Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Smykkedesigner

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Loved by Tasja maakt sieraden van edelstenen, vintage materialen en glaskralen. De collectie wordt met veel passie en aandacht door mijzelf met de hand gemaakt. Van ieder sieraad is er maar 1! Meestal werk ik met goud, geen echt goud maar messing of rvs in goud. Soms ook met zilverkeur of brons, of heel soms koper. Net waar een steen om ‘vraagt’.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great products and amazing service!

This is truly “love by” Tasja! Not only does she provide lovely products, also her customer service is far beyond any experience I had before! Thanks for the extra “love” you provide Tasja, for sure you see me back as a customer!

12. januar 2022

Svar fra Loved by Tasja

Thank you so much! I love making unique jewellery and also to make people happy! Love Tasja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige sieraden met een betekenis.

Via een vriendin kwam ik op de insta pagina van Tasja "lovedbytasja".
Meteen zag ik mooie juweeltjes voor mij. Het leuke vind ik de betekenis van de stenen, dat kun je op de website goed lezen. Na app en telefonisch contact heeft natasja super mooie oorbellen, ketting en een armband voor mij gemaakt. De producten ontvangen is echt een kadootje, ervaar hetzelf en je zult begrijpen wat ik bedoel.

29. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerder kocht ik een paar mooie…

Eerder kocht ik een paar mooie oorbellen bij Tasja tijdens een home sale bij een vriendin thuis. Nu bestelde ik oorbellen naar een voorbeeld die ik op de site van Tasja had gespot; mooie goudkleurige creolen met een rozenkwarts en een Libelle. Ze zagen er prachtig uit op de foto’s. Ze waren al verkocht, maar Tasja kon ze met haar voorraad stenen en materialen, nog een keer maken en stuurde ze binnen 2 dagen naar me op. Wát een feestje om vervolgens het sierlijke pakje open te maken en daar een paar prachtige oorbellen in aan te treffen. Je kunt zien dat ze met veel zorg en aandacht zijn gemaakt én opgestuurd. Af en toe moet je jezelf verwennen met zo iets moois. Word je een blijer mens van😊😊😊 Ik raad het iedereen aan.

12. juni 2021

Svar fra Loved by Tasja

Dank je wel Eveline! Ze staan je ook schitterend!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Twee armbandjes kado gedaan aan mijn…

Twee armbandjes kado gedaan aan mijn vrouw. Vielen zeer in de smaak. Origineel, mooie kleurschakeringen en materialen. Super classy verpakt met een persoonlijke touch. Echt de moeite waard !!

21. april 2021

Svar fra Loved by Tasja

Dank je Luus! Kon ff een poosje niet inloggen (ieder z'n talent) vandaar mijn late reactie! Liefs

Super| Apart| Hip| Kwaliteit|

Super| Apart| Hip| Kwaliteit|
Ik draag de sieraden van Tasja al meer dan twee jaar en ze blijven erg mooi. Regelmatig breid ik de sieraden uit met een nieuwe aankoop. Vanwege haar bijzondere styl zijn de sieraden makkelijk te combineren. Natasja heeft ook veel kennis van de stenen. Ik kan Tasja.com ook echt aanraden als je een persoonlijk kado wil opsturen. Het is mooi verpakt en met veel aandacht gemaakt. Ik ben heel blij met mijn aankoop en hou de website zeker in de gaten voor haar nieuwe creaties.

17. mars 2021

Wat lief! Dank je wel!

Fantastische originele sieraden!

Fantastische originele sieraden!
Ik heb asymmetrische oorbellen gekocht met bergkristal, ze zijn waanzinnig! Snelle levering en erg leuk verpakt, met een handgeschreven kaartje van Natasja erbij!

10. mars 2021

Dank je Lynda, met je mooie naam! Tot later wellicht! Liefs Tasja

Made with love

Super blij met mijn unieke ketting van Natasja. Met liefde gemaakt en door de betekenis van het pareltje is de ketting helemaal waardevol. Hoe leuk is het om een sieraad te dragen wat uniek is en met liefde gemaakt . Ik hou je website in de gaten Natasja !! Thankx

4. januar 2021

Svar fra Loved by Tasja

Thanx Sylvia, en van jou als creative helemaal een compliment, altijd leuk om te horen. Liefs

Prachtig en uniek!

Jezelf een cadeau geven is normaal geen verrassing, maar mijn unieke (want alles is uniek bij Tasja) dubbele armband is en blijft wel degelijk een verrassing! Zoveel mooie steentjes en bedeltjes, elke kleur komt bij een ander kledingstuk tot leven!
Heel blij mee!

17. september 2020

Dank je wel! Zal niet jouw laatste 'Tasja' zijn... x

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aandacht voor detail en snelle service

Binnen een dag had ik de door mij bestelde ketting binnen en in het echt is deze nog mooier dan op de website. Het was een waar cadeau, want het was tezamen met een handgeschreven persoonlijk kaartje stijlvol en met veel aandacht ingepakt🧡. De enige TIP die ik kan bedenken is dat het toevoegen van de betekenissen van de kristallen dan wel stenen waardevol gevonden kan worden. Wellicht kun je hier wat mee:) Dank je wel Natas! Lieve groet, Maaike

7. september 2020

Persoonlijk verjaardagskado

Loved by Tasja heeft een supermooie persoonlijke ketting gemaakt voor mijn 50ste verjaardag! Ik droeg weinig sieraden, maar deze past echt bij mij en draag ik nu het liefst elke dag. Ik ben er superblij mee! De persoonlijke boodschap en het leuke pakpapiertje maakten het helemaal af!

4. september 2020

Svar fra Loved by Tasja

Nou wat lief! En dat je nu echt deze ketting draagt terwijl je bijna nooit sieraden droeg vind ik echt een mooi compliment! Heel veel draagplezier! Liefs Tasja

Prachtige sieraden

Prachtige, unieke met liefde gemaakte sieraden. Zooo blij met mijn speciaal voor mij gemaakte oorbellen! En dat zijn vast niet de laatste...

4. september 2020

Svar fra Loved by Tasja

Dank je wel ! Ze zijn ook écht heel mooi geworden, prachtige kleuren die jij hebt uitgezocht!
liefs Tasja

Nature Stones with Love❤️

All the things she makes are made with Love,and from every example is just one❤️

3. juli 2020

Thank you so much Paulina! Lots of pleasure in wearing them! Love Tasja

Helemaal top!

Super snel mijn bestelling ontvangen in een mooi ingepakt pakje. En de ketting is heel mooi ❤️

28. juni 2020

Dank je wel Sanne, ontzettend veel draagplezier! Liefs Tasja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige handgemaakte sieraden door…

Prachtige handgemaakte sieraden door Tasja. Haar creativiteit, de mooie stenen en je eventuele eigen inbreng zorgen voor unieke sieraden die je met plezier zult dragen en waar je veel complimenten over krijgt! Ik heb inmiddels oorbellen, ketting en verschillende armbanden. More is more, and enough is not enough😍

27. juni 2020

Svar fra Loved by Tasja

Dank je wel Lizeth, zó blij met jou als trouwe klant. Veel draagplezier van al je sieraden! Liefs Tasja

Top product

Erg blij met de armbanden, ze zijn prachtig en uniek.
De verzending was heel erg snel, en heel erg leuk verpakt.
Kortom, goede koop en prachtige sieraden!

25. juni 2020

Svar fra Loved by Tasja

Dank je wel Karin, heel fijn om te horen. Ik probeer van iedere bestelling een kadootje te maken. Juist óók als ie voor jezelf is! Liefs Tasja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel erg blij met mijn prachtige…

Heel erg blij met mijn prachtige oorbellen! Met zorg en liefde verpakt en verstuurd. Dat zie je. 😍

21. juni 2020

Svar fra Loved by Tasja

Dank je wel Willemijn! Wat fijn dat je er zo blij mee bent, ik ben ook heel blij dat jij al zolang zo'n trouwe klant bent! Liefs Tasja

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv