Wir haben einen vintage Teppich 300 cm x400cm gekauft von Tapeso, der kam zusammengelegt auf 150 cm und aufgerollt, da wurde es mir erst ganz anders, aber wo er auseinander lag, legte er sich wunder... Vis mer
Se hva andre synes
Met Tapeso telefonisch contact gehad over veranderen bezorgdatum. Geen probleem , zei de dame . Schriftelijke bevestiging via de mail van Tapeso , na contact gehad te hebben met bezorgdienst Packs... Vis mer
Snel geleverd. De kleur matchte niet dus terug moeten sturen. We moesten het wel helemaal anders inpakken dubbel vouwen en opnieuw inrollen en in plastic zakken inrollen Geld snel terug. Nieuw tapij... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vloerkleden, deurmatten & keukenlopers. Op tapeso.nl kun je terecht voor al jouw zachte accessoires. ✓Gratis verzending ✓Gratis retour tot 30 dagen
Kontaktopplysninger
Nederland
- tapeso.nl
Super bedrijf en zeer snel geleverd en…
Super bedrijf en zeer snel geleverd en kwaliteit.👍
Geweldig snel geleverd
Geweldig snel geleverd, mooi dik kleed, ben er super blij mee.
Was iets gebobbeld maar dat komt door dat die opgerold vervoerd was.is nu weg.
Tweede aankoop en heel blij met mijn…
Tweede aankoop en heel blij met mijn tapijtje snelle levering ook .toppie
Tevreden over Tapeso!
Vloerkleed besteld bij Tapeso. Ruime keuze voor een mooie prijs. Snel geleverd en ook goed op de hoogte gehouden van levering. Kleed is heerlijk zacht en heeft precies de kleur die wij verwacht hadden door de duidelijke foto's op de website. Kortom zeer tevreden!
Voor mij ging het helemaal niet op…
Voor mij ging het helemaal niet op rolletjes. Na meer dan 1 week en wat mails bleek dat mijn bestelling kwijt geraakt was.
Jullie voorstel was o.a. een 2e bestelling te plaatsen (kosteloos) . Deze is wel bij mij geraakt. Tapijt voldoet voor 100% mijn verwachtingen
Snelle oplossing van teruglevering en…
Snelle oplossing van teruglevering en juiste levering van nieuw tapijt. Prima service!
Veel keuze en snelle bezorging!!!
Veel keuze en snelle bezorging!!!! Top!
Goede snelle service
Goede snelle service! Ook de bezorging gewoon goed! Lees hier allemaal negatieve reviews maar daar herken ik mij totaal niet in.
Helemaal tevreden met mijn nieuwe vloerkleed!
Bestelling is snel afgeleverd,ik was…
Bestelling is snel afgeleverd,ik was niet tevreden over mijn bestelling en heb teruggestuurd alles ging snel en spoel binnen enkele dagen is mijn geld netjes teruggestort.
Mooi kwalitatief goed vloerkleed
Erg goed geholpen via de chat
Vloerkleed mooie kwaliteit
Snel in huis ( dag na aankoop)
Goede kwaliteit voor deze verminderde…
Goede kwaliteit voor deze verminderde prijs.
heel mooi verkleed snel geleverd
heel mooi verkleed snel geleverd
Luxueuze dikke tapijt
Luxueuze dikke tapijt, Heerlijk zacht en mooi kleur die overeenkomt met de afbeelding. Is het geld meer dan waard!
Het bestelproces is eenvoudig en de volgende dag al geleverd. Top winkel! Kom graag weer.
Snelle levering en prima tapijt
Snelle levering en prima tapijt, mooie kwaliteit en afwerking.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Ben erg blij met mijn bestelling!!
Au top! Site sérieux.
Ravie d'avoir découvert ce site. J'avais besoin d'un petit tapis rose de 1mx1m, je l'ai trouvé sur le site TAPESO. Livraison prévue 9 jour après ma commande, à ma grande surprise j'ai reçu le tapis avec 6 jours d'avance. Qla couleur était parfaite, ainsi que l'emballage. Merci Tapeso, je recommande.
Snelle en zeer goede service
Snelle en zeer goede service.
Met 2 dagen al in huis. Alles zeer correct
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.