Banner for Tavex - guld, sølv & valuta

5. Smykkeforhandler
  6. Finanstjenester utenom bank

Om Tavex - guld, sølv & valuta

Skrevet av virksomheten

Noreuropas førende forhandler investeringsguld!
Tavex er Danmarks førende forhandler af investeringsguld, investeringssølv, skrotguld, skrotsølv og valuta.

Vi har mere end 30 års erfaring og har været til stede i Danmark siden 2010.
Dertil samarbejder og køber vi direkte fra en række af verdens største producenter, såsom:
- Valcambi Suisse
- Argor Heraeus
- PAMP Fortuna
- Münze Österreich
- The Perth Mint
- The Royal Mint

Vores produkter er altid af højeste kvalitet, og vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder får den bedste handelsoplevelse, uanset om det er online eller i vores butikker. Vi sætter vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør, og tilbyder en bred vifte af investeringsprodukter, såsom guld- og sølvbarrer, mønter og valutaer, der er designet til at opfylde vores kunders forskellige behov og ønsker. Vi stræber altid efter at være den mest pålidelige og troværdige partner for vores kunder og ønsker at skabe et tillidsfuldt og langvarigt forhold til vores kunder.

Webshop:
Du kan trygt og sikkert handle via vores webshop 24/7 – 365 dage om året. Vi tilbyder hele vores store udvalg af investeringsprodukter på webshoppen, både i form af guldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter og en række forskellige valutaer.

Fysiske butikker:
I Danmark er Tavex placeret i hjertet af København:

Tavex – Vester Farimagsgade 1:
Tavex har siden 2024 haft butik kun ca. 200 meter fra Hovedbanegården (hvor vores tidligere butik lå). Her kan du købe og sælge investeringsguld og investeringssølv, hvis du ønsker handle lidt mere diskret. Derudover kan du også i denne butik veksle penge, lave pengeoverførsler samt sælge dit skrot guld og sølv.

Book en gratis konsultation:
Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende konsultation til alle dem, der ønsker at komme trygt og sikkert i gang med at investere i guld eller sølv. Du kan booke en gratis konsultation direkte på vores hjemmeside.

Kontakt os:
Vores team af specialister står altid klar til at hjælpe dig sikkert og trygt igennem, uanset om du handler i vores butikker eller online. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, og vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler. Kontakt os på telefon +45 3311 1510 eller e-mail tavex@tavex.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Veksling svenske kroner

Det eneste sted, hvor man kan få vekslet til Skr. til en fornuftig kurs og nok også den hurtigste levering - kun 1 dag.

8. mai 2025

Hej Henning,

Tak for de 5 stjerner herinde - det sætter vi meget pris på!.
Det er altid dejligt når vi kan hjælpe vores gode kunder.

De bedste hilsner
Tavex-teamet

Behagelig ekspedition

Behagelig ekspedition, investeringsguld blev fremsendt og alt var som det skulle være.
Kan klart anbefale Tavex

11. januar 2023

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tiden til at anmelde os herinde.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen en anden god gang :-)

Mvh
Team Tavex

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fornuftige priser og god support.

Fornuftige priser og god support fra Simon, som gjorde alt for at købet skulle forløbe gnidningsfrit.

12. mai 2022

Hej Klaus,

Mange tak for den fine anmeldelse herinde. Det sætter vi virkelige meget pris på!

Jeg vil sørge for at de fine ord kommer videre til Simon :-)

Team Tavex

God og fin handel.

God og fin handel.
Det drillende lidt med hvordan jeg kunne betale,
men Tavex hjalp mig, så det endte med en god og ordentlig handel.
Jeg anbefaler til hver en tid Tavex.
Tak for det.
MVH. Lars.R.M.T.

16. august 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vis anmeldelser på alle språk. (799 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv