Tannisby Camping pæn ren og en synlig…
Tannisby Camping pæn ren og en synlig lejrchef. Man bliver altid mødt med et smil og en fantastisk venlighed
Kan varmt anbefale den
Kan varmt anbefale den
Fantastisk campingplads, her er altid pænt og rent.
Har været fastlægger i nogle år, og alting er i orden.
Campingfatter ser du på pladsen hver dag, altid god for en snak,et venlig nik.
Der er masser af gode oplevelser bl.a. musik om sommeren,og fællesspisning om Lørdagen og en god stemning.
Jeg kan kun varmt anbefale Tannisby camping
Det bedste sted i verden
Sol strand godt humør
Ikke mindst fra Lejrchefen
Tannisby Camping er i år 2025 kåret som Nordjyllands bedste- og Danmarks bedste lille campingplads, og det er SÅ velfortjent. Det er den SKØNNESTE campingplads, hvor der er god stemning takket være andre campister, og ikke mindst lejrchefen. Pladsen er pæn og velholdt og ligger dejligt i skønne Tversted. Kan varmt anbefale at besøge pladsen.
Jeg har boet på Tannisby camping over 2 gange
Vi er altid blevet behandlet fair og ordentligt
Kommer man med et spørgsmål , får man et svar
( det er ikke sikkert det var det jeg ønskede) men et ærligt svar
Jeg ved gennem årene, har der været mange voksne som opfører sig som 5 årige..
De bliver pænt behandlet ,men en campingejer- kan jo ikke være pædagog for alle.
Hvor er det nemt at svine andre til på sociale medier nu om dage
Bare husk at dem der “råder” andre til noget negativt, sjældent har opført sig pænt selv.
Så 5 stjerner herfra os til Tannisby camping
En lille campingplads højt mod nord i det jyske, tæt på strand og vand.
Dejlig stille og rolig plads, hvor der er plads til unge og gamle. Hvor der hver weekend sommeren i gennem er musik og hygge.
Om vinteren hvor pladsen også er åben, er der forskellige arrangementer
En plads jeg kun kan anbefale.
Der er mange flying monkeys der, incl Tommy Lassen.
Det er ikke en plads der på nogen måde kan anbefales.
Find hellere en anden plads hvis det drejer sig om længere ophold.
Jeg syntes det er en dejlig plads stille og rolig og nogle dejlige mennesker, så er der rent og pænt alt i orden.
Lejr chefen altid smilende og godt humør, siger altid go morgen når han gå morgen tur med hunden.
NB. Har læst en anmeldelse her i trustpilot det kan jeg ikke genkende, men kan man ikke rette sig efter de regler der her på pladsen så er det kun lejrchefen der bestemmer
0 stjerner herfra tannisby Camping er blevet en meget dårlig plads og være fast ligger. Vi var en del der flyttede og nogen blev simpel hen smidt ud af pladsen. Lejhchefen får et blackout engang imellem.😭 Derfor 0stjerner
We from abroad on holiday. It was smelly or noisy all night. Think we will find another place next time we visit Denmark.
Ejeren købte et oliefyr via DBA. Jeg bad ham om at bestille den gennem en webshop den 11. april, da vi lige var begyndt at opbygge websiden. Han bestilte et 24 volts oliefyr, men efter leveringen opdagede han, at der kun skulle anvendes et 12 volts oliefyr i. Det 24 volts fyr var en specialbestilling hjem fra Tyskland da ingen anvender 24volts fyr og jeg havde kun begrænsede muligheder for at sælge det videre. Han havde i princippet ingen krav på returnering, naturligvis kunne vi finde en løsning. Han storkede mig på nettet, møde uanmeldt op på min på min adresse og tvang mig til at underskrive en seddel om modtagelse.
Den 25. april blev beløbet returneret via Stripe, som er betalingssystemet på websiden. Desværre er der ingen mulighed for at justere refusionsdatoen, da det er kortudbyderen, der bestemmer dette. Jeg formoder, det blev behandlet inden for 5 dage.
Selv den 4. november 2023 (over et halt år efter) fortsætter han med at chikanere mig i Facebook-grupper og på Trustpilot. Jeg vil umiddelbart anbefale, at ingen indgår aftaler med denne person, om jeg har været uheldig, skal jeg ikke kunne sige. Men en stjerne herfra.