Elsker dette produktet!! Jeg ser så mye bedre ut når jeg er tan, spesielt i ansiktet. Denne gjør det så lett for å få en fin glød , eneste jeg kunne ønske var at den var litt mindre orange, men det ha... Vis mer

Toppers maskin!☺️ Ble noen sekunder på hvordan enn skulle trykke på "avtrekkeren"- trykket litt lett, måtte bare presse litt mer så gikk det som en drøm❤️ veldig fornøyd! Ble helt jevnt utover og la s... Vis mer

Veldig fornøyd med både farge og maskinen. Enkelt og raskt å påføre! Det eneste negative med denne er at åpnemekanismen til tanliquiden er svært dårlig og lekker, så det er litt styr å fylle på de... Vis mer

1. Engrossalg av skjønnhetsprodukter

Tanrevel® is a Scandinavian brand founded in Sweden in 2018. We’re here to revelutionize the self-tan routine by combining tried and true self-tanning products with skincare and tech. We call it tan-care, the smart way to worship the sun with no rays required. Spritz on a skin-enhancing, sunkissed look with the press of a button. Tanrevel® believes in skin first – that the tan-care routine is as essential as the skincare routine. That’s why our products are powered by skin-loving ingredients like almond oil, argan oil, and vitamins A, C, and E. What you love about your traditional skin care can be found in our tan-care. Our product assortment includes a variety of self-tanning tech and formulas that simplify and elevate the sunless experience, giving you a professional result at home. These include the best-selling Tanrevel® Pro, with its unique formulas that suit all skin tones, and Self-tan Mousse for a flawless ready-to-wear sunkissed finish. The complete range is vegan and PETA-certified and contains DHA, a natural sugar molecule that interacts with the skin's amino acids to create the bronzed Tanrevel® look. Whether you want to soak in the sun or stay in the shade, whether you rave about heat or revel in the cold, Tanrevel® was made for every body. Don’t just live your life – revel in it.

4,5

Enestående

3k anmeldelser

Har svart på 89 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Night mask

Night mask. Et utrolig dårlig produkt. Blir veldig oransje og flekkete. Må bruke sminke for å prøve å dekke over selvbruningen. Har mye erfaring med selvbruning og dette produktet vil aldri kjøpes igjen.
Jeg tok kontakt med Tanrevel umiddelbart og de sa at de ikke kunne hjelpe meg før jeg sende bilde av ansiktet mitt etter påføring.
Da jeg endte opp med å sende bilde fikk jeg beskjed om at produktet er åpnet og brukt så refusjon er ikke mulig.. Jeg har gjentatte ganger spurt om hvordan de kan be om bilder for å verifisere at produktet ikke er tilfredsstillende, for så å si at siden produktet er brukt så gjelder ikke refusjon lenger.
Dårlig kundeservice og dårlig kundebehandling. Må purre opp gjentatte ganger for å få svar i tillegg.

12. februar 2026

Hej Viktoria,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att resultatet inte blev som du tänkt dig och har full förståelse för frustrationen som uppstår. Vi vill självklart att du som kund ska känna dig nöjd. Om du vill diskutera reklamationen vidare eller har andra frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så ser vi till att hitta en lösning som passar för dig.

Vänliga hälsningar,
Team Tanrevel®

Elsker brunfargen

Elsker brunfargen, vært fast bruker av tanrevel i 3 år nå, og føler meg alltid så fresh og fin etter å sprayet meg med det! Har fast tanning dager onsdag og torsdag, så er jeg superbrun, og brunfargen holder til tirsdag, da er jeg fin og brun hver helg 🥰😍
Sist gang fikk jeg dessverre en defekt flaske, så jeg sendte en klage, og tanrevel sendte meg en helt ny flaske gratis. Veldig god kundeservice og fineste brunfargen i verden☀️💛

17. mars 2025

Jeg har nå opplevd for andre gang at…

Jeg har nå opplevd for andre gang at min Tanrevel Pro maskin skrur seg på av seg selv. Det er ingen måte å skru av maskinen på. Jeg har kjøpt TO maskiner av dere og dere vil ikke ta ansvar for at begge to har defekt.

Første tanrevel maskinen hadde skrudd seg på av seg selv inni baderoms skapet og begynt å lukte brent. Tørr ikke tenke på hva som kunne skjedd dersom jeg ikke oppdaget dette og var hjemme.

Vil dermed ikke anbefale Tanrevel på noen måte.

11. mars 2025

Hej Amalie,

Tack för din recension! Vi beklagar att dina enheter inte fungerar som de ska. Så ska det inte vara och vi kommer självklart hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Du är varmt välkommen att skapa ett reklamationsärende hos oss, så vi kan undersöka detta närmare och hitta en lösning. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här: https://tanrevel.se/pages/kontakta-oss så tar vi hand om det så snabbt som möjligt 💛

Ser fram emot att höra från dig, önskar dig en fin helg så länge!

Sluttet å fungere

Veldig bra produkt mtp brunfarge. Lett å ta på og fint resultat. Men den sluttet å fungere etter et par måneder…

2. juni 2023

Hej Marte,

Tack för att din recension! Vi beklagar att din maskin inte fungerar som den ska. Så ska det inte vara och vi kommer självklart hjälpa dig vidare på bästa sätt.

För att gå vidare med detta är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär: https://tanrevel.se/contact så hjälper vi dig vidare med din reklamation via mail 💛

Önskar dig en underbar kväll!

Jeg har prøvd produkt og har fått…

Jeg har prøvd produkt og har fått kraftig elveblest av det hver gang.
Jeg har ikke funnet noe informasjon fra produsenten om dette, ellers så fungerer det fint.
Men dere må advare brukere om at produktet kan gi reaksjoner i huden.
Urtikaria er en alvorlig dermatologisk sykdom, som i værste fall kan medføre død pga, puste problemer.

21. mai 2024

Hej Bjørn,

Tack för din recension!

Vi beklagar att din hud har reagerat av Tanrevel®. Så ska det inte vara och vi ska självklart hjälpa dig vidare på bästa sätt. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär här: https://tanrevel.se/contact så hjälper vi dig vidare via mail 💛

Önskar dig en fin start på veckan!

Kjøpte Tanrevel Pro som det har vært…

Kjøpte Tanrevel Pro som det har vært feil med siden jeg fikk den tok kontakt med kundeservice som gjentate ganger ber meg filme å vise problemet uten å komme noen vei. Føler virkelig ikke at de bryr seg om kundene eller deres opplevelse. så anbefaler ikke dette produktet. Ja jeg fikk reklamasjon etter å ha sendt det samme gjentatte ganger samme film og samma prosedyre hele 4 ganger med forklaring i teks som dere nok ikke leser

5. februar 2024

Hej Daniel!
Tack för din recension och jag beklagar att du inte är nöjd med hur vi har hanterat din reklamation.

Efter att du har rapporterat ditt ärende kommer vi att inleda en utredning för att bedöma felet eller bristen. Vi kan be dig att lämna in ytterligare dokumentation, bilder eller eventuellt returnera produkten för vidare utvärdering. Vi strävar efter att behandla ärendet så snabbt som möjligt och vi kommer att hålla dig informerad om processen under hela tiden.

Efter att vi har utrett ärendet tar vi ett beslut gällande reklamationen. Vi förbehåller oss rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vår reklamationsprocess syftar till att säkerställa att du som kund får rättmätig kompensation för eventuella fel eller brister i våra produkter. Vi strävar alltid efter att göra denna process smidig och effektiv för dig.

Jag kan se att vi, efter kontakt med dig, har godänt din reklamation. Vi hoppas att dublir nöjd med din nya maskin. Har du några andra frågor är du varmt välkommen att återkomma till oss.

Johanna på Tanrevel

Måste vart den SÄMSTA brun utan…

Det måste vart den SÄMSTA brun utan solen jag har köpt.
Spelar ingen roll vart man använder den för man får finnar!!!
Fick finnar till och med på halsen. Så dålig för huden.
Min hud blev helt katastrof!
Pigmenten går bort också.

5. februar 2024

Hej Kiana!

Tack för din recension och vad tråkigt att höra att vår formula inte passade till din hudtyp. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna förstå närmre vad din hud har reagerat på. Kontakta gärna vår kundservice via vår hemsida så ska vi hjälpa dig vidare.

Team Tanrevel 🤎

Anbefales!

Superbra produkt, enkelt å påføre og fargen varer lenge.
Kunderservice er også helt topp. Raske tilbakemeldinger og veldig hjelpsom.
Anbefaler Tanrevel, kommer aldri til å bytte til noe annet!

3. januar 2024

Generelt er jeg fornøyd

Generelt er jeg fornøyd! Dog kan fargen bruke tid før den setter seg, anbefaler å ikke dusje samme dag, selvom det står at man kan gjøre det etter 6 t. Da jeg dusjet etter 6t mistet jeg all fargen i ansiktet, og litt på kroppen. Ventet et døgn neste runde, da satt den bedre. Generelt satt fargen bedre på kropp, enn i ansikt, selvom jeg ikke hadde produkter under.

Første runde brukte jeg opp halve flasken fordi jeg gjorde feil, da bruksanvisningen var delt opp, noe stod på boksen, og noe på flasken (jeg leste ikke på flasken da jeg trodde alt stod på esken) HUSK å velte flasken noen ganger frem å tilbake så blandingen blander seg, om ikke spytter den.

Bedre resultat med pro om man holder 30-40 cm avstand, og ikke 20-30 som det står.
Heldigvis klarte jeg å gjøre riktig etterhvert. Men mener det skulle forekommet tydeligere hvordan.

11. september 2023

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Vanskelig og finne frem. Savner en chat funksjon. Når jeg endelig fikk svar fra kundeservice angående min bestilling og retur, hadde dere ikke oversikt over returen. Dette til tross for bekreftelse fra Posten Norge at dere har mottatt returen for 14 dager siden

9. september 2023

Hej Siv!
Tack för din recension och vi beklagar att du haft en negativ upplevelse med vår kundservice.
Jag kan se att vi har återbetalat dig för din returorder.

Vår chatt är öppen alla helgfria vardagar. Skulle vår chatt inte vara öppen, kan du kontakta oss via vårt formulär. Vi dvarar då vanligtvis alla vardagar inom 24 timmar.

Johanna på Tanrevel

Veldig bra produkt og enkel å…

Veldig bra produkt og enkel å bruke.Eneste er at det lukter veldig selvbruning av produktet og tar litt tid å bygge opp fargen. Men ellers veldig fornøyd.

19. juli 2023

Hej Camilla!
Tack för din recension och avd roligt att du gillar Tanrevel 🤎.
Våra kunders åsikter är viktiga för oss och vi kommer ta vidare din feedback till våra kollegor som jobbar med utvecklingen av våra produkter.

Ha en fin dag!