1. Samlekortbutikk
  3. Samlerbutikk
  4. Spillbutikk
  5. Hobbybutikk
  6. Lekegruppe

TCG Holland is ontstaan vanuit een simpele passie: Pokémon kaarten. Wat begon als verzamelen voor onszelf, groeide al snel uit tot iets groters. Onze missie is simpel: het kopen van Pokémon kaarten moet net zo leuk en zorgeloos zijn als het openen ervan. Wij willen een webshop zijn waar je met vertrouwen kunt bestellen. Waar je weet dat wat op voorraad staat, ook echt op voorraad is. Waar je vragen kunt stellen en snel een eerlijk antwoord krijgt. En waar je bestelling met aandacht wordt behandeld. Wij bouwen aan een plek waar verzamelaars zich thuis voelen.

4,3

Enestående

Fantastische communicatie

Echt een top shop! Er was een probleem met de levering van mijn pakketje (waar TCG Holland niet aan kon doen, probleem lag bij het postbedrijf), maar ik werd snel en vriendelijk geholpen. Wanneer je contact met hen opneemt praat je met mensen die ook echt gepassioneerd zijn door wat ze doen. Het probleem werd vlot opgelost en ik kon niet veel later genieten van mijn bestelling.

14. april 2026

Svar fra TCG Holland

Bedankt voor deze fijne review! Vervelend dat de levering niet vlekkeloos verliep, maar blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Zulke situaties zijn nooit leuk, maar we doen altijd ons best om er samen uit te komen. Veel plezier met packen en tot de volgende keer! 🙌

Helemaal top! Aanrader

Fijne, betrouwbare website waar je voor een schappelijke prijs pokémon kan kopen. Erg vriendelijke service, snelle verzending en zeer goed en veilig verpakte producten.
Er zaten een hoop mooie kaarten in de boosterbox die ik besteld had en ben zeer tevreden over alles. Echt een aanrader!

1. april 2026

Svar fra TCG Holland

Wauw, wat een complimenten, dank je wel! 🙌 Fijn dat de verpakking, verzending én de kaarten zelf allemaal in de smaak vielen. Een vette boosterbox vol mooie pulls, dat is precies waar we het voor doen. Tot de volgende keer!

Team TCG Holland

Snelle levering en mooi presentje bij…

Snelle levering en mooi presentje bij de zending. Zal zeker nog een keer bestellen!

5. april 2026

Svar fra TCG Holland

Dank je wel! Fijn dat het presentje een leuke verrassing was 😄 We kijken ernaar uit je volgende bestelling te verwerken!

Team TCG Holland

Ik ben super blij met de kaarten die ik…

Ik ben super blij met de kaarten die ik heb gekocht! De kwaliteit is echt top en ze zien er prachtig uit. Het uitpakken was al een feestje op zich, en ik heb een hele mooie kaart uitgepakt. Zeker een aanrader!

30. mars 2026

Svar fra TCG Holland

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 🎉 Een gave kaart uitpakken is altijd een speciaal moment blij dat wij daar een klein onderdeel van mochten zijn. Tot de volgende bestelling!

Goede service!

De heren van TCG Holland hebben een box van Mega dreams binnen no-time geleverd. En goede pulls ook.
Super aardig, goede service en veel betrokkenheid.

Erg tevreden!

27. mars 2026

Svar fra TCG Holland

Dankjewel voor je review, dat stellen we enorm op prijs! Leuk om te horen dat je mooie pulls had.

Tot de volgende bestelling!

Team TCG Holland

Leuk verpakt en snelle levering

Leuk verpakt en snelle levering. Zeker aan te raden!

24. mars 2026

Hi Sjoerd,

Dankjewel voor je review, dat wordt enorm gewaardeerd! Succes met je pulls, vergeet ze niet te delen met ons op Instagram 😉

Erg positief verrast!

Ik was in het begin wat voorzichtig, omdat het om een vrij nieuwe webshop gaat. Toch ben ik erg positief verrast! De levering was snel, de bestelling was netjes verpakt en de webshop zelf ziet er verzorgd en overzichtelijk uit.

Ik raad deze webshop dan ook zeker aan én ik zal er zeker vaker bij bestellen!

17. mars 2026

Svar fra TCG Holland

Bedankt voor het vertrouwen zeker als nieuwe webshop weten we dat je dat niet zomaar geeft! Extra blij dat we dat goed hebben kunnen waarmaken. Tot de volgende bestelling! 🙏

Fast and excellent care of the Shipment

Het is me een genoegen geweest om mijn Japanse Pokemon Box te ontvangen. Gelijk na de bestelling kreeg ik uitgebreide confirmatie. De verzending was duidelijk gecommuniceerd en wist precies wat ik kon verwachten.
De inhoud van de zending is zeer zorgvuldig mee omgegaan. Naast het wrappen mooie opvulling om de veiligheid van het pakket te waarborgen.

Kan niet wachten om te zien wat ik Pull uit mn box!

18. mars 2026

Svar fra TCG Holland

Wauw, wat een fijne review om te lezen! 🙏 Blij dat alles soepel verliep van de bevestiging tot aan de voordeur. We pakken elke box in alsof het onze eigen is, dus fijn dat dat ook zo voelt. Nu duimen dat je wat leuks pulled.🤞We zouden het leuk vinden als je de pulls met ons deelt op Instagram!