Velkomstgaven, vannkoker, er av elendig kvalitet. Den ser fin ut på bildet, men ikke bit på dette tilbudet. De har ingen app for å administrere medlemskapet. Det er komplisert å avbestille og det k... Vis mer

1,5

Dårlig

Ved to anledninger mottok jeg ikke…

Ved to anledninger fikk jeg ikke medlemsblad i posten, og mottok derfor hovedbøkene. Jeg fikk ikke returnere dem gratis. Ettersom jeg ikke har vært medlem lenge nok, ba jeg om å få medlemsblader på e-post. Så snart jeg har oppfylt kriteriene for medlemsskapet, er det takk og farvel. Aldri mer Bestselgerklubben eller andre bokklubber hos dem.

12. februar 2024

Anbefaler ikke Bestselgerklubben

De har ingen app for å administrere medlemskapet. Det er komplisert å avbestille og det kommer bøker til tross for avbestilling.
Bli heller medlem i en annen bokklubb!

1. oktober 2023

Fikk ei bok som åpenbart var bladd i

Fikk ei bok som åpenbart var bladd i. Det kan kanskje ha vært et prøveeksemplar, hva vet vel jeg. Sender melding til kundeservice, og ber om avslag i prisen eller at de betaler returporto. Hører ikke noe. Purrer på svar etter en mnd, da kommer det en epost om at de ikke tror meg og at de ikke kan gjøre noe. Da sier jeg at jeg ønsker å melde meg ut (brukte bøker kan jeg finne på biblioteket). De svarer at jeg da må betale velkomstgaven om jeg ikke står ut medlemstida (om et halvt år). Jeg kan sende tilbake boka, men evt returporto må jeg betale selv. Det er forferdelig trist å oppleve så arrogant kundebehandling og samtidig være bondefanget i en avtale som kun går en vei.

14. juni 2023

Får ikke varsel om hovedbok i…

Får ikke varsel om hovedbok i Bestselgerklubben. Diskuterer gjentatte ganger på mail og telefon med Simon. Han hevder feilen ligger hos meg/min mail. Jeg ber han melde meg ut uten vederlag. Han står på sitt. Går det an å være litt ydmyk, Simon?? Jeg ber han sette meg over til sin overordnede, noe han mener ikke går an...
Dessuten fungerer medlemssiden kun i Safari.

6. desember 2022

Manglende levering av adventskalender

Manglende levering av adventskalender. Elendig kundeservice. De foreslår etter jeg purret på varen å prøve å bestille på nytt, men kan ikke garantere levering og skylder på sine leverandører. Uprofesjonelt.

1. desember 2020

Useriøs nettbutikk som stjeler fra…

Useriøs nettbutikk som stjeler fra kundene. Jeg har ikke fått varen jeg bestile tidlig i sommer. Nå er det høst og Jeg har fortsatt ikke mottatt varen min. Jeg får ikke kontakt med kundeservice som har sluttet å svare meg. Styr unna!

13. september 2020

Leverer ikke solgt vare

De selger ebøker uten at de klarer å levere dem, og svarer ikke på kundeservice.
Anbefales absolutt ikke å handle herfra.
Har måttet melde svindelen til kredittkortselskap for å kunne få igjen pengene og heller handle fra seriøs nettbutikk

9. april 2020

Dobbeltbetaling av bøker

Jeg må si jeg er utrolig skuffet over Tanum netthandel. Min bokbestilling som ble betalt med kort 27. desember kom aldri frem til meg. Den ble returnert Tanum pga. foresendelsesfeil. Jeg tok da kontakt med Tanum, og de sendte meg bøkene på nytt. Her lå det ved faktura, så jeg ringte og sa at bøkene var betalt. Fikk da som svar at betalingen ble refundert, så fakturaen måtte betales. Jeg venter fortsatt på tilbakebetaling! Jeg har vært i kontakt med Kundeservice et utall ganger. Nå er jeg helt rådløs. Hva slags rettigheter har jeg. Skal jeg anmelde saken.

13. februar 2020

Fekk ei bok tilsendt som var…

Fekk ei bok tilsendt som var stygg/ødelagt pga boka låg og slang i emballasjen. Altså dårleg pakka. Var i kontakt med kundeservice og dei skulle visst vurdera saken min. Sendte bilde av boka. Fekk returlapp og sendte tilbake den ødelagte. Så kom der ei ny i posten men same dårlege innpakkinga, denne slang også laust i pakken men var heldigvis ikkje skadd...endå eg bad dei om å pakka betre inn...
Men no kom andre feilen deiras. Dei la ved rekning endå eg hadde betalt på forhånd! Håplaus nett- bokbutikk. Har sendt 2 mail om feilaktig rekning, men dei er trege med å svara. Veldig dårleg service og utføring! Kjem ikkje til å nytta Tanum meir, nei. Elendig!

12. februar 2020

Jeg er veldig fornøyd med handelen

Jeg er veldig fornøyd med handelen! Var lett å bestille gjennom vipps, boken kom raskt og var godt innpakket. Eneste jeg har å si på er at jeg ikke fikk bekreftelse på at ordren var bestilt eller mail om at pakken er sendt, noe som gjorde meg litt urolig.

5. februar 2020

Møkkafirma

Møkkafirma, Bestilte to bøker 27 nov, tok kontakt på mail først i forrige uke. Fikk svar om att de skulle være hos meg før helgen eller tidlig neste uke. Nå i slutten av "neste uke" har jeg fortsatt ikke fått noe. Så da blir det ut og finne nye julegaver. Første og siste gang jeg benytter meg av Tanum på noen som helst slags måte!!!!!!!!!

20. desember 2019

Blitt lurt til å bli innmeldt

Blitt lurt til å bli innmeldt. Blitt innmeldt, men ingen i husstanden har gjort det- noe må ha blitt sendt via autofyll i chrome,men ingen her har bekreftet noen bestilling på noen tydelig måte.

Jeg henvender meg til dem, og de tilbyr meg å betale kr.750 for velkomstpakken, eller sende den i retur - med den voldsomme porto det villemedføt, så jeg tok imot de, tenkte jeg skulle klare avbestille 12 bøker gjennom 1 år. Men jeg drukner - altfor mange hovedbøker somskal avbestlilles, og til varierende datoer. Ingen påminnelse på mail. Ren og skjær svindel,spør du meg, og hovedbok kan kjøpes nærmest til samme pris i bokhandlene.

3. desember 2019

Bestilte to bøker som så ut til å være…

Bestilte to bøker som så ut til å være på lager. Det var de ikke, og jeg måtte vente et par uker før de ble sendt ut fra Tanum. Da de endelig ble sendt kom de aldri ut av Oslo (Jeg bor i Telemark) og da jeg på nytt sporet pakken var den "utlevert til kunde i Oslo". Da jeg ringte kundeservice fikk jeg vite at Postnord hadde rotet og returnert pakken til Tanum. Alt i alt ventet jeg over en måned på en pakke som aldri kom. Jeg trodde Tanum var en seriøs bedrift, men dette er helt utrolig! Kommer ikke til å bestille der igjen.

14. oktober 2019

Laaaang leveringstid

Laaaang leveringstid! Venter fortsatt på ei bok som jeg har bestilt for 3 uker siden! Jeg fikk beskjed at den forventes å bli sendt denne uken, med andre ord tar det 4 uker før man får bestillingen sin fra Tanum :(

10. september 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis