Tectake België BV Anmeldelser 5 211

4,4

Livraison par DPD déplorable. 10 jours après la commande, toujours rien reçu alors qu'il était spécifié livraison entre 2 et 4 jours... Le suivi indique envoi en transit en Allemagne. Entretemps, j'... Vis mer

De basketbalring was makkelijk te monteren, zij het met ons eigen materiaal. De bijgeleverde sleutels deden niet echt hun job, evenals het pompje om de bijgevoegde bal op te pompen. Maar de statief en... Vis mer

C'est la première fois que je commandais chez Tectake.be , un salon de terrasse Malaga, et je suis très content de la rapidité de livraison, et de la qualité de service, ainsi que le prix très compéti... Vis mer

Mooi product,goed afgewerkt en als er al eens een foutje in het pakket zit wordt dit onmiddelijk terug rechtgezet en na gegeleverd. Prima naverkoop service toppertje!!

Duitse producten staan erom bekend degelijk en betrouwbaar te zijn. tectake, webwinkel met uiteenlopende spullen voor in en om huis, maakt dit waar. tectake is een jong en dynamisch bedrijf dat grote successen boekt met kwaliteitsproducten tegen zeer vriendelijke prijzen. De afgelopen jaren is het bedrijf in heel Europa sterk gegroeid, mede door de goede service. De artikelen komen vanuit Duitsland razendsnel jouw kant op. Wat je ook zoekt, tectake heeft het voor je klaarliggen. Van hometrainers tot koffers, reisbedjes, fitnessmatten, zweefparasols, studiolampen, massagetafels, stoelhoezen, motorfietssloten en hangmatten: alles is verkrijgbaar. Wil je iets typisch Duits, ook dan heeft tectake je vanzelfsprekend volop te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een kampeerstoelenset met de Duitse vlag erop. Of aan een hamburgerpers: kun jij het vlees net zo goed bereiden als de mensen uit Hamburg?

4,4

6. april 2026
Logoen til Tectake België BV

Svar fra Tectake België BV

Bonjour,

Merci pour votre message. Malheureusement, en raison d'une grève chez Bpost, des retards persistent.

Nous vous prions de nous excuser pour la gêne occasionnée.

Nous vous souhaitons une bonne journée,
team tectake.be

Livraison par DPD déplorable

Le suivi indique envoi en transit en Allemagne. Entretemps, j'ai commandé le même article ailleurs et l'ai reçu le lendemain.
Je demande remboursement et plus jamais de commande chez ce vendeur.

7. april 2026
Logoen til Tectake België BV

Svar fra Tectake België BV

Bonjour,

Merci pour votre message. Nous sommes désolés pour ce retard et comprenons votre frustration.
Soyez assuré que le colis est bien en route.

Nous vous souhaitons une bonne journée !

Cordialement,
team tectake.be