TE-design Anmeldelser

4,4

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Til start var hun simpelthen så sød til, at hjælpe mig med, at bestille den rigtige hue. Pga jule post var DAO en del dage om udleveringen. Men inden jeg fa... Vis mer

De skønneste huer. Jeg har lige modtaget de skønneste huer fra TE-design. Et par huer i topkvalitet og de skønneste farver. Jeg har døbt dem “ glad i låget” huer. For det bliver man altså af dem... Vis mer

At jeg fra starten af projektet blev informeret undervejs igennem processen og leveringen gik meget fint. Jeg er meget tilfreds med resultatet. De bedste hilsner Marianne

Jeg har haft en god snak om opskriften, og så modtager du mine tilføjelser/rettelser med et positivt sind

1. Kunsthåndverksforretning
  2. også i
  3. Motedesigner
  4. Strikkelærer

Hos TE-design.dk finder du gratis og købe, hækle- og strikkeopskrifter. Jeg bestræber mig på at levere et testet og gennemtænkt produkt, med opmærksomhed på detalje og enkelthed. - Hvis man kan hækle eller strikke noget ud i ét, frem for at eftermontere, er det oftes sådan, mine opskrifter er bygget op. Du finder også flere tutorial videoer og selvfølgelig lidt baggrundsinformation om hvem jeg er som designer. Jeg håber, du vil gå på opdagelse i mine designs og finde inspiration til dit næste projekt. Du kan også finde mig på Facebook under TE-design eller på Instagram under @by_te_design.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Selve burdet er dejlig nemt at samle

Selve burdet er dejlig nemt at samle, har en god størrelse. "Tremmerne" er ikke godt sat fast. To var løse da vi pakkede det ud og vores hvalp på 1,4 kg fik løsnet 2 på førstedagen

26. mai 2026

Hej Frederikke
Det var da rigtig træls at jeres hvalp fik løsnet tremmerne. Men jeg tænker, det er et produkt købt et andet sted, end hos mig. Jeg sælger primært strikke og hækle opskrifter 🤗

Indviklet mønstet

Jeg synes at strikkemønstret er indviklet og dårligt forklaret. Som garvet strikker, har strikket i 60 år, er jeg ret utilfreds med forklaringen

3. januar 2026

Svar fra TE-design

Jeg er ked af at høre, opskriften volder dig problemer. 😔

Fantastisk oplevelse fra start til…

Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Til start var hun simpelthen så sød til, at hjælpe mig med, at bestille den rigtige hue. Pga jule post var DAO en del dage om udleveringen. Men inden jeg fandt årsagen til de mange dages ventetid var hun igen bare så sød, at hjælpe med, at undersøge grunden…
Idag har jeg så lige modtaget den absolutte lækreste hue!! Og er håndskrevet hilsen med tillykke med min nye hue ♥️

2. desember 2025

Svar fra TE-design

Hvor er jeg glad for at høre, du blev glad for din hue 🙏😁

De skønneste huer fra TE-design

De skønneste huer.
Jeg har lige modtaget de skønneste huer fra TE-design.
Huerne kan bruges, til vinterbadning, saunagus, men også som nathue, når man f.eks sover i shelter om vinteren.
Jeg kan på det varmeste anbefale TE-design.
I øvrigt var der hurtigt levering.
Jeg er glad😀

4. april 2025

Svar fra TE-design

Hvor er jeg bare glad for at høre, du blev glad for din bestilling.
Det betyder rigtig meget for mig!
🙏😊

Det færdige resultat er virkelig sød.

Det færdige resultat er virkelig sød.
Grunden til at det kun er 4 stjerner og ikke 5 er at der er en fejl i opskriftens 2. Omgang af hovedet. Der skal stå 2 fastmasker i hver maske 😉

7. desember 2024

Svar fra TE-design

Dejligt, du er glad for det færdige resultat 😊
Og sådan en fejl skal selvfølgelig rettes. Tak fordi du gør opmærksom på det 🙏😊