Ho acquistato un "charge pipe" della FTP per la mia M2. Azienda affidabile. Spedizione veloce. Assistenza post-vendita perfetta. Grazie! Bought a FTP charge pipe for my M2. Very reliable online... Vis mer

Erg vriendelijk personeel die mee zoekt naar de juiste middelen voor jouw auto. Snelle service, goede antwoorden en goede producten voor een nette prijs!

Ondanks niet op voorraad, toch nog een snelle verzending en ontvangen 👌🏻👌🏻

1. Biltrimming

The ultimate collection for BMW performance parts! We only house the best companies so we know you get the best quality.

4,5

Enestående

Nice quality parts

Nice quality parts. The website is fine, easy to navigate, but there is no indication of stock or delivery times, which left me a little worried as I wanted the part quickly. Thankfully it arrived within a few days but it was a surprise. The parts worked great

15. desember 2025

Rowe olie

13. januar 2026

Amazing customer service

Amazing customer service - fast and professional!
Had a problem with my order on the weekend so I sent them a message, got a response within two hours and had the issue resolved quickly.

29. november 2025

Coolant flange past niet, Team RPM is niet thuis

Enige tijd geleden bij dit bedrijf een N54 / N55 / S55 Aluminium Coolant Flange besteld. Zwart volgens de foto's, een zilveren werd geleverd en veel later dan iets dat 'op voorraad' is erover zou moeten doen om geleverd te worden.

Omdat het te laat was voor mijn toepassing een andere gebruikt van 55parts.de die een vriend van me had liggen. Die was tevens wel zwart en dat vond ik mooier. Onlangs was er weer een kans om deze van Team RPM te monteren en wat blijkt.. past niet. Wederom een andere van 55parts.de besteld en vergeleken: de gaten waarmee je de flange tegen het blok schroeft blijken niet op de juiste plaats te zitten. Tevens is de afwerking van de andere een stuk beter voor elkaar.

Team RPM hierover gemaild, 1 reactie ontvangen dat het met de leverancier werd opgepakt. Aangegeven nog interesse te hebben in een set intake buizen en gevraagd een voorstel te doen. Nooit meer wat op teruggehoord, ook niet na nog een reminder gestuurd te hebben. Het verwijzen naar een leverancier is al vrij bijzonder, ik ben klant bij jullie en niet bij je leverancier. Daarna maar zwijgen / negeren in de hoop dat de klant het opgeeft is verre van netjes. En dat voor een product van een paar tientjes.

2. november 2024
Logoen til teamrpm.nl

Svar fra teamrpm.nl

Dank voor uw review.

In de beschrijving van het product staat aangeven dat het een zilvere of een zwarte kan zijn afhankelijk van welke er bij ons op voorraad is.

Op het moment zijn wij nog bezig met het onderzoek waarom het niet de goede pasvorm heeft maar helaas hebben wij hier nog geen concrete informatie over.
Hierom hebben wij ook nog geen extra informatie kunnen vertrekken.

Voor wat betreft de mail is deze waarschijnlijk tussen onze spam gekomen en daarom niet beantwoord.

Het is niet de bedoeling geweest om u hierin te negeren.
U kunt ons een mailtje doen en dan gaan wij aan de slag voor een passende compensatie indien gewenst.

-Réneau

!!!TOP!!!

Bought a FTP charge pipe for my M2.
Very reliable online shop. Fast shipping. One of the best after-sale support ever experienced. Thanks!

31. mai 2024

Feedback

I have ordered from them multiple times, I've been never disappointed. Great quality, helpful staff, quick shipping. What else do you need?

6. juni 2023