Witam, wszystko z wierzchu wygląda bardzo dobrze do czasu zwrócenia samochodu , pracownik stoi przed państwem i nie ma w ogóle możliwości aby sprawdził wnętrze po wyjeździe z bramy głównej busem na lo... Vis mer
Se hva andre synes
Polecam wyposażenie Target auto od kilku lat korzystam z ich usług nigdy nie było problemów, zawsze wszystko z miłą obsługą, a korzystałem już z prawie wszystkich punktów Lublin Kraków Modlin Gdańsk K... Vis mer
Profesjonalna i godna polecenia…
Profesjonalna i godna polecenia wypożyczalnia samochodów! Obsługa bardzo miła, pomocna i elastyczna — wszystko zostało jasno wyjaśnione, bez żadnych ukrytych kosztów. Samochód był czysty, zadbany i w świetnym stanie technicznym. Cały proces wynajmu przebiegł szybko i bezproblemowo. Na pewno skorzystam ponownie i polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy!
Polecam wypożyczalnie Target z czystym…
Polecam wypożyczalnie Target z czystym sumieniem. Jako kobieta i matka 3 dzieci podróżująca samotnie z uk szukałam wypożyczalni dostosowanych do moich potrzeb , szyko tanio i bez ukrytych kosztów i naciągania na kasę. Bez zamrożonej kaucji , bez zbędnej papierologii wszystko sprawnie online
Target egzamin zdany na 5+😉
Zero problemow
Zero problemow. Mila obsuga.
Szybko i sprawnie
Polecam na 100 %
Target jest dolej pory dla mnie…najlepszy
Target jest dolej pory dla mnie najlepsza Wypożyczalnia samochodów
Bardzo polecam wypożyczalnie Target…
Bardzo polecam wypożyczalnie Target Auto. Łatwy I szybki kontakt z wypożyczalnią jak I obsługą parkingu. Auto spełnia moje wymagania, jestem bardzo zadowolona i właśnie robię zamówienie na kolejny termin. :)
Target/ Gdańsk lotnisko
Serwis w Gdańsku działa bez zarzutu. Samochody zawsze przygotowane. Bardzo dobra komunikacja drogą elektroniczną z biurem. Bez zarzutu. Jak na razie ocena bardzo dobra
profesionalna obsłóga
Szybko, sprawnie,profesionalna obsługa Kraków Balice
Próba rezerwacji negatywna.
Dwa razy próbowałem, zarezerwować auto inne lotniska inne terminy i niestety nic z tego, odpowiedź od pracownika (niestety nie posiadamy dostępnego auta w tym terminie). Albo firma fikcyjna, albo mają żenująco małą ilość pojazdów do wynajmu.
Bardz profesjonalna wpożyczalnia…
Bardz profesjonalna wpożyczalnia samochodów .Żadnych problemów przy odbiorze i zwrocie auta.
Bardzo polecam
Miła profesjonalna obsługa
Miła profesjonalna obsługa . Aż dziwne że takiej niskiej cenie mogą być takie samochody i tak miło ludzie.Pozdrawiam obsługę serdecznie.Na pewno będę waszym stałym klientem.
Polecam bardzo szybko i sprawnie bez…
Polecam bardzo szybko i sprawnie bez żadnych komplikacji. Szybka obsługa na lotnisku polecam serdecznie.
Polecam wypożyczalnie Target…
Polecam wypożyczalnie Target (Balice)korzystaliśmy pierwszy raz ale napewno nie ostatni wszystko sprawnie bez ukrytych kosztów i kaucji.Polecam!
Polecam od paru lat nie ma problemu z…
Polecam od paru lat nie ma problemu z niczym szybką miła obsługa 🥰🥰🤝
Polecam taka firme
Było tak, jak w umowie szybko i bezpiecznie polecam taką firmę.
Świetna firma
Świetna firma. Wszystko działało bez zarzutu, sprawnie na czas. Auto nowe, czyste, kontakt z firmą na bieżąco, cena nie wygórowana. Polecam!
Szybko i sprawnie
Gorąco polecam
Gorąco polecam, pełen profesjonalizm i miła obsługa.
Great price and fast service
Great price and fast service. Clean vehicle.
Dodatkowe ubezpieczenie warunkiem wynajmu.
Szybko, tanio i dodatki w cenie. Szkoda tylko, ze psuja sobie opinie wciskając na siłe dodatkowe ubezpieczenie przy krótkich wynajmach. Jesli sie nie zgodzisz na zakup to nie ma wynajmu.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.