TeamShirts Danmark Anmeldelser 1 158

3,8

Virkelig godt og fantastisk service TeamShirts var ufattelige gode alt fra deres kundeservice til deres produkt. Vil helt klart frem over handle her.

Jeg sad kunne ikke få lov til at betale for min ordre og derfor kom den senere end den skulle have gjort så vi ikke kunne have den på til det tiltænke arrangement

Bestille med ekspres levering men det kom ikke til tiden. Jeg er ellers godt tilfreds med mine produkter tak for god behandling🤩🙌🏽

virkelig god servis parken kom hurtigere end forventet god kvalitet både tøjet og trykkvaliteten Kan klart anbefales

1. Butikk for klær med trykk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

TeamShirts gør det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklædning, som viser jeres sammenhold udadtil og sætter fokus på jeres fælles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstændig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gøre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklædning til deres team - det være sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.

Attraktive rabatter
Køb flere, spar mere. Få helt op til 60 % rabat, alt efter hvor meget du lægger i indkøbskurven.
Fri fragt
Du får fordel af standardlevering. Med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.
30 dages returret
Lever varen ikke op til dine forventninger, så tager vi den retur - i hele 30 dage.

3,8

Bra

1k anmeldelser

dårlig kvalitet

23. oktober 2024

Hej Zarka,

Tak for din feedback på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at du ikke var helt tilfreds med din ordre. Vi sender dig en e-mail, hvor du kan beskrive, hvad du ikke var helt tilfreds med, og vælge en løsning. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at du er tilfreds med din ordre.

TeamShirts Service

Jeg sad kunne ikke få lov til at betale…

27. august 2024

Kære Sebastian

Jeg undskylder oprigtigt for problemerne med betalingen af din ordre. Hvis du har mulighed for at sende os en e-mail på info@teamshirts.dk, kan vi se nærmere på, hvad der skete med betalingen og finde en løsning til dig.

Jeg undskylder oprigtigt for de ulemper, dette har forårsaget.

Venlig hilsen fra Teamshirts' serviceteam

Hej Charlotte,

Mange tak for din feedback på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Vi sender dig en mail, hvor du kort kan beskrive, hvad du ikke var helt tilfreds med, og så prøver vi at finde en passende løsning sammen.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at du er tilfreds med din ordre.

TeamShirts Service

Hej Steffen,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger.

Jeg har sendt dig en e-mail, hvor du kan uploade et billede af det produkt, du modtog, hvis du ikke var helt tilfreds med printet og vælge en foretrukken løsning.

Jeg håber, at vi kan finde en passende løsning tilsammen.

TeamShirts kundeservice

Den var forsinket og det tog over en…

Den var forsinket og det tog over en måned før den endelig kom

3. april 2023

Hei William

Jeg undskylder oprigtigt for forsinkelserne og forsendelsesproblemerne med din ordre.
Jeg kan se, at du har været i kontakt med os, og jeg håber, at vi har kunnet levere en god løsning for dig.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@teamshirts.dk

Med venlig hilsen fra os i Teamshirts Service

Det var fint men man skal være ops på…

Det var fint men man skal være ops på det er lang Leveringstid

4. april 2023

Hei Ida

Jeg beklager virkelig for at leveringen kom så sent her.

Dersom det er noe vi kan hjelpe deg med her, ta gjerne kontakt med meg på info@teamshirts.dk

Venlig hilsen oss hos Teamshirts Service