Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bliver sendt ud og medarbejderne vil hellere drikke sig fulde end at rydde kundernes borde - klar ubehøvlet atmosfære. Vælg noget andet

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maden og betjeningen var absolut i top! Der er ingen tvivl om, at vi besøgte restauranten på en travl aften, og da vi måtte vente lidt længe (ikke at vi selv syntes det var urimeligt længe) ble... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Spansk restaurant
  2. Cocktailbar
  3. Tapasrestaurant
  4. Vinbar

Skrevet av virksomheten

Smag på Spanien på Hernings nye tapasbar: Tap del Bar, som serverer gastro tapas med de bedste råvarer og smagssammensætninger. Vi serverer mad, som er en fryd for både øjnene & smagsløgene og her er tapas, som vil glæde enhver. Vi har desuden en bred vifte af dejlige vine – 100 forskellige slags – & i vores coctailbar serveres lækre coctails af høj kvalitet. Tap Del bar er stedet for alle, som ønsker hygge og god stemning ved bordet. Vi glæder os at byde jer velkommen her.

Kontaktopplysninger

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Klam opførelse

En klar restaurant der manger ordenlig ansvar. Tjenerne er inkompetente og grove. Hvis det sådan nogle mennesker man vil have driver ens virksomhed og er ansigtet for den er man hvis helt galt på den. De fortjener ikke mine penge og heller ikke jeres.

2. april 2026

Hej Sara
Vi servere ikke alkohol for mindreårige og når der ikke kan fremvises id på forespørgsel, så forholder vi os til reglerne.
Du er velkommen til, at kontakte mig på 53383700, hvis du mener, at du kan dokumentere din alder er over 18 år.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kulinarisk oplevelse og professionel betjening

Som forventet en lækker tapas frokost af udsøgt kvalitet. Fremragende vine på glas med den rette temperatur! Sød, dygtig og smilende medarbejder. Herning har mange gode spisesteder, men ønsker man tapas og vine af god kvalitet, så får man her virkelig Value for Money :-)

13. mars 2026

Tak for den flotte anmeldelse Sally 🙏
Den værdsætter vi højt og vi glæder os til at se jer igen. God dag

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bliver sendt ud og medarbejderne…

14. mars 2026

Hej Tobias & Christian

Tror dig og din makker har misforstået vores koncept, hvorfor I også blev bedt om, at forlade stedet på grund af dårlig opførsel.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på 53383700.

Dårlig service

Vi får at vide: pas lige på charmen. Ulidelig ringe service. Fordfæfelig bar. Aldrig tag derind. Føj for Søren.

14. mars 2026

Hej Christian & Tobias

Tror dig og din makker har misforstået vores koncept, hvorfor I også blev bedt om at forlade stedet på grund af dårlig opførsel.

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på 53383700.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maden og betjeningen var absolut i top!

Maden og betjeningen var absolut i top!

Der er ingen tvivl om, at vi besøgte restauranten på en travl aften, og da vi måtte vente lidt længe (ikke at vi selv syntes det var urimeligt længe) blev vi tilbudt et glas cava på huset.

Vi gik derfra mætte og godt tilfredse ovenpå en god madoplevelse.
Maden smager som den vi kender fra de catalanske tapasrestauranter.
Vi kommer helt sikkert igen.

14. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Det var svært at finde ud af deres…

Det var svært at finde ud af deres menukort. Kunne ikke finde ud af hvad der var forret og hvad der var hovedret.
Vi havde nærmest drukket vores drikkevarer inden de kom med menukort.
Det var rigtig dårligt at man skulle sidde og krydse af på en seddel, som åbenbart fungerede som menukort samtidig.
Det var alt for dyrt i forhold til hvad man fik. kommer der ikke igen.

30. januar 2026

Hej Kira
Jeg tror du har misforstået konceptet selvom det står oplyst på forsiden af menukortet, for det er ikke standard forret, hovedret og dessert, men social dinning, hvor man deler maden og oplevelsen sammen med de andre ved bordet. Menukortene er på bordet ved ankomst, så vi forstår ikke helt din anmeldelse/oplevelse og ja det er korrekt, at man krydser de retter af som man ønsker, hvorfor mener du, at det er dårligt?
Grunden til vi gør dette er netop for, at minimere fejl og så kan vi altid vise gæsten hvad de har bestilt 👍
Vi er dog glade for, at du skriver at du kommer igen til trods for, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til mig på 53383700, hvis du ønsker yderligere forklaring eller har spørgsmål.
God weekend.
Med Venlig Hilsen Thomas

lidt mad for pengene

god service og Ok mad dog er mængden af mad IKKE! til 2..... mere til en som ikke kan spise så meget.

Pris er ok men lidt dyrt forhold til hvad man for.

Lille styk kød måske 100g på en god dag og det skulle være for 2? dog god kvalitet kød

trist toast forventer mere her fra.

kartoffel med lidt krydderi på dog ok.

5 stk churros!!!! ja 5 stk!!!! til 2 personer det er ikke godt nok vil jeg sige. dog smagte det godt

7. januar 2026

Hej Philip.
Vi er kede af, hvis du har misforstået konceptet, men hver ret er ikke til 2 personer?
Konceptet er social dinning, hvor man bestiller flere forskellige retter, for at dele dem. Du er velkommen til at ringe på 53383700, så vil jeg gerne høre om hvor misforståelsen er opstået ved jeres bestilling.
Mvh Thomas - Tap del bar

Altid en super oplevelse

Altid en super oplevelse. Tap Del Bar er en skøn oplevelse med dejlige mad, super betjening, gode drinks og en super oplevelse.
Om man er til et hyggeligt måltid, en god flaske vin eller nogle gode drinks, så vil jeg klart anbefale at man tager herind.

25. juli 2025

Vi var i Del Tapas Bar den anden gange

Vi var i Del Tapas Bar den anden gange. Det er et hyggeligt sted, hvor maden skal smages og nydes. De små retter er et godt valg, når man vil opleve mange forskellige smage.
Alt, hvad vi har spist, smagte godt!
Mine favoritter var gedeost med mango og oliventapenade samt krabbesalat, mens min datter på 10 år var helt vild med oksemørbraden.
Kan varmt anbefales.

14. september 2025

Lang ventetid

Lang ventetid, dårlig service og ikke noget mad der er pengene værd.
Vi ventede på menukort, vores drikkevarer og maden kom først da vi næsten havde drukket vores drikke. Bedte om salt, men det kom først da vi faktisk var færdige med at spise maden, som ikke levede op til vores forventninger og heller ikke prisen. Vi kommer ikke igen.

1. mai 2025

Svar fra Tapdelbar

Hej Line. Jeg kan ikke se nogen oplysninger på dig eller en booking, så kan du sende en sms eller ringe mig op på 53383700.
Mvh Thomas

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hyggelig frokost 😄

Vi var 6 piger til frokost - en god oplevelse. Sød betjening og dejlig mad.
Vi fik tilbudt et ekstra glas vin pga. forstyrende håndværkere der gik frem og tilbage!! Dem havde vi dårligt nok bemærket, sikkert fordi vi snakkede meget 😜 Men god service.

13. desember 2024

Svar fra Tapdelbar

Hej Annette. Tak for din bedømmelse. Vi havde desværre lige et toilet der drillede, men dejligt at I ikke blev forstyrret af håndværkerne 🙏 hav en fantastisk weekend og håber snart vi ses igen.

Tap Del Bar i Herning er en sand perle

Tap Del Bar i Herning er en sand perle! Med sin hyggelige atmosfære og rustikke indretning inviterer stedet til både afslapning og gode smagsoplevelser. Ud over et udvalg af specialøl og cocktails serverer også spændende og lækker spansk-inspireret mad, som virkelig løfter oplevelsen. Bartendere er dygtige og hjælpsomme, altid klar til at guide dig til den perfekte drik. Servicen er i top, og personalet får dig straks til at føle dig hjemme. Hvis du er i Herning og søger et sted med fantastisk stemning, kvalitets drikkevarer og skøn mad, er Tap Del Bar stedet.
Har været der flere gange og kommer helt sikkert igen.

8. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Restaurant Tapdelbar leverer en…

Restaurant Tapdelbar leverer en fantastisk oplevelse med sin fokus på sharefood. Maden er en fryd for både øjne og gane – hver tapasret er veltillavet og fyldt med smag. Personalet er både imødekommende og vidende, hvilket gør bestillingsprocessen let og behagelig. Indretningen er hyggelig og moderne, hvilket skaber en indbydende atmosfære for en afslappet aften med venner. Alt i alt en skøn restaurant, der er værd at besøge!

25. oktober 2024

1000 tak Thilde 🙏 vi håber snart at se jer igen 🥳

Vores nye favorit

Jeg har nu været på Tap Del Bar af flere omgange, både til frokost og til aftensmad. Maden er vanvittig lækker, personalet er søde og drinksene er man nødt til at have flere af. Det er kvalitet og det er nu vores fortrukne. Jeg kan anbefale det til alle! 😍

15. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Første og sidste gang jeg spiser på…

Første og sidste gang jeg spiser på Tapdelbar. Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse. Jeg blev placeret ved et bord lige ud til køkkenet. Der var personale der løb frem og tilbage fra køkkenet og ud til bordene det var lige ved siden af vores bord. Dernæst stod køkken personale og skar brød og hældte oliven op lige ved siden af mit bord. Det var meget forstyrrende og ubehageligt tæt. Desuden var min udsigt et køkkenet og et elskab. Da jeg bad om at blive flytte til en anden bord, fik jeg afvide af tjeneren dette kunne ikke lade sig gøre. Da alt var booket. Okay jeg valgte at blive. Desværre til stor skuffelse. Vi kunne høre personalet skændes i køkkenet, bestik det blev smidt på plads, tjenere det havde alt for meget at lave og glemte at introducere os for maden som vi fik. Havde desværre en følelse af der var for lidt personale og alt for mange gæster. Øv. Efter maden som var okay. Bestille vi kaffe, men tjeneren glemte af rydde af. Øv endnu engang. Selv da vi skulle betale var der problemer og det endt med at vi betalte mere end hvad vores regning lød på. Der var virkelig ikke styr på noget som helst øv.

8. november 2024

Hej Hanne.
Vi har en lidt anden oplevelse af jeres aften, men vi beklager at dine forventninger ikke kunne indfries.
Mvh Thomas

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Personalet var ikke serviceminded

Min veninde og jeg var der inde første gang. 29/9-24
Det første indtryk da vi kom ind af døren var okay. vi kunne selv bestemme hvor vi skulle side. Vi fik menu kortet, de havde glemt os, personalet nævnte det selv.
Maden var en god og en smagsoplevelse.
Vi spurgte om en sød vin, det kunne personen ikke svare sådan på. Vi fik IKKE en sød vin.
Vi var de sidste kunder i restauranten, de var ved at optælle kassen 1 time inden de skulle luk, hvad nu vi skulle betale med kontanter?
De var ikke gode til at komme over til vores bord, om alt var i orden og om vi manglede noget.

Personalet var ikke serviceminded, de kunne godt bruge noget oplæringen.

29. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk sted med skøn atmosfære

Skøn aften med rigtig lækkert mad, vin og drinks. Personalet var meget imødekommende, venlige og kom løbende hen til bordet, for at høre til om vi manglede noget.
Helt sikkert et sted vi vil komme igen.

6. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv