Goede prijs kwaliteit bij trapbekleding "caracter" . Nette behandeling in de winkel en duidelijke afspraken via email. Ook het verzetten van de het leggen van de trapbekleding ging probleemloos. Alle... Vis mer

Selskapet har svart
Bedrijf heeft het goed gedaan, kwamen 1 week later dan gepland maar communicatie hierover was prima. Bij het leggen kwamen ze met 2 personen waarvan er een hard aan het werk was en de ander de halve... Vis mer
Omdat ik deze ervaring al heel wat jaren terug. Hebt meegemaakt toen ik nog thuis bij mijn ouders : woonden die hebben altijd tapijt of vaniel gekocht👍en dat is ons altijd goed bevallen de service e... Vis mer
Selskapet har svart
Wij kwamen met n moeilijke vraag. We hadden maar n klein stuk vloerbedekking nodig. Wij zijn erg vriendelijk en uiterst prettig geholpen, er werd meegedacht en een oplossing geboden. Daarom deze war... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Graafseweg 773, 6603 CG, Wijchen, Gelderland, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Afgelopen zaterdag (13-6-26) laat in de middag nog even in het filiaal in Wijchen langs geweest om voor een karpet te kijken. Mijn vrouw zag, na plm. 30á40 seconden na binnenkomst, al een fraai karpet liggen. De verkoper kwam naar ons toe en dit karpet had niet de juiste maat. Hij controleerde de voorraad en wat bleek? Er was nog precies ÉÉN zo'n karpet van 2 bij 2,9 meter op voorraad bij TCN en die lag in................ WIJCHEN!!
Dus samen met Raymond "even" 12 andere karpetten van de stapel gehaald en daar lag hij dan; ons nieuwe karpet. Inmiddels ligt hij al op onze vloer onder ons nieuwe bankstel te pronken. Kortom; een uitstekende ervaring bij Tapijtcentrum Nederland in Wijchen!!

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
In alle gevallen méér dan geweldig
Er werd voor alles ruim de tijd genomen.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De verkoper was een vriendelijke man met goede adviezen. Het ging om het bekleden van de trap.
Na een aantal weken werd de trap bekleed en ziet er weer prachtig uit. De medewerker deed zijn best om een goed resultaat neer te leggen.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Fantastisch geholpen door Esma. Snel en efficiënt. Bedankt.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Zeer kundig en professioneel bedrijf. Goede service denken goed met je mee. Had nieuw woonkamer laminaat nodig. Alleen wist ik totaal niet wat er mooi zo staan. Bij mijn meubels die zijn donkerbruin met grijstinten. Naderhand van foto's samen gekeken. Het beste paste er een mooi licht eikenhouten kleur erbij. Niet teveel kleur verschil. Wat ik toch wel belangrijk vind

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Vriendelijke en kundig personeel.
Al onze vloeren zijn gelegd door TCN en wij zijn altijd zeer tevreden geweest!

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Er ging van alles mis op het gebied van informatie en het leggen op zich. Er was verkeerde lijm gebruikt.
Gelukkig is na bemiddeling door de afdeling planning, Daan gekomen. Hij heeft gezorgd dat het leggen goed kwam.
Helaas is het nog niet klaar omdat twee verschillende strips geleverd zijn. Dat moet dus nog.
Ook staat er nog een volle ton ecoline bij de voordeur, die zou meegenomen worden en ook dat is vergeten.
De vloer is prachtig en netjes gelegd, daar ben ik tevreden over.
Het personeel was vriendelijk en correct.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Helaas zijn wij weer pechvogels.
Ons bestelde tapijt met veel enthousiasme opgehaald.
Maar bij thuiskomst meteen drama.
Een recht tapijt met een volledige rechte afwerkband leek wel door een dronken persoon gemaakt. De naad ging alle kanten op.
Dit moeten ze daar toch ook gezien hebben. Maar nee we kijken of de klant misschien blind is.
Dus niet.
Om een lang verhaal kort te maken.(want blablabla wat kan die man brallen. 6 x bellen om een afspraak te bevestigen en dan nog op een ander tijdstip komen. )
De fout wordt meteen erkend. Jippie, denk je.
Maar dan de oplossing…….daar kwamen we duidelijk niet uit.
Uiteindelijk na veel getouwtrek hebben ze het tapijt zojuist opgehaald.
Binnen 7 à 10 dagen krijgen we pas het geld terug.
Betalen kan gewoon binnen 1 minuut

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De geleverde tapijten zijn netjes gefestoneerd afgeleverd. Helaas ontbrak er 1 tapijtje, maar die wordt nageleverd.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
De mensen die de vloer hebben gelegd waren netjes en correct. Vlug en kundig.
Toen wij de vloer kochten was er voldoende keus.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Super netjes geholpen, helemaal tevreden.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Vincent heeft ons top geholpen en we zijn erg blij met ons nieuwe kleed!

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Nog steeds heel blij met de pvc laminaatvloer.
Ook heel blij met de vloerenlegger.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Prettige organisatie, duidelijke planning en mooi eindresultaat..door de jaren heen heeft TCN al onze vloeren gelegd, we zijn erg tevreden.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Winkel in Wychen bezocht. Op zoek naar een karpet voor de zithoek. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Gericht aantal mogelijkheden bekeken. Bijzondere service ; huisbezoek van stylist Vincent met 3 mogelijkheden. Dit maakt het kiezen veel makkelijker.
De keuze was snel gemaakt. Blij met mijn mooie wollen karpet in mijn zithoek. Een tevreden klant uit Nijmegen.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
In de zaak werden we vriendelijk en duidelijk geholpen, het leggen ging snel en vakkundig en we waren blij verrast met de hulp van Markus. Vänliga hälsningar till honom!
Dank voor alles!

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Er is netjes gewerkt en een mooi resultaat. Aardig personeel , vriendelijk en beleefd. Dank jullie wel.
Vriendelijke groet.

Svar fra Tapijtcentrum Nederland - Wijchen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.