte kwaliteit en klantenservice
Mijn bestelling duurde 3 weken tot het binnen was. Vervolgens blijkt de kwaliteit echt bagger te zijn. Ik wil mijn bestelling retourneren maar krijg op geen enkele manier contact. Ik wil mijn geld terug!
Kwaliteit komt niet overeen met…
Kwaliteit komt niet overeen met weBsite! Reageren niet op mails! Regelrechte dropshopping!!
Dropshipping van chinese troep
Dropshipping van chinese troep die je voor enkele euro's zelf kan vinden op Aliexpress of Shein. Puur synthetische stoffen en meer dan een maand onderweg
Bestelling kwam niet overeen
Drie pakken besteld, kwamen alle drie niet overeen met afbeelding.
Pure dropshipping. Mensen die snel geld willen verdienen, zelf het product nooit in handen hebben gehad en dus niet 100% zeker zijn van goede kwaliteit.
Ik had beter kunnen weten ook, was echter op slag verliefd op het pak zoals deze werd afgebeeld in hun advertenties.
Wel moet ik zeggen dat de afhandeling soepel en spoedig verliep. Reageren binnen een dag op je mail en na retourneren (kosten zijn voor de koper) werd het volledige bedrag diezelfde dag nog teruggestort.